• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

Nervepirrende britiske krimier

Når man taler om britisk krimi, så tænker man måske på Barneby, Inspector Morse eller En sag for Frost, men hos C More har vi samlet nogle af de allerbedste og nyeste britiske krimier til dig.

Se den nervepirrende politikrimiserie

5 sæsoner af Line of Duty

Prisbelønnet BBC-krimiserie om korruption i politiets egne rækker. Femte sæson begynder to år efter hændelserne i den forrige sæson. Tre politibetjente nedskydes, da en transport med beslaglagt narko kapres af en nådesløs bande. AC-12 mistænker, at banden har fået hjælp indefra og indleder en efterforskning om politikorruption. Sæsonen gæstes af blandt andre Stephen Graham (Peaky Blinders).

BBC-krimiserie fra holdet bag Line of Duty

Bloodlands

Et selvmordbrev i en tom bil får den nordirske politimand Tom Brannick (James Nesbitt) på sporet af en legendarisk lejemorder kaldet Goliath, der bl.a. stod bag mordet på hans kone. Den gang undgik morderen politiets lange arm, men nu genoptages efterforskningen i en neglebidende katten-efter-musen jagt, inden morderen slår til igen!

Med Line of Duty-stjernen Adrian Dunbar

2 sæsoner af krimiserien Blood

Cat Hogan vender hjem til Irland, da hendes mor pludselig dør. Men Cat får hurtigt fornemmelsen af, at der er noget, som ikke stemmer med moderens bortgang og hun mistænker sin far for at skjule noget. Blood er en britisk psykologisk thrillerserie med Line of Duty-stjernen Adrian Dunbar om dystre hemmeligheder i en irlandsk landsby.

Fra Folkene bag hitserien The Missing (forsvundet)

Ny engelsk krimiserie: Cheat

Universitetsprofessoren Leah Dale beskylder en af hendes studerende - Rose Vaughan, for at snyde i en afleveret en opgave. Leah er overbevist om at Rose som minimum har fået hjælp til at skrive, men Rose afviser anklagen blankt. En række mystiske hændelser får situationen til at eskalere og de to intelligente kvinders magtkamp får dødbringende konsekvenser.

Fra skaberne af krimiserien Forsvundet

The Deceived - en ny engelsk krimiserie

The Deceived er et psykologiske krimidrama om lyst, manipulation og bedrag.Den unge studerende Ophelia, der forelsker sig i sin universitetsprofessor Michael. De indleder en affære, men pludselig forsvinder han. Ophelia sporer ham til Irland, hvor hun efterfølgende flytter til. Her opdager hun, at hans kone er omkommet i en brand. Kan Ophelia overhovedet stole på Michael? Serien er med blandt andre Paul Mescal (Normal People).

Hvad er prisen for ønskebarnet?

BBC-krimiserien The Nest

I den engelske BBC-serien The Nest, har det succesrige par Dan (Martin Compston) og Emily (Sophie Rundle) alt, hvad de kan ønske sig, bortset fra deres eget barn. Da det barnløse par møder en potentiel rugemor, skal de tage stilling til, om de er villige til at betale prisen for ønskebarnet. For hvad ved de egentligt om den unge Kaya, der tilbyder at bære deres barn?

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.

Se blandt andet The Beast Must Die med Jared Harris

Find en eminent engelsk krimiserie

Siden de fleste kan huske det, har Storbritannien leveret en lang perlerække af opslugende krimihistorier og ikke mindst krimiserier. Hjemstavn for blandt andet Scotland Yard og den berømte detektiv Sherlock Holmes, Storbritannien byder på lange og stolte traditioner for førende detektivarbejde og famøse mordmysterier; både i den virkelige og fiktive verden.

Hos C More har du rige chancer for at opleve en række af de bedste fiktive kriminalefterforskere i aktion med en god engelsk krimiserie. Læn dig blot godt tilbage, find din lille detektivhat og lup frem, og nyd gådefuld underholdning i topklasse fra de britiske øer.

Bliv bidt af en god engelsk krimiserie

Krimigenren er en af de foretrukne valg blandt mange personer. Den evige appel fra de farlige og nervepirrende fortællinger om liv og død er noget, som drager et stort antal af spændingssøgende seere. Du er nok rigeligt bekendt med de intense krimifortællinger, hvor du nærmest klistrer dig til skærmen, og samtidig bryder dit hoved med centrale spørgsmål:

 • Hvem gjorde det?
 • Hvorfor gjorde vedkommende det?
 • Gør vedkommende det igen og mod hvem?

Der er mange spørgsmål, som kræver svar. Der er ingen tid til at lige ordne andre pligter eller tjekke din beskeder på mobilen, når enhver lille detalje har betydning for at kunne løse mysteriet. Med vores stærke udvalg af spændende engelske krimiserier er der i den grad lagt op til masser af spænding og mange makabre mysterier.

Stream den intense BBC-krimiserie We Hunt Together

Se de nyeste engelske krimiserier

Har du allerede en favorit, eller leder du efter en ny og spændende engelsk krimiserie at kaste dig ud i? Hos os kan du både se prisvindende krimiserier fra de britiske øer samt nye og originale krimifortællinger, der byder på unikke karakterer og uigennemskuelige mordsager. Du kan med andre ord ikke altid sætte din lid til, at det er butleren, der er den skumle gerningsmand.

C More har et hav af spændende krimiserier og -film.

Her får du adgang til spritnye episoder og sæsoner fra flere store engelske krimifavoritter samt helt friske krimisagaer. Kan du ikke få nok af gode krimier? Heldigvis har vi et stort udvalg af krimiserier og krimifilm fra ind- og udland. Hos C More kan du både opleve:

 • Anmeldernes formidable favoritter
 • Film og serier baseret på bestsellere
 • Historier baseret på virkelige hændelser
 • Pinefulde og prisvindende krimier

Stream britiske krimiserier hos C More

Hos C More er vi også helt vilde med gode krimier. Er du også en kæmpe krimifan? Så er du landet det helt rette sted. Vi opdaterer løbende vores udvalg af krimiserier og -film fra både det nordiske og internationale krimiland. Det næste hårrejsende mordmysterie, der sætter dine detektivevner på prøve, venter lige om hjørnet.

Hvis du endnu ikke har oprettet din konto hos os, er der god grund til at gøre det. Opret din konto nu, og få uafbrudt adgang til en verden af ekstraordinære engelske krimiserier og meget mere underholdning i særklasse for alle og enhver. Kom godt i gang, og stream løs af alle dine krimifavoritter på din foretrukne digitale enhed. God fornøjelse med efterforskningen, detektiv.