• Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Bliv så længe det passer dig

Storbritanniens største udvalg af krimiserier

Er du til Line of Duty, Barnaby, Inspector Morse eller Vera? Med alt det bedste krimi fra BritBox, får du Storbritanniens stærkeste udvalg af krimiserier på C More.

BritBox en del af C More

BritBox er nu en del af C More, det betyder at du får tusindvis af timers kvalitetsindhold fra Storbritannien! Så er du til prisvindende dramaserier, sjove komedieserier, nervepirrende engelske krimiserier eller livsstilsprogrammer, så finder du det her!

Nervepirrende britiske krimier

Når man taler om britisk krimi, så tænker man måske på Barneby, Inspector Morse eller En sag for Frost, men hos C More har vi samlet nogle af de allerbedste og nyeste britiske krimier til dig.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.

Se den prisbelønnede britiske krimiserie Blindt Spor (Happy Valley)

Find en eminent engelsk krimiserie

Siden de fleste kan huske det, har Storbritannien leveret en lang perlerække af opslugende krimihistorier og ikke mindst krimiserier. Hjemstavn for blandt andet Scotland Yard og den berømte detektiv Sherlock Holmes, Storbritannien byder på lange og stolte traditioner for førende detektivarbejde og famøse mordmysterier; både i den virkelige og fiktive verden.

Hos C More har du rige chancer for at opleve en række af de bedste fiktive kriminalefterforskere i aktion med en god engelsk krimiserie. Læn dig blot godt tilbage, find din lille detektivhat og lup frem, og nyd gådefuld underholdning i topklasse fra de britiske øer.

Bliv bidt af en god engelsk krimiserie

Krimigenren er en af de foretrukne valg blandt mange personer. Den evige appel fra de farlige og nervepirrende fortællinger om liv og død er noget, som drager et stort antal af spændingssøgende seere. Du er nok rigeligt bekendt med de intense krimifortællinger, hvor du nærmest klistrer dig til skærmen, og samtidig bryder dit hoved med centrale spørgsmål:

 • Hvem gjorde det?
 • Hvorfor gjorde vedkommende det?
 • Gør vedkommende det igen og mod hvem?

Der er mange spørgsmål, som kræver svar. Der er ingen tid til at lige ordne andre pligter eller tjekke din beskeder på mobilen, når enhver lille detalje har betydning for at kunne løse mysteriet. Med vores stærke udvalg af spændende engelske krimiserier er der i den grad lagt op til masser af spænding og mange makabre mysterier.

Stream den virkelighedsbaserede krimiserie Stonehouse

Se de nyeste engelske krimiserier

Har du allerede en favorit, eller leder du efter en ny og spændende engelsk krimiserie at kaste dig ud i? Hos os kan du både se prisvindende krimiserier fra de britiske øer samt nye og originale krimifortællinger, der byder på unikke karakterer og uigennemskuelige mordsager. Du kan med andre ord ikke altid sætte din lid til, at det er butleren, der er den skumle gerningsmand.

C More har et hav af spændende krimiserier og -film.

Her får du adgang til spritnye episoder og sæsoner fra flere store engelske krimifavoritter samt helt friske krimisagaer. Kan du ikke få nok af gode krimier? Heldigvis har vi et stort udvalg af krimiserier og krimifilm fra ind- og udland. Hos C More kan du både opleve:

 • Anmeldernes formidable favoritter
 • Film og serier baseret på bestsellere
 • Historier baseret på virkelige hændelser
 • Pinefulde og prisvindende krimier

Stream britiske krimiserier hos C More

Hos C More er vi også helt vilde med gode krimier. Er du også en kæmpe krimifan? Så er du landet det helt rette sted. Vi opdaterer løbende vores udvalg af krimiserier og -film fra både det nordiske og internationale krimiland. Det næste hårrejsende mordmysterie, der sætter dine detektivevner på prøve, venter lige om hjørnet.

Hvis du endnu ikke har oprettet din konto hos os, er der god grund til at gøre det. Opret din konto nu, og få uafbrudt adgang til en verden af ekstraordinære engelske krimiserier og meget mere underholdning i særklasse for alle og enhver. Kom godt i gang, og stream løs af alle dine krimifavoritter på din foretrukne digitale enhed. God fornøjelse med efterforskningen, detektiv.