• To streamingtjenester i én
  To streamingtjenester i én
  Med stærke BBC-krimier
 • Dansk kundeservice
  Dansk kundeservice
  Åbent hverdage 10 - 18
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I Ind- og udland

Komedier der hitter på C More lige nu

Er du til hylende morsomme komedier, søde romantiske komedier, actionkomedier eller thrillerkomedier? Så har vi lige den komedie du skal se!

Romantiske komedier

Trænger du til en god kærlighedskomedie, så har vi samlet et udpluk af de bedste her, som du kan streame på C More, når det passer dig

Få 2 uger for 0 kr.!

C More Film og Serier

 • Få 2 uger for 0 kr. Herefter normalpris 99 kr./md.
 • Vær med i Krimiklubben – et online fællesskab med Ann Lind
 • Største udvalg af krimiserier fra Norden & Storbritannien.
 • To streamingtjenester i 1 med Britbox
 • Nordisk streamingtjeneste – dansk kundeservice
 • Nem og overskuelig platform
 • Håndplukkede kvalitetskrimier fra hele Europa
 • Se alle sæsoner af klassikere som Beck, Vera, Hercule Poirot og mange flere
 • Afslut når du vil

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.

Se den sjove komedie Bad Teacher med Cameron Diaz

Stream komediefilm, du skal se

Humoren er i højsædet, lattermusklerne er helt spændte, og underholdningen er altid eminent. Når du er i selskab med de bedste komediefilm hos C More tør vi godt gætte på, at du vil komme til at grine, hvis ikke blot frembringe en lille latterreaktion. Dyk med det samme ned i vores store udvalg, og nyd en god komedie, du skal se.

Hos os kan du opdage både danske og internationale komedier med henholdsvis en særlig og unik dansk humoristisk twist samt populær og tidløs comedy, der rammer plet på comedy-skalaen verden over. Vi har samlet alt fra romantiske komedier til actionspækkede komediefilm, så du har gunstige valgmuligheder til din fornøjelige filmunderholdning.

En god komedie er lig en god aften

Er du også enig i ovenstående? Komediefilm er en af de klare favoritter for mange. Uanset handling og særlig humor kan de oftest formå at få dig til enten at bryde ud i latter eller trække på smilebåndet. Med vores spasfyldte samling af gode komedier, går du ikke forgæves i jagten på et godt grin.

Der er lagt i ovnen til en hylende morsom aften med en perlerække af sjove film for de fleste her på siden. Manuskriptet er spækket med små jokes, replikkerne bliver leveret med perfekt komisk timing, og humoren har altid et helt særligt og personligt præg. Alle elementer indgår i opskriften på en god komedie og en underholdende aften foran skærmen.

Se den klassiske romantiske komediesucces Fire bryllupper og en begravelse

Find dine komediefilm-favoritter

Ligesom dig kan vi heller ikke få nok af komediefilm. Derfor kan du hos os opdage massevis af skønne og sjove komedier for hele familien. Har du en bestemt type af komediefilm, som du har en særlig forkærlighed for? Måske er du også vild med sort humor, plat humor eller samtidssatire? Så har vi måske lige det rette valg for dig her på siden, uanset om du er til:

 • Actionkomedier
 • Familiekomedier
 • Krimikomedier
 • Romantiske komedier
 • Eller noget helt andet

Hos C More har du gode chancer for at streame dine foretrukne komediefilm. I vores samling kan du opdage alt fra klassisk toilethumor og falde-på-halen humor til politisk satire og genreparodier. Her på siden præsenterer vi dig for et bredt udvalg af gode komedier med både nye film og klassiske kultfavoritter, som du helt sikkert kan se igen og igen.

Se komediefilm og meget mere hos C More

Er du latterlysten, eller er du måske i humør hektisk action eller nervepirrende krimi? Hos C More er en verden af gode film og serier ikke mere end ét klik væk. Til dig, der elsker binge-værdig underholdning, finder du hos C More også en perlerække af sjove komedieserier proppet med timevis af fantastiske og sjove øjeblikke.

Hver uge opdaterer vi desuden vores udvalg af film og serier, så du altid af mulighed for at få en frisk forsyning af underholdning for enhver smag. Lige meget hvor og hvornår du har lyst til at se en komediefilm eller noget helt andet, har du som bruger hos C More mulighed for at få ubegrænset adgang til dansk og internationalt indhold i særklasse. Find en god komedie for dig med det samme, og læn dig godt tilbage. God fornøjelse.