• To streamingtjenester i én
  To streamingtjenester i én
  Med stærke BBC-krimier
 • Dansk kundeservice
  Dansk kundeservice
  Åbent hverdage 10 - 18
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I Ind- og udland

Se alle Beck film

Kan du ikke få nok af efterforskning med Martin Beck? Nu kan du se eller gense alle film i Beck-serien på C More. Se dem i kronologisk rækkefølge eller hver for sig.

Få 2 uger for 0 kr.!

C More Film og Serier

 • Få 2 uger for 0 kr. Herefter normalpris 99 kr./md.
 • Vær med i Krimiklubben – et online fællesskab med Ann Lind
 • Største udvalg af krimiserier fra Norden & Storbritannien.
 • To streamingtjenester i 1 med Britbox
 • Nordisk streamingtjeneste – dansk kundeservice
 • Nem og overskuelig platform
 • Håndplukkede kvalitetskrimier fra hele Europa
 • Se alle sæsoner af klassikere som Beck, Vera, Hercule Poirot og mange flere
 • Afslut når du vil

Se om du kan svare rigtigt på alle 12 spørgsmål i testen

Quiz: Test din Beck-viden

Du kan se alle de populære Beck-film på C More, men hvor godt kender du egentligt Beck og resten af slænget? Vi har samlet 12 spørgsmål, så du en gang for alle kan finde ud af, om du er en sand Beck-ekspert, eller om du snildt kan se filmene igen.

Test din viden, og se om du kan svare rigtigt på alle 12 spørgsmål i quizzen. Er du en skarp efterforsker, eller en amatør-detektiv?

Du kan streame alle 48 Beck film på C More

De 10 bedste Beck film

Hos C More er vi utroligt glade for Beck filmene. Den svenske saga, som i skrivende stund består af 48 enkeltstående film, har siden premieren på sæson 1 i 1997 fanget utallige krimifans – og det forstår vi godt. Serien, som er baseret på bøger skrevet af forfatterparret, Maj Sjøwall og Per Wahløø, har politikommissær Martin Beck i hovedrollen. En rolle, som i de mange film bliver portrætteret af den svenske skuespiller Peter Haber.

Der er i skrivende stund 47 film i den populære svenske krimiserie, som er fordelt på 9 sæsoner. Den nyeste sæson er i fuld gang og næste film, Noget for Noget, er tilgængelig på C More den 17. marts 2023.

Det særlige ved Beck filmserien er, at hver episode fungerer som sin egen film med fuld spillelængde. Det betyder, at du ikke behøver at se filmene i rækkefølge. Vi har samlet vores favorit Beck film nedenfor.

Beck film #1

1. Lokkeduen

Lokkeduen, eller Lockpojken, som den hedder på svensk, er første film i serien om Martin Beck, der udkom i 1997. Denne film er en sand klassiker i Beck-universet og derfor også første film på listen over bedste Beck film.

I Lokkeduen finder en medarbejder på den lokale forbrændingsanstalt i Stockholm et forkullet lig. Beck bliver sammen med hans team sat på opgaven, som viser sig at være sværere end først antaget. For hvordan løser man en mordsag, hvor man hverken har et gerningssted, en krop eller et motiv? Se Lokkeduen

Beck film #26

2. Levende begravet

Næste Beck film på listen er Levende Begravet, der i øvrigt er film nummer 26 i rækken. I denne film bliver Beck og hans altid skarpe team sendt ud til en makaber sag, hvor en trækiste er blevet fundet nedgravet i en sandkasse på en legeplads i Stockholm.

Liget i kisten viser sig ikke at være hvem som helst. Det er nemlig den anerkendte, offentlige anklager, Annika Runfelt. Sporerne leder efterforskningen hen til en berygtet motorcykelbande og deres leder, Matte Larsson, som er kendt af politiet i forvejen. Det viser sig dog, at mistanken snart skal blive manet til jorden, da Larsson bliver fundet død i en lignende kiste. Se Levende begravet

Beck film #21

3. Det japanske shungamaleri

Tredje film på listen er Det japanske shungamaleri fra 2007. I denne film bliver Martin Beck ringet op af sin tyske kollega, Hans Sperling, som tilfældigvis er i Stockholm for at deltage i en kunstauktion.

Sperling finder en kvinde myrdet på et hotelværelse og liget er anbragt på sengen i en position, der giver associationer til et kendt Chagall maleri. De to kriminalkommissærer sendes dybt ned i den kriminelle kunstverden, hvor sporene fører dem til en lille rammemager, der gemmer på en uhyggelig hemmelighed. Se Det japanske shungamaleri

Beck film #22

4. Det svage led

I samme sæson som Det japanske shungamaleri finder vi Det svage led. I denne film forsøger Beck og hans kollegaer at opklare mordet på en ung kvinde, som er fundet voldtaget og myrdet en mørk nat i en park. Den grusomme gerning bliver opdaget af kvindes forældre, der finder liget.

Beck og kollegaerne bliver tilkaldt, men pludseligt dukker en forvirret mand op på gerningsstedet med underlige oplysninger. Hvem er han? Og har han noget at gøre med mordet? Efterforskningen består af mange brikker, som skal lægges korrekt, før puslespillet går op. Se Det svage led

Beck film #7

5. The Money Man

The Money Man er 7. film i serien. I denne film følger vi efterforskningen, da en politimand findes død i en park. Ved første øjekast ligner det selvmord, men Beck mistænker, at der er tale om mord.

Det viser sig hurtigt, at den afdøde har levet et dobbeltliv, som har været arrangeret og finansieret af Becks nemesis, Gavling – kongen af Stockholms kriminelle underverden. Til gengæld har politimanden i årevis forsynet Gavling med følsomme informationer fra Rigspolitiets arkiver. Følg med når politimandens død bliver startskuddet på den sidste duel mellem de to ærkefjender. Se The Money Man

Beck film #30

6. Sygehusmordene

Næste film på vores liste over de bedste Beck film er Sygehusmordene. I denne film fra 2015 findes en kræftsyg kvinde død på et sygehus i Stockholm. Selvom det ikke lyder suspekt, mistænkes det alligevel, at hun er blevet myrdet.

Det er kvindens søn, som anklager den ansvarlige læge for at have forårsaget moderens død. Beck er i spidsen på efterforskningen, men det viser det sig snart, at en række mystiske omstændigheder er i spil. Både personalet på hospitalet og de pårørende til lægen synes at skjule noget for politiet, men hvad? Se Sygehusmordene

Beck film #32

7. Steinar

Steinar er en af de nyere Beck film i rækken. I denne film bliver vi introduceret til det nyeste medlem af Beck-holdet, nemlig den norske, karismatiske drabsefterforsker, Steinar Hovland. Hovland, der for nyligt er blevet rekrutteret af Klas Fredén, Martin Becks chef, spilles af Kristofer Hivju.

Sammen skal Steinar og Beck forsøge at løse mysteriet om et uidentificeret lig, der er blevet fundet i en udbrændt campingvogn på en nedslidt campingplads i Stockholm. Ejeren af campingvognen er en ung, kvindelig narkoman, som er forsvundet. Men er det virkelig hende, der er ofret? Se Steinar

Beck film #34

8. Den sidste dag

På listen finder du også Den sidste dag, som er film nummer 34 i rækken af Beck film. Hvad der virker som en almindelig dag på jobbet ender tragisk for en politibetjent i det centrale Stockholm. På en morgenvagt forsøger to betjente at stoppe en bil, som kører for stærkt. Da bilen bliver ført til standsning, stiger chaufføren ud og skyder og dræber den ene betjent i koldt blod. Bilisten forsvinder efter hændelsen og en storstilet efterforskning bliver straks igangsat.

Sommerens første dag bliver lang for Beck og hans kollegaer, da det viser sig, at sporene efter gerningsmanden er få. Da Beck-gruppen endelig slår til mod bilejeren, findes han skuddræbt. Jagten sættes ind på en morder med flere ofre på sin liste. Se De sidste dag

Beck film #43

9. Et nyt liv

Næste Beck-film er Et nyt liv, og i denne film er hele 3 danskere på rollelisten: Rudi Køhnke, Simon Sears og Thomas Chaanhing. I Et nyt liv bliver en dansk narkogangster fundet død, flydende i vandet nær Liljeholmen i Stockholm. Den afdøde var en del af en dansk narkokrig, og da hans bil dukker op i nærheden af en mistænkt svensk mand, begynder Beck-gruppen at frygte, at de står over for en blodig dansk-svensk bandekrig.

Filmen er en direkte opfølgning på foregående Beck-film, Den fortabte søn, hvor Martin Beck ligger på operationsbordet. Afslutningen på filmen efterlader seerne udvidende om, hvorvidt han ville overleve. Heldigvis overlever den erfarne kriminalkommissær, men nu er spørgsmålet om han kan fortsætte sit arbejde med at opklare mord? Se Et nyt liv.

Beck film #47

10. Dødsfælden

Sidste film på listen over de 10 bedste Beck film er Dødsfælden. Denne film er den første film i den seneste sæson af Beck. Her møder vi Vilhelm Beck, barnebarn til Martin Beck, og politiaspirant på sit første praktikophold i den virkelige verden. Her bliver han, sammen med sin vejleder Trine, kaldt rutinemæssigt ud til et indbrud.

Det viser sig dog hurtigt at der er intet rutinemæssigt over denne opgave. På gerningsstedet finder han en død 17-årig dreng og det står hurtigt klart, at sagen kræver flere ressourcer. Den bliver derfor straks overdraget til Beck-gruppen. Stream Dødsfælden

Se alle 48 Beck film på C More

Stream hele Beck serien

For mange er Beck serien essensen af en god svensk krimi. Beck filmene er en lang filmserie om den svenske politikommissær Martin Beck og hans detektivpartnere. Her møder vi blandt andre Becks excentriske partner, Gunvald Larsson, som i de første mange film udgør en af hovedpersonerne i serien. Siden filmseriens præmiere i 1997 er der tilføjet en lang række mindeværdige film. Du finder alle filmene i serien lige her på C More.

Find alle de bedste Beck film hos C More

Med vores samling af hele Beck serien har du rig mulighed for at blive suget helt ind i det dystre krimiunivers. Her hos C More har du mulighed for at se samtlige Beck film fra alle sæsonerne. Dermed er underholdningen i den grad sikret for den næste lange tid. Har du mod på at starte Beck serien fra en ende af, eller er du på jagt efter de seneste episoder fra de nyeste sæsoner af den berømte svenske krimisaga? Uanset hvor meget eller hvor lidt du allerede har stiftet bekendtskab med Martin Beck og hans skarpe næse for at løse komplekse krimigåder, byder vi på Beck film i lange baner. Hos C More kan du også streame en række Beck film helt eksklusiv med C More Originals.

Opdag mere krimiunderholdning med C More

Kan du ikke få nok af gode krimier og gådefulde mordmysterier ligesom Beck serien? Så er C More stedet for dig og alle andre krimifans. Hos os finder du nemlig en stor samling af både krimifilm og krimiserier fra norden, de britiske øer og internationalt. Oplev både klassiske krimifavoritter og spritnye krimisatsninger fra verden over med C More.

Se Beck serien, hvor og hvornår du vil

Savner du lidt underholdning til hyggen derhjemme eller måske til at tage med på farten? Med C More kan du streame løs af alle dine favoritter - lige når det passer dig, og på din foretrukne enhed. Download, og se samtlige af vores titler offline, så du aldrig går glip af alle vores film og serier. Har du endnu ikke adgang til alt vores indhold? Opret din profil nu, og stream alle sæsoner af Beck serien og meget andet hos os. - God fornøjelse.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket afsnit er det nyeste i Beck serien?

I skrivende stund er det nyeste afsnit, eller film, i Beck serien Dødsfælden fra 2022. I denne film følger vi politiaspirant Vilhelm Beck, der er på sit første praktikophold. Her bliver han kaldt ud til et indbrud. Det viser sig dog, at det langt fra er et rutinemæssigt tjek.

Hvor mange sæsoner er der af Beck?

Der er i øjeblikket 9 sæsoner af Beck og i alt 48 film.

Hvor kan man se Beck?

Du kan streame alle Beck filmene hos C More. Vi har samlet alle de populære krimifilm, så du blot kan læne dig tilbage og nyde en aften fyldt med god underholdning. Prøv C More i 2 uger for 0 kr.

Hvem er Martin Beck?

Martin Beck er en fiktiv kriminalkommissær og hovedrollen i Beck filmene. I filmene, der er inspireret af Maj Sjøwall og Per Wahløøs kriminalromaner fra 1965-1975, portrætteres Martin Beck af Peter Haber. I 25 år har Haber indtaget rollen som en sympatiske politimand fra Rigspolitiet i Stockholm.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er rækkefølgen på Beck filmene?

På nuværende tidspunkt er der 48 film i serien. Rækkefølgen fra første Beck film til seneste ser således ud:

 • Beck #1 - Lokkeduen (Lockpojken)
 • Beck #2 - Manden med ikonerne (Mannen med ikonerna)
 • Beck #3 - Hvide nætter (Vita nätter)
 • Beck #4 - Øje for Øje (Öga för öga)
 • Beck #5 - Pensionat Perlen (Pensionat Pärlan)
 • Beck #6 - Monstret (Monstret)
 • Beck #7 - The Money Man (The Money Man)
 • Beck #8 - Spor i mørket (Spår i mörker)
 • Beck #9 - Hævnens pris (Hämndens pris)
 • Beck #10 - Manden uden ansigt (Mannen utan ansikte)
 • Beck #11 - Kartellet (Kartellen)
 • Beck #12 - Enspænderen (Enslingen)
 • Beck #13 - Ukendt afsender (Okänd avsändare)
 • Beck #14 - Annoncemanden (Annonsmannen)
 • Beck #15 - Drengen i glaskuglen (Pojken i glaskulan)
 • Beck #16 - Det sidste vidne (Sista vittnet)
 • Beck #17 - Højt beredskab (Skarpt läge)
 • Beck #18 - Pigen i jordhulen (Flickan i jordkällaren)
 • Beck #19 - Gribben (Gamen)
 • Beck #20 - Advokaten (Advokaten)
 • Beck #21 - Det japanske shungamaleri (Den japanska shungamålningen)
 • Beck #22 - Det svage led (Den svaga länkan)
 • Beck #23 - Det tavse skrig (Det tysta skriket)
 • Beck #24 - I Guds navn (I Guds namn)
 • Beck #25 - I stormens øje (I stormens öga)
 • Beck #26 - Levende begravet (Levande begravd)
 • Beck #27 - Rum 302
 • Beck #28 - Familien (Familjen)
 • Beck #29 - Invasionen
 • Beck #30 - Sygehusmordene (Sjukhusmorden)
 • Beck #31 - Gunvald
 • Beck #32 - Steinar
 • Beck #33 - Ved vejs ende (Vägs ände)
 • Beck #34 - Den sidste dag (Sista dagen)
 • Beck #35 - Eget kød og blod (Ditt eget blod)
 • Beck #36 - På tynd is (Den tunna isen)
 • Beck #37 - Uden hensigt (Utan uppsåt)
 • Beck #38 - Djævelens advokat (Djävulens advokat)
 • Beck #39 - Undercover
 • Beck #40 - Uden for enhver rimelig tvivl (Utom rimeligt tvivel)
 • Beck #41 - Døden i Samarra (Döden i Samarra)
 • Beck #42 - Den fortabte søn (Den förlorade sonen)
 • Beck #43 - Et nyt liv (Ett nytt liv)
 • Beck #44 - Rage Room
 • Beck #45 - 58 minutter
 • Beck #46 - Den grædende politibetjent (Den gråtande polisen)
 • Beck #47 - Dødsfælden
 • Beck #48 - Noget for noget

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.