• Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Bliv så længe det passer dig

Premiere den 18. marts

Beck - Den grædende politibetjent (46)

Beck - Den grædende politibetjent er nr. 46 i filmserien med Peter Haber som Martin Beck. I den nye film får politiet massiv kritik, da en 14-årig dreng bliver skudt og dræbt. Snart bliver en bus, som holder ved Politiskolen, udsat for et brutalt attentat. Beck-gruppen er på sagen, og Vilhelm, Martins barnebarn, der nu går på Politiskolen, opdager noget, som får betydning for efterforskningen.

Se alle 46 Beck-film!

Kan du ikke få nok af efterforskning med Martin Beck? Nu kan du se eller gense alle de 46 film i Beck-serien på C More.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.

Se alle 45 Beck film på C More

Stream hele Beck serien

For mange må Beck serien essensen af en god svensk krimi. Den lange og populære saga om kommissær Martin Beck og hans detektivpartnere - her i blandt den excentriske partner Gunvald Larsson - har fanget utallige krimifans i en lang årrække; ja, faktisk helt siden premieren på sæson 1 tilbage i 1997. Siden da er det blevet til en lang række af mindeværdige film og sæsoner. Se dem alle lige her.

Med vores samling af hele Beck serien har du rig mulighed for at blive suget helt ind i det dystre krimiunivers. Hver episode af Beck serien fungerer nemlig som sin egen film med fuld spillelængde. Her hos C More har du også mulighed for at se samtlige Beck film fra alle sæsonerne. Dermed er underholdningen i den grad sikret for den næste lange tid.

Find alle de bedste Beck film hos C More

Har du mod på at starte Beck serien fra en ende af, eller er du på jagt efter de seneste episoder fra de nyeste sæsoner af den berømte svenske krimisaga? Uanset hvor meget eller hvor lidt du allerede har stiftet bekendtskab med Martin Beck og hans skarpe næse for at løse komplekse krimigåder, byder vi på Beck film i lange baner for enhver inkarneret eller kommende fan af den populære svenske krimi. Hos C More kan du også streame en række Beck film helt eksklusiv med C More Originals.

Stream de nye Beckfilm med blandt andre Martin Wallström (Mr. Robot)

I gådefuldt selskab med Martin Beck

Udover hans tydelige evner inden for efterforskning af forbrydelser, er Martin Beck også karakteriseret ved sit til tider svingende humør, hvilket også fører til et særligt samspil mellem ham selv og særlige folk omkring ham. Specielt partneren Gunvald Larsson, som optræder i de første 6 sæsoner, står på mange måder som en direkte kontrast til Beck med hans store arrogance og tendens til at tage loven i egen hånd.

I de nyere sæsoner af Beck serien kan du også opleve den karismatiske norske efterforsker, Steiner Hovland, som er spillet af Kristofer Hivju, der også er kendt fra andre store internationale film og serier. I de utallige Beck film er de rige karakterskildringer lige så meget med til at gøre serien mindeværdig, som de mange dramatiske krimisager.

Opdag mere krimiunderholdning med C More

Kan du ikke få nok af gode krimier og gådefulde mordmysterier ligesom med Beck serien? Så er C More stedet for dig og alle andre krimifans. Hos os kan du nemlig opdage en stor samling af både krimifilm og krimiserier fra Norden, De Britiske Øer og internationalt. Oplev både klassiske krimifavoritter og spritnye krimisatsninger fra verden over med C More.

Se Beck serien, hvor og hvornår du vil

Savner du lidt underholdning til hyggen derhjemme eller måske til at tage med på farten? Med C More kan du streame løs af alle dine favoritter - lige når det passer dig på din foretrukne streamningenhed. Download, og se samtlige af vores titler offline, så du aldrig går glip af alle vores film og serier, du skal se. Har du endnu ikke adgang til alt vores indhold? Opret din profil nu, og stream alle sæsoner af Beck serien og meget andet hos os. God fornøjelse.