• Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Bliv så længe det passer dig

De bedste danske film

Er du til storladent drama, nervepirrende thriller eller simpelthen bare dansk humor når det er bedst, så skal du se danske film på C More.

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indhold
 • Timevis af serier fra BritBox
 • Krimiserier i verdensklasse
 • Nye film og serier hver uge
 • Alle børnenes favoritter
 • Download og se offline
 • Normalpris 99 kr./md.
 • Afslut når du vil

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.

Se den danske film Swinger med bl.a. Martin Buch og Mille Dinesen

De bedste danske film hos C More

Ude er godt, men nogle gange af hjemme bare bedst. Sådan kan mange sikkert føle til tider - også når det kommer til film. Elsker du bare danske film lidt mere, eller vil du gå på opdagelse i den danske filmskat? Det velkendte danske sprog, de virkelighedsnære filmlokationer og ikke mindst det fremtrædende danske islæt gør danske film til en unik filmoplevelse for mange.

Hos C More har du mulighed for at finde en perlerække af de bedste danske film, du skal se. Fra elskede klassikere til nyere publikumsfavoritter, har vi her på siden samlet alle vores danske film, der hver især brillerer på sin egen unikke vis og som har vist vejen for den danske filmscene.

Stream gode danske film for enhver smag

Lystspil, krimier, komedier, familiefilm, dokumentarer og meget mere. Danske film har gennem tiden underholdt publikum med mange fantastiske fortællinger og mindeværdige øjeblikke, som er blevet en indbygget del af vores fælles kultur.

Hos C More ønsker vi at hylde den danske filmkunst ved at præsentere dig for et flot udvalg af gode danske film, du ikke bør misse. Vores samling af de bedste danske film giver dig mulighed for blandt andet at opleve:

 • Nyskabende værker
 • Enestående karakterarbejde
 • Dragende fortællinger

Her på siden har du chancen for at finde både nye danske film, nyere klassikere og ældre danske filmperler, der ikke lader sig begrænse af datidens filmiske muligheder for at give dig en uforglemmelig oplevelse. De bedste danske film kan bestemt samle flere generationer foran skærmen til underholdning i særklasse.

Se den nervepirrende danske film Kandidaten med Nikolaj Lie Kaas

Oplev de bedste danske film nogensinde

Hvad betyder en god dansk film for dig? Er det en særlig film, som har vundet en Bodil? Måske en som har filmanmelderne, både hverdagens og de professionelle, har rost til skyerne? Måske er en den bedste danske film for dig blot ind, der vækker særlige minder frem i dig?

Hos C More ved vi naturligvis, at der kan være mange meninger og argumenter for hvad den bedste danske film nogensinde er. Derfor har vi også gjort os umage med at præsentere dig for et alsidigt udvalg af de bedste danske film, som bestemt fortjener minimum én visning.

For mange kan det være svært helt præcist at beskrive hvad der gør en film særlige god. Det kan eksempelvis skyldes ét særligt element, som filmen mester uden sammenligning. Det kan også være en kombination af flere elementer, hvor helheden er større end summen af delene.

Nyd topunderholdning, når du vil

Download, og se alle dine yndlingsfilm og -serier offline på din foretrukne streamingenhed. Hos C More har du adgang til oceaner af underholdning i topklasse for hele familien, uanset hvor og hvornår du ønske at streame alle dine indlands- og udenlandsfavoritter.

Med din C More konto kan du også hver uge også se frem til nye film og serier for enhver smag. Hold dig derfor opdateret her på siden, hvis du vil have chancen for at se flere nye og gode danske film. God fornøjelse.