Film du skal se på C More
C More films

Film du skal se!

Her kan du streame film i topklasse – fra smukke klassikere og tidløse kultfilm til de nyeste storfilm. Se dem på mobil, tablet eller TV. Ingen bindingstid, afslut når du vil!

Få 14 dage gratis! herefter 99,-/md.

Nyeste film på C More

Her er et udpluk af de nyeste film på C More, og du kan streame dem lige nu! Der er både prisvindere og publikumssucceser.

ItDunkirkDeadpool 2Annabelle 2: SkabelsenDen dag på strandenGuernseys litterære kartoffeltærteklubAdriftMatangi/Maya/M.I.A.Happy Death DaySnemandenThe Greatest ShowmanWonder Woman

Prisbelønnet

På C More finder du en masse film, der har vundet priser! Så hvad end du er til drama, romantik eller spænding, så har vi film du SKAL se!

Stolthed og FordomDunkirkMens vi leverThe Greatest ShowmanVictoria & AbdulReality BitesThis is EnglandMatangi/Maya/M.I.A.The JourneyOut of sightBraklandMordet i Orientekspressen

Glæd dig til...

Der kommer hele tiden nye spændende film og serier på C More, du kan godt begynde at glæde dig. Er du til action, krimi eller drama, så har vi film og serier du SKAL se!

The House
premiere d. 2 august

The House

Parret Scott (Will Ferrell) og Kates (Amy Poehler) datter skal på universitetet, men glæden er kort, for de har ikke råd til at sende hende afsted. Heldigvis har deres spilafhængige-nabo en plan om at få hurtige penge, et ulovligt casino i kælderen!

 Mile 22
premiere d. 2 august

Mile 22

Om en tophemmelig kommandoenhed, ledet af efterretningsofficeren James Silva (Mark Wahlberg), som skal smugle en agent ud af et asiatisk land. Agenten har følsomme oplysninger, som kan udløse et atomangreb, hvis de falder i de forkerte hænder.

Transformers
premiere d. 6 august

Transformers x 4

Teenageren Sam Witwicky bliver ved et tilfælde involveret i krigen mellem de heroiske Autobotter og de onde Decepticons, der camouflerer sig ved at transformere sig til hverdagens maskiner.

Grand Hotel
premiere d. 13 august

Serie: Grand Hotel

Eva Longoria (kendt fra serien Desperate Housewives) er producent på C Mores nye dramaserie Grand Hotel, der er spækket med sex og intriger. Check ind på det femstjernede hotel i Miami beach - med femstjernede hemmeligheder...

Film og serier

  • Adgang til alle vores film og serier
  • Nye film hver uge
  • Alle børnenes favoritter
  • Krimiserier i verdensklasse
99,-/md. Ingen bindningstid

Film og serier

99,-/md.
  • Adgang til alle vores film og serier
  • Nye film hver uge
  • Alle børnenes favoritter
  • Krimiserier i verdensklasse
Få 14 dage gratis! Ingen bindingstid - afslut når du vil

Sådan streamer du C More

Stream C More når og hvor du vil. Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.