C Morefilms LasseMajas detektivbureau - Von Broms hemmelighed (Dansk tale)

LasseMajas detektivbureau - Von Broms hemmelighed (Dansk tale)

Familiefilm 2013 Sverige 1 time 17 minutter

Lasse og Maja finder en mystisk kiste, som har været gemt i en kirke i 250 år. De håber, at interessen for kisten kan generere penge nok til en påtrængt renovering af kirken, men i stedet lokker den tre efterkommere frem, som gør krav på deres arv. Sagen kompliceres yderligere, da kisten pludselig bliver stjålet, samtidig med at nogen begynder at stjæle fra von Broms-arvingerne. Er der mon nogen, som forsøger at sikre hele arven til sig selv? Lasse og Maja har en ny sag at opklare.

Tilgængelig til
31 december 9999
Skuespillere
Amanda Pajus, Lukas Holgersson, Peter Magnusson, Kajsa Ernst, Nassim Al Fakir, Lia Boysen, Adam Pålsson, Magnus Roosmann, Sara Sommerfeld
Instruktør
Pontus Klänge, Walter Söderlund

Lignende titler

LasseMajas detektivbureau – Skygger over Vestervomstrup (Dansk tale)Brødrene Løvehjerte (Dansk tale)Storken Richard (Dansk tale)Nils Karlsson Pyssling (Dansk tale)Madicken på Junibakken (Dansk tale)Alpha og Omega (Dansk tale)Kaptajn Sabeltand (Dansk tale)Spy Kids 4 (Dansk tale)Sikke et cirkus: Det mystiske mysteriumAlle vi børn i Bulderby (Dansk tale)Pippi på de syv haveOrla Frøsnapper (Dansk tale)