• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

Amerikanske serier - du SKAL se!

På C More finder du altid et hav af gode amerikanske serier. Skal du se prisvindende serier med høj IMDb-score eller er det anmelderroser, der tæller mest?

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil
Særtilbud

29 kr./md i 6 mdr.

 • Fuld adgang til film og serierStream på alle dine enheder
 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Min. pris i bindingsperiode 174 kr. Efter endt bindingsperiode overgår abonnement til normalpris, såfremt brugeren ikke selv opsiger det.
 • Tilbuddet gælder frem til 27. feb. 2022

Se serien Why Women Kill med Lucy Liu

Stream de bedste amerikanske serier

Leder du efter drama, action, komedie eller noget helt fjerde? Hos C More kan du opdage en flot samling af amerikanske serier for enhver smag og lyst. USA er uden sammenligning det helt store serie- og filmland og gemmer på flere storslåede produktioner, rige fortællinger og ikke mindst underholdning i særklasse.

Udforsk alt fra ægte amerikansk kultur til moderne problemer og personlige udfordringer med at finde sin rette plads i det omfattende land langt over vestpå. Vi har samlet en perlerække af de mest interessante og bedste amerikanske serier, som du hurtigt kan dykke ned i. Måske din nye favorit gemmer sig iblandt?

Oplev det bedste fra USA i serieformat

For de fleste film- og serieelskere er USA hjemstedet for de største og mest mageløse kreationer, hvor de helt store hitserier og nye gigantsatninger bidrager til at tage serieudvalget til helt nye højder. Dog behøver det ikke altid at være spektakulært for at være genialt. Hos C More finder du både nogle af de mest sete serie-sagaer samt de helt nye og originale skud på stammen.

Uanset om du leder efter spændende fortællinger i afsides og ukendte dele af USA eller jagter de små skønne og sjove øjeblikke i en hektisk storby, der aldrig sover, kan du hos os opleve noget af det bedste som den indflydelsesrige nation leverer til serieland. Du kan både se helt store skuespillerstjerner i aktion samt opdage nye spirende talenter på den amerikanske skuespillerscene.

Se 3 sæsoner af dramaserien A Million Little Things

Opdag alverdens amerikanske serier

Hos C More er vi også vilde med amerikanske serier; derfor finder du hos os et uforligneligt udvalg af titler fra USA, som bare ligger og venter på at give dig timevis af uforglemmelig underholdning. Hvad har du lyst til at se? Blandt vores fantastiske samling af gode amerikanske serier har du blandt andet mulighed for at streame en lang række genrer såsom:

 • Action
 • Drama
 • Komedie
 • Krimi
 • Thriller

Trænger du til at træne lattermusklerne, involvere dig i intriger, efterforske frygtelige forbrydelser eller måske blive blæst bagover af actionfyldte serier? Uanset hvad der frister dig, sørger vi for at præsentere et flot udvalg af gode amerikanske serier for enhver smag. Vi opdaterer hver uge vores udvalg af film og serier med helt friske titler, nye sæsoner og fortræffelige tilføjelser.

Se gode amerikanske serier med C More

Vi byder dig velkommen til vores store amerikanske serie-land. Har du fundet en serie som du kan lide? Stream alle vores serier uafbrudt, lige når det passer dig. Du kan også downloade, og se alle episoder offline, så du ikke går glip af god underholdning, uanset hvor du befinder dig.

Har du endnu ikke adgang til vores store samling af dansk og internationalt indhold i topklasse? Opret din profil hos C More i dag, og oplev en flot række af amerikanske serie-lækkerier med rige historier, mindeværdige karakterer og udsigt til titler, der kan være svære at løsrive sig fra. Næste episode altid er kun ét lille klik væk. Vi ønsker dig god fornøjelse.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.