Film du skal se på C More
C More films

Film du skal se!

Her kan du streame film i topklasse – fra smukke klassikere og tidløse kultfilm til de nyeste storfilm. Se dem på mobil, tablet eller TV. Ingen bindingstid, afslut når du vil!

Få 14 dage for 0 kr.! herefter 99,-/md.
se traileren [DK] Ramy

Film og serier du SKAL se!

Nu kan du se den anmelderroste komedieserie Ramy, Disney-klassikere Frost og Løvernes Konge, hele 4 sæsoner af Den røde enke, Clint Eastwoods thrillerdrama The 15:17 to Paris, Second Act, Nancy Drew, King of Thieves og meget meget mere...

Se flere trailers

Film og serier

  • Adgang til alle vores film og serier
  • Nye film hver uge
  • Alle børnenes favoritter
  • Krimiserier i verdensklasse
99,-/md. Ingen bindningstid

Film og serier

99,-/md.
  • Adgang til alle vores film og serier
  • Nye film hver uge
  • Alle børnenes favoritter
  • Krimiserier i verdensklasse
Få 14 dage for 0 kr.! Ingen bindingstid - afslut når du vil

Nyeste film på C More

Her er et udpluk af de nyeste film på C More, og du kan streame dem lige nu! Der er både prisvindere og publikumssucceser.

The Disaster ArtistKing of ThievesSecond ActPeppermintItDarkest hourMile 22The WifeBatman BeginsTransformersDeadpool 2Frost (Dansk tale)

Prisbelønnet

På C More finder du en masse film, der har vundet priser! Så hvad end du er til drama, romantik eller spænding, så har vi film du SKAL se!

Ringenes Herre: Eventyret om ringenDarkest hourSmagen af rust og benRingenes Herre: De to tårneFrost (Dansk tale)The Dark KnightThe WifeVictoria & AbdulDunkirkTransformersTømmermænd i VegasEn due sad på en gren og funderede over tilværelsen

Glæd dig til...

Der kommer hele tiden nye spændende film og serier på C More, du kan godt begynde at glæde dig. Er du til action, krimi eller drama, så har vi film og serier du SKAL se!

Afhøring
Premiere d. 16 december

Afhøring

10 forbrydelser, 2 betjente og 0 procent chance for opklaring! En ny, skæv og absurd komedieserie med Jonas Schmidt og Morten Jørgensen, som spiller to betjente med uortodokse arbejdsmetoder i forhørslokalet.

 Fifty Shades - fri
premiere d. 18 december

Fifty Shades - Fri

Kærlighedshistorien mellem Anastasia og Christian kulminerer i bryllup med drømme om en fremtid sammen. Men en skygge fra fortiden i form trænger sig på. "Fifty Shades - Fri" er 3.del af E.L. James vovede succestrilogi.