• Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Bliv så længe det passer dig

Animationsfilm for hele familien

Her kan du se et udvalg af de sjoveste animationsfilm, som børnene streamer allermest på C More! Luk op for en verden af fortryllende animation.

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indhold
 • Timevis af serier fra BritBox
 • Krimiserier i verdensklasse
 • Nye film og serier hver uge
 • Alle børnenes favoritter
 • Download og se offline
 • Normalpris 99 kr./md.
 • Afslut når du vil

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.

Stream den sjove animationsfilm Emoji Filmen

Se helt nye animationsfilm med C More

Stream alle dine yndlings animationsfilm hos C More. Få top-underholdning for både børn og voksne med vores fantastiske udvalg af eventyrlige og kreative animationsfilm, der byder på alt fra glæde og sjov til kærlighed og sorg. Du og resten af familien kan se og gense alle børnenes favoritter samt opleve de nyeste udgivelser fra de store animationsstudier. Udforsk vores udvalg af animationsfilm, og skab en hyggelig aften med familien med god underholdning fra C More.

Se fortryllende animationsfilm for hele familien

Animation betyder i bund og grund “at gøre noget levende”, og det kan man i dén grad sige, at langt de fleste animerede film formår at gøre i stor stil. Lad dig blive draget ind i en animeret verden, hvor alt er muligt. Det er netop denne originalitet og eventyrlighed, der fanger opmærksomheden for mange. Krydret med eminent storytelling, er der gode muligheder for både grin, gråd og beundring i massevis.

Hos C More kan du se helt nye animationsfilm samt genopleve sande favoritter og moderne klassikere. Du kan både opleve helt nye karakterer og universer eller se efterfølgeren til dine børns favoritfilm, der byder på nye fortællinger og udfordringer for deres yndlings helte, heltinder, antihelte og andre populære karakterer. Vi opdaterer løbende vores udvalg med spritnye film, så du er sikret god underholdning for hele familien.

Se Gummi T baseret på Ole Lund Kirkegaards klassiker

Oplev animationsfilm for alle og enhver

Der er altid en plads for en god animationsfilm i det store filmbibliotek. De kreative og dragende visuelle verdener, skabninger og finurligheder skaber uforglemmelige film. Denne eventyrlighed fanger langt de fleste filmgængere - både børn og voksne. Kombineret med rig historiefortælling, humor og elskværdige karakterer i særklasse, leverer animationsfilm en helt unik filmoplevelse for alle aldre.

Fra velkendte maskotter, som selv de mindste kender, til nye og originale historier og verdener, vores udvalg af animationsfilm gemmer på en masse gode historier og rige filmoplevelser for alle og enhver. Er du til sjov med familien, spændende eventyr eller hjertevarmende fortællinger? Vi tilbyder et alsidigt udvalg af animationsfilm for enhver smag.

Hos os kan du både streame populære favoritter og opdage nye gemte filmperler. Vi tilbyder byde danske, nordiske og internationale animationsfilm for børn og voksne i alle aldre. Svensk Filmindustri gemmer blandt andet på flere animerede fortolkninger af klassiske børnehistorier samt helt nye fortællinger.

Mangler du flere gode ideer til en oplagt film for børnene? Du kan se hele vores udvalg af fremragende børnefilm, der byder på masser af underholdende eventyr for både de mindre og lidt større børn.

Stream nye og populære animationsfilm i dag med C More

Med C More kan du nemt og hurtigt streame alle dine yndlings animationsfilm, når du vil og hvor du vil. Opret din C More konto i dag, og få adgang til en verden af skønne animationsfilm, som du kan se på lige den streamingenhed, der passer dig allerbedst. Luk op for en verden af fortryllende animation med C More.