• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

Beck film # 42

Beck - Den fortabte søn

I en skov findes liget af en mand, som viser sig at være Viktor Eklund, som blev meldt savnet fem år tidligere. Hans mor er den kendte forfatter Cecilia Eklund, som endelig har lagt hans forsvinden bag sig. Det var Martin Beck, der stod for efterforskningen af sagen, men Alex fornemmer, at der er noget, som ikke stemmer. Ved Beck mere, end han vil ud med? Beck: Den fortabte søn er den sidste af fire nye Beck-film.

Beck film # 41

Beck - Døden i Samarra

En af kandidaterne til Nobels fredspris bliver brutalt stukket ned i det centrale Stockholm efter at have fremlagt beviser om en krigsforbrydelse. Beck-gruppen mistænker, at der ligger et politisk motiv bag mordet. Efterforskningen kompliceres yderligere, da Alex har et forhold til et hovedvidne i sagen. Gruppen presses desuden af Klas Fredén, der vil have sagen opklaret, inden SÄPO overtager.

Beck film # 40

Beck - Uden for enhver tvivl

Anden film ud af fire nye Beck-film. Der bliver gjort et makabert fund i bagagerummet på en bil, og Beck-gruppen havner snart i en koldblodig morders skudlinje. Men intet er, hvad det giver sig ud for. Presset stiger på Beck fra alle sider, da medierne får nys om den mislykkede politiindsats og det grusomme fund i bagagerummet.

Beck film # 39

Beck - Undercover

Første film ud af fire nye Beck-film. En ung mand findes myrdet, og Beck-gruppens efterforskning peger i retning af et narko-netværk. Klas Fredén (Jonas Karlsson) der arbejder undercover i netværket ser helst ikke, at hans arbejde, som er inde i en kritisk fase, skal ødelægges.

Få C More i 1 måned for 0 kr.

Gå ikke glip af nye film og serier hver uge, med C More får du:

 • Adgang til alle vores film og serier
 • Krimiserier i verdensklasse
 • Download og se offline
 • Alle børnenes favoritter

De bedste svenske krimier

Vi har kriminalgåder baseret på bedstsælgende bøger og vi har krimiserier baseret på true crime – vi har det hele! Så er du til svensk krimi, nordisk krimi eller bare verdensbedste krimiserier, så se med!

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.