• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

Se eller gense filmperler fra 80'erne

På C More finder du nogle af de bedste film fra 80’erne. Se eller gense de 80'er klassikere, der har stået på din must-watch-liste længe.

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil
Særtilbud

29 kr./md i 6 mdr.

 • Fuld adgang til film og serierStream på alle dine enheder
 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Min. pris i bindingsperiode 174 kr. Efter endt bindingsperiode overgår abonnement til normalpris, såfremt brugeren ikke selv opsiger det.
 • Tilbuddet gælder frem til 27. feb. 2022

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.

Se bl.a. den Oscarnomineret gyserklassiker Poltergeist fra 1982

Stream 80’er film, du skal se

80’erne er for mange et mindeværdigt årti fyldt med både historiske begivenheder, fødsel af nye subkulturer, karakteristisk mode og ikke mindst en masse fantastiske film. Mange af de bedste 80’er film holder stadig den dag i dag og er elsket af mange verden over. Lige her hos C More har du muligheden for at genopleve det ikoniske årti og alle de bedste film fra 80’erne.

Er du i humør til klassisk 80’er action, er der lagt til latter i lange baner med en sand grinebider af komediefilm, eller vil du introducere resten af familien af til nogle af de bedste familiefilm fra 80’erne? Her på siden kan du opdage en suveræn samling af fede 80’er film for langt de fleste. Lad dig blot inspirere af vores spændende retroudvalg.

Rejs tilbage til de fabelagtige 80’ere

Har du selv gennemlevet 80’erne, eller kender du mest til det vilde og vanvittige årti gennem andres fortællinger, billeder eller måske fra film? Med en 80’er film fra C More kan du blive taget på en vidunderlig rejse til 80’ernes kultur og ikke mindst filmtenderser, hvor mere avancerede special effects også begyndte at dukke op. De nye muligheder gjorde også 80’erne til populært årti for science-fiction film.

Generelt byder tidens på alverdens spændende film, der giver dig et eminent indblik i alt fra familieliv og ungdom til teknologi og forestillinger om fremtiden, som vi i dag befinder os i. Der bliver blandt andet skruet helt op for de velkendte klicheer og den helt kendetegnende stil med vildt hår og mindeværdige toner i de bedste film fra 80’erne her på siden.

Se det romantiske drama Officer og gentleman med Richard Gere

Find klassiske og oversete 80’er film

Kan du heller ikke få nok af fede 80’er film i alle mulige afskygninger, lige fra klassiske krimifilm til vilde Sci-Fi eventyr? I vores mange fremragende filmperler fra 80’erne kan du opleve en flot samling af både ikoniske kultklassikere, som altid er garant for et godt gensyn, samt undervurderede mesterværker, der bestemt også kan levere underholdning i topklasse.

Der er med andre ord helt sikkert en 80’er film for dig. Det kan både blive helt vildt, vanvittigt imponerende, super spændende og ikke mindst altid underholdende. Dyk ned i vores spændende udvalg lige her, og stream de bedste film fra 80’erne - lige som du vil.

Se alle de bedste film fra 80’erne

Hos C More har du rig mulighed for at dykke ned i vores store filmskat og finde en god 80’er film, du skal se. Der står både drama, komedie, familiefilm, thrillere, action og meget andet på menuen, når du kaster dig ud i en enorm filmverden, hvor elementer som permanent hår, kassettebånd og store skulderpuder er mere eller mindre fast inventar.

Har du lyst til at rejse ud af 80’erne og til en anden epoke af filmhistorien? Med en profil hos C More har du ubegrænset adgang til en verden af film, der indeholder alt fra ældre klassikere til dugfriske filmudgivelser, du ikke bør misse. Hver uge opdaterer vi vores udvalg af film og serier, så du ikke løber tør for inspiration til din filmaften.