Systemkrav

 

Vi på C More ønsker, at du som bruger får så god en oplevelse som muligt. For at gøre det muligt, er det vigtigt at din computer har en opdateret browser, software og stabil internet-tilslutning. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af browseren Chrome.


 • Minimumskrav


  Windows: x86 eller x64, 1.6Ghz processor, 4GB RAM

  Mac OS: Intel Core Duo 1.83Ghz, 4GB RAM


 • Internethastighed

  Bedste oplevelse for du med mindst 10Mbits opkobling og via kabel i stedet for WiFi.


 • Internet-browser


  Vi anbefaler kraftigt, at du har den seneste version af følgende browsere:

  Google Chrome – opdatér her

  Firefox – opdatér her: her

  Safari – seneste version


 • Kryptering

  Vi bruger kryptering på vores film og sport. De forskellige internet-browsere håndterer krypteringen på forskellige måder. 
  Chrome
  Hvis du har problemer med at streame, så prøv at gå til denne adresse: chrome://components og find WidewineCdm i listen. Her er det muligt at opdatere Widewine-pluginnet ved at klikke på ”søg efter opdatering” / ”check for update”. Gå derefter til adressen chrome://plugins og sikr dig at ”Widewine Content Decryption Module” står som aktiveret, og at der er flueben i ”kør altid dette plugin”. 
  Firefox
  Hvis du bruger Firefox, kræves det, at du installerer et plugin som kan findes her. Her finder du et plugin til både Windows og Mac.


 • Silverlight

  Silverlight understøttes ikke længere i Chrome, og andre producenter har planer om at stoppe med at understøtte Silverlight. Indtil videre bruges Silverlight-afspilleren i ældre versioner af Chrome og Internet Explorer 10 eller ældre.


 • HTML5-afspiller

  HTML5 er vores nye afspiller. For at den kan præstere bedst muligt anbefaler vi, at du har en opdateret version af din browser.


 • Chromecast

  Hvis dit tv er en ældre model, kan det have svært ved Chromecastens opdateringsfrekvenser. Hvis du oplever, at billedet ’hakker’ unormalt meget, så prøv at teste med at skifte opdateringsfrekvensen på din Chromecast. Du kan læse, hvordan du gør, her