• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

De bedste britiske serier

På C More finder du altid gode britiske serier; drama, komedie, krimi eller thriller. Her kan du se et udvalg af de suveræne engelske serier du kan streame på C More.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.

3 sæsoner af Keeping Faith - en af de mest sete serier i England

Find en engelsk serie, du skal se

Leder du efter serier i topklasse fra de Britiske Øer? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden kan du opdage et håndplukket udvalg af suveræne engelske serier for enhver smag. Hos os kan du både streame engelske krimiserier, dramaserier, actionserier og meget mere. Dyk ned i vores samling af engelske serier, du skal se, med det samme, og få den gode underholdning i hus med C More.

Opdag en god engelsk serie hos C More

Fra det larmende og hektiske storbyer til de fjerne og landlige småbyssamfund, med en god engelsk serie fra C More kan du opdage et væld af unikke fortællinger og karakterer, der bærer præg af de forskellige og særlige egne af Storbritannien. Blandt vores udvalg er der gode chancer for enten at fælde en lille tåre, få mild mavekrampe af ukontrolleret latter, eller bide neglene helt ned til roden med nervepirrende og spændende engelske serier. Med vores samling her på siden, har du chancen for både at streame:

 • Action
 • Drama
 • Komedie
 • Krimi
 • Thriller

Hvad har du lyst til at nyde et afsnit eller to af blandt vores udvalg af engelske serier? Er du i humør til hektiske og intense sagaer, storslåede dramaer eller måske lidt let spiseligt underholdning, der kræver knap så fokuseret opmærksomhed for at kunne følge med i handlingen? Med C More er friheden stor, og valget helt og aldeles dit.

Se den britiske krimi Des om den berygtede Mushwell Hill-morder

Oplev en perlerække af engelske krimier

For mange krimifans er en god engelsk serie lig med en god krimiserie. Hos C More har du også mulighed for at opleve en række af de bedste engelske krimiserier. Med lange og stolte krimitraditioner, både litterært og filmisk, har Storbritannien virkelig formået at fintune og mestre den spændingsfyldte og intense genre, der blot bliver ved med at fange seere verden over og i alle aldre.

Gæt med, og løs mordmysteriet i de mange unikke sager i de engelske krimiserier. Er der nogen, der ved mere, end de siger? Hvem kunne have et muligt motiv? Kender vi alle detaljerne? Dette er blot nogle af de spørgsmål, som kræver svar for at finde frem til den skyldige. Er du også lige så vild med at lege detektiv foran skærmen, er C More hjemstedet for masser af krimi i topklasse.

Nyd engelsk og internationalt indhold

Hos C More elsker vi også serier. Derfor kan du hos os opdage en stor samling af serier for hele familien med både dansk, nordisk, engelsk og internationalt indhold. Oplev alt fra action og drama til komedie og massevis af andre serier, du skal se. Vi opdaterer løbende vores udvalg af film og serier, så du altid er sikret frisk og god underholdning, hvad end du ser alene eller sammen med andre.

Få underholdning i særklasse fra sofaen, eller tag det med på farten. Med en profil hos C More kan du streame alle dine favoritter - hvor og når det passer dig - lige meget om du vil se en engelsk serie eller en af vores mange andre internationale serier. God fornøjelse.