• To streamingtjenester i én
  To streamingtjenester i én
  Med stærke BBC-krimier
 • Dansk kundeservice
  Dansk kundeservice
  Åbent hverdage 10 - 18
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I Ind- og udland

Astrid Lindgrens fantastiske univers

Kom med Emil og Ida til Lønneberg, skrig forårsskrig med Birk og Ronja Røverdatter i skoven eller besøg alle børnene i Bulderby. Der venter mange eventyrlige oplevelser i Astrid Lindgrens filmunivers.

Børneserier

På C More finder du en masse hyggelige børneserier for børn i alle aldre og i C More app'en kan du vælge forældre-kontrol så børnene kun har adgang til indhold for børn!

Få 2 uger for 0 kr.!

C More Film og Serier

 • Få 2 uger for 0 kr. Herefter normalpris 99 kr./md.
 • Vær med i Krimiklubben – et online fællesskab med Ann Lind
 • Største udvalg af krimiserier fra Norden & Storbritannien.
 • To streamingtjenester i 1 med Britbox
 • Nordisk streamingtjeneste – dansk kundeservice
 • Nem og overskuelig platform
 • Håndplukkede kvalitetskrimier fra hele Europa
 • Se alle sæsoner af klassikere som Beck, Vera, Hercule Poirot og mange flere
 • Afslut når du vil

Hyggelige familiefilm for store og små

På C More kan du se et stort udvalg af hyggelige familiefilm til børn i alle aldre, sæt popcorn over og blænd op for eventyr, mystisk og latter for hele familien.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.

Se alle tre Antboy film med Nicolas Bro og Paprika Steen

Se fantastiske børnefilm for både de mindre og større

Hos C More kan du og resten af familien opleve en vidunderlig verden af populære børnefilm, som I alle kan grine med på og nyde i stor stil. Du kan naturligvis se børnefilm og -serier med dansk tale, så alle kan være med og nyde massevis af sjov underholdning, spændende eventyr og meget mere, som børnene helt sikkert er vilde med. Dyk blot ned i vores store udvalg af film for de mindste og de lidt større, og find jeres favoritter.

Opdag brillante børnetegnefilm for alle og enhver

Vi har et stort udvalg af børnefilm og tegnefilm for børn fra både Skandinavien og internationalt, som både du og børnene kender fra fjernsynet eller det store lærred i biografen. Fra populære animerede maskotter til fantastiske familiefilm, hos C More har du rig med mulighed for at finde en god film, som I alle kan se eller gense. Du kan helt sikkert også selv mulighed for at mærke den nostalgiske fornemmelse, der tager dig helt tilbage til din egen barndom for blot en stund.

Stream kære klassikere eller nyd de nyeste hits. Hos os kan du både finde eventyrlige animationsfilm og skønne familiefilm med rigtige skuespillere. Du kan naturligvis opleve mange skønne tegnefilm for børn, der er rig på vidunderlige verdener, karakterer, musik og meget mere. Det er svært ikke at lade sig blive draget ind af de mange fortryllende børnefilm og tegnefilm for børn.

Se 4 sæsoner af serien Gurli Gris

Se børneserier med de mindste

Er stemningen måske ikke lige til at se en hel film? Det kan være, at der er mere lyst til at bare se et afsnit af børnenes favorit serie. Her på siden kan du opdage et skønt udvalg af nogle af de mest elskede børneserier for de mindste fyldt med mange nuttede karakterer, der både kan underholde og lære. Du kan også opleve hverdagens helte, som står klar til at redde dagen og hjælpe byens indbyggere.

Oplev en fortryllende verden af skønne dyr og andre hjælpsomme karakterer, der blandt andet drager ud på mange spændende eventyr, hjælper andre mennesker og viser hvordan man er en rigtig god ven. Fra varm savanne og frodig jungle til skønt byliv og forhistoriske landskaber - vores børneunivers byder på mange dejlige serier for alle børnene.

Få hurtig og nem adgang til alle børnenes favoritter med C More

Uanset om der er lagt op til en god filmaften foran fjernsynet med hele familien eller et lille afbræk fra en lang dag eller en lang køretur, kan du og børnene nemt streame lige, hvad I har lyst til - når I vil, og hvor I vil. Download, og stream løs offline. Vi opdaterer løbende vores udvalg med de nyeste udgivelser og sæsoner fra film og serier i topklasse.

Har du ikke allerede en konto hos C More? Opret din konto nu, og få adgang til en verden af danske, nordiske og internationale film og serier. Oplev alt fra krimi og komedie til action, animation og thriller. Start streaming med C More i dag, og få timevis af skøn underholdning. God fornøjelse!