• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

Danske tegnefilm for hele familien

Her kan du se et udvalg af de tegnefilm du kan se med danske tale, som børnene streamer allermest på C More! Luk op for en verden af fortryllende underholdning.

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil

Tegnefilmen Gummi T er baseret på Ole Lund Kirkegaards Gummi-Tarzan

Se en dejlig dansk tegnefilm

Med en god dansk tegnefilm kan du få skøn underholdning og eventyr, som langt de fleste kan få glæde af. De skønne visuelle universer, gode fortællinger, fantastiske karakterer og flotte animationer danner ingredienserne for en uforglemmelig tegnefilmsoplevelse. Vi har et spændende udvalg af tegnefilm med dansk tale for både de mindste og de lidt større børn samt alle, der elsker en god tegnefilm.

Vores samling af danske tegnefilm for børn og voksne gemmer på en lang række af uforglemmelige oplevelser, hvor der er udsigt til, at du vil opleve et væld af forskellige følelser - lige fra ukontrolleret latter til sorg og glæde. Hos C More er der i den grad dømt tegnefilmsmagi med dansk tale i særklasse.

Oplev magien fra danske tegnefilm

De fleste af os husker nok tydeligt de følelser og minder, som de mange klassiske tegnefilm har beriget os med. Appellen fra tegnefilm er mere eller mindre universel, og alder er underordnet, når det visuelle og musikalske samspil skaber en form for synæstesi, hvor den sansemæssige oplevelse er helt speciel. Krydret med inddragende historier og charmerende karakterer, er tegnefilm svære ikke at elske.

Tegnefilm er en særlig form for animationsfilm, hvor figurerne helt eller delvist bliver tegnet på ny for hver eneste bevægelse, hvilket virkelig kan få tegnerens personlige udtryk til at blomstre i fuldt flor. Med en dansk tegnefilm hos C More kan både du og børnene opdage en perlerække af perfekte produktioner og udfoldelse af kreative færdigheder.

Stream den danske tegnefilm Orla Frøsnapper

Lyst til en dansk tegnefilm?

Hvad vil du gerne se? Blandt vores samling af danske tegnefilm kan du finde godt med inspiration til dejlig filmaften for hele familien fyldt med sang, musik, humor, nye møder og meget mere. Som bruger hos C More har du blandt andet muligheden for at:

 • Se helt nye danske tegnefilm
 • Genopleve sande klassikere
 • Streame moderne favoritter

Der er lagt og til masser af fantastiske eventyr og godt med smil på læben, når du sætter en af vores udvalgte tegnefilm med dansk tale på skærmen. Se både tilfældige heltes møder med nye helt verdener, og følg fastbesluttede hovedpersoner i deres kamp for at opnå deres vildeste drømme. Usædvanlige venskaber og udfordrende forhindringer er begge almindelige inventar i mange af de bedste tegnefilm.

Se hele familiens favoritter

Hos C More sørger vi for skøn underholdning for hele familien. Vi har tegnefilm og -serier, som I alle kan nyde. Find en god dansk tegnefilm til den hyggelige filmaften derhjemme, eller sørg for lidt visuel morskab til turen. Du kan nemt downloade, og se alle vores film og serier offline, så du ikke er overladt til upålidelige internetforbindelser og dårlig mobildækning.

Har du endnu ikke adgang til vores alle vores danske tegnefilm? Opret din profil hos C More nu, og få timevis af dejlig underholdning, hvor og hvornår det passer dig. Vi opdaterer løbende vores udvalg af film og serier, så du kan opleve helt friske titler, populære tilføjelser samt spritnye sæsoner og episoder. Med C More kan du nemt streame uafbrudt af danske tegnefilm på din foretrukne digitale enhed. God fornøjelse.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.