• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

De bedste børnefilm for hele familien

Her kan du se et udvalg af de bedste tegnefilm, animationsfilm og familiefilm, som du kan se med danske tale på C More! Luk op for en verden af fortryllende underholdning.

Se begge familiefilm om bjørnen Paddington og familien Brown

Find en god børnefilm til filmaftenen

Fantastiske eventyr, modige hovedpersoner, skæve personligheder og ubrydelige bånd mellem venner og familie. Det er blot nogle af de hyppige ingredienser i de bedste børnefilm. Med en god børnefilm hos C More er der lagt op til underholdning i topklasse for børn i alle aldre. Om du eller børnene er til tegnefilm, animationsfilm eller live-action film, kan du her på siden opdage eminent underholdning for både børn og resten af familien.

Leder du efter en god børnefilm?

Så er du landet det helt rette sted. Hos C More har vi nøje gransket hele vores samling til børn og fundet en perlerække af de bedste børnefilm frem til dig. Dermed har du favorable chancer for at blive rigeligt underholdt her på siden med en god børnefilm i særklasse. Blandt vores udvalgte titler for børn har du for eksempel mulighed for at streame:

 • Animationsfilm
 • Familiefilm
 • Film for de mindste

Alle familiens medlemmer har mulighed for at være med til filmaften med vores udvalg af gode børnefilm. Vores samling byder på flere forskellige filmgenre for de fleste seere. Dermed er det blot at skrue op for hyggen, finde den rette børnefilm for dig eller dine børn og blive draget ind i en unik verden og en underholdende fortælling for både de yngre og ældre.

Se den sjove danske familiefilm Iqbal & den indiske juvel

Opdag et hav af gode børnefilm

Hvilken slags børnefilm leder du efter? Har du lyst til at se en eventyrlig og unik animationsfilm med blandt andet talende dyr eller særlige væsener? Hvad med en hyggelig familiefilm for både store og små? Måske er du på jagt efter de bedste tegnefilm med dansk tale? Hos C More har du rige muligheder for at finde en god børnefilm, der falder i din og børnenes smag. Dyk ned i vores fantastiske filmsamling, og vælg din favorit blandt de bedste børnefilm.

Vi har børnefilm for langt de fleste, uanset du vil gense dine eller børnenes favoritter, eller om du savner helt frisk inspiration til dejlig filmhygge. Du har mulighed for både at vælge mellem ældre klassikere, altid skønne filmhits og nyere filmudgivelser til din smag og lyst. Med vores udvalg af gode børnefilm er der udsigt til nostalgi, eventyr, et væld af følelser og uforglemmelige fortællinger i massevis.

Stream de bedste børnefilm hos C More

Har du fundet en god børnefilm, der lyder særligt spændende? Fyld snackskålen op, saml tropperne, og tryk på play-knappen - så er du klar til filmhygge. Som bruger hos C More kan du få timevis af underholdning i topklasse og se samtlige af vores film og serier, hvor og når det passer dig. Download dine favoritter, og få masser af underholdning med på farten uden afbrydelser.

Hos os kan du hver uge få adgang til frisk underholdning for hele familien, uanset om I ser sammen eller hver for sig. Vi opdaterer løbende vores samling af dansk, nordisk og internationalt indhold, så du kan streame timevis af gode børnefilm samt mange andre film og serier for enhver. Bliv klar til en skøn filmaften eller en hyggelig stund foran skærmen med C More. God fornøjelse.

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil
Særtilbud

29 kr./md i 6 mdr.

 • Fuld adgang til film og serierStream på alle dine enheder
 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Min. pris i bindingsperiode 174 kr. Efter endt bindingsperiode overgår abonnement til normalpris, såfremt brugeren ikke selv opsiger det.
 • Tilbuddet gælder frem til 27. feb. 2022

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.