• Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Bliv så længe det passer dig

Populære sci-fi og fantasy film

Hvad skal du se i aften? Her kan du se et udpluk af de mest sete sci-fi og fantasy film, der bliver set på C More lige nu!

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indhold
 • Timevis af serier fra BritBox
 • Krimiserier i verdensklasse
 • Nye film og serier hver uge
 • Alle børnenes favoritter
 • Download og se offline
 • Normalpris 99 kr./md.
 • Afslut når du vil

Stream den Oscarbelønnede film Mad Max: Fury Road

Se spændende science fiction-film

Science fiction-film er oftest synonym med ekstreme ideer og alternative tidslinjer, der tit foregår i en futurisk verden. Har kan du opleve alt fra specielle fremmedjordiske væsener til udforskning af nye og alternative teknologiske muligheder samt videnskabelige gennembrud.

Der er dermed lagt op til alt fra aliens og tidsrejser til abstrakte virkeligheder og alternative dimensioner, hvor “Hvad nu hvis… ?” er det styrende spørgsmål for genrens temaer og filmskabernes idéer. Alt er med andre ord muligt, når du begiver dig ud i vores spændende udvalg af sci-fi-film.

Stream science fiction-film i særklasse

Hos C More er vi også meget vilde med science fiction-film, og derfor har vi samlet en lang række af nye sci-fi-favoritter og klassikere, som udforsker flere forskellige temaer og leverer bombastisk Blockbusterunderholdning i topklasse. En favorit blandt mange filmelskere, sci-fi-filmenes nysgerrige natur byder på fantastiske historier og rigeligt med originalitet.

Du har både chancen for at opleve spænding og hovedbrydende videnskabelige forklaringer i massevis, der kræver din fulde opmærksomhed for at forstå alle detaljerne i filmplottet. Uanset om du ønsker at få en bedre forståelse af filmen eller bare vil genopleve et mesterværk, har vi mange science-fiction film, som du bare bør se igen og igen.

Se Steven Spielbergs eventyrklassiker om E.T.

Tag på futuristiske eventyr

Med science fiction-film kan du både blive budt på ret så realistiske samt uhyrlige urealistiske scenarier i en nær eller fjern fremtid, hvor nye videnskabelige opdagelser og teknologiske gennembrud radikalt transformerer samfundet og borgernes hverdag på godt og ondt. Med vores science fiction-udvalg kan du for eksempel opleve:

 • Alternative virkeligheder
 • Dystopiske samfund
 • Hektiske rumrejser
 • Nye og hidtil usete livsformer

Fra din sofa derhjemme kan du både rejse til en galakse langt, langt væk og udforske fremtidige skrækscenarier, der nogle gange kan komme lidt for tæt på virkeligheden. Kreativiteten er i højsædet, når du bliver suget ind i de mange enestående verdener, som vores udvalg af sci-fi-film gemmer på.

Hverken tid eller dimensioner er en begrænsning i de mange futuriske eventyrer, der både er sprængfyldt med action, gys og gru samt rige refleksioner over menneskeheden og dens fremtid. Den fiktive filmiske virkelighed er både betagende og til en vis grad bekymrende. Det kan for eksempel få dig til at tænke over spørgsmål som: “Er vi virkelig alene i rummet?” og “Hvor og hvornår vil jeg tage hen, hvis jeg havde en tidsmaskine?”.

Opdag mange flere sci-fi-film med C More

Er du til sci-fi og masser af topunderholdning, er C More det perfekte sted for dig. Her opdaterer vi hver uge vores udvalg af film og serier med friske nye titler, kanon klassikere, fantastiske favoritter og de seneste sæsoner. Vi gør vores til, at du ikke løber tør for god underholdning, uanset hvilke genrer og fortællinger du foretrækker.

Har du endnu ikke en bruger hos os? Opret din C More konto i dag, og få adgang til et univers af suveræne science fiction-film samt mange fede forslag til en hyggelig filmaften i godt selskab. Til sidst mangler vi blot at spørge: Hvad har du lyst til at se i aften? Uanset hvad du vælger, ønsker vi dig god fornøjelse med dit næste science fiction eventyr.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.