• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

Medrivende filmperler

Er du til hjerteskærende historiefortælling, store skuespillerpræstationer og storladent drama, der sætter gang i alle følelserne? På C More kan du se et væld af film, der har det hele!

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil
Særtilbud

29 kr./md i 6 mdr.

 • Fuld adgang til film og serierStream på alle dine enheder
 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Min. pris i bindingsperiode 174 kr. Efter endt bindingsperiode overgår abonnement til normalpris, såfremt brugeren ikke selv opsiger det.
 • Tilbuddet gælder frem til 27. feb. 2022

Se dramaet The Goldfinch baseret på Donna Tartts bestseller

Find en perlerække af gode dramafilm

Jagter du de bedste af de bedste dramafilm, er du landet det helt rigtige sted. Her på siden har vi nøje udvalgt en perlerække af gode dramafilm, du skal se. Opdag alt fra prisvindende og anmelderroste dramafilm til populære publikumsfavoritter samt vores andre anbefalinger til dig. Fyr op for dramaet med C More og de bedste dramafilm fra verden over. Start den gode dramaunderholdning lige her.

Stream de bedste dramafilm hos C More

Har du lyst til at sætte en god dramafortælling på skærmen i aften? Der er lagt op til både sande tårepersere, medrivende filmperler og definerende roller, når du trykker play på en af de mange gode dramafilm, du kan finde her hos C More. Med vores særlige udvalg af gode dramafilm, her du mulighed for at blive grebet af storslåede dramaer, der blandt andet byder på:

 • Fiktive mesterværker
 • Hektiske handlinger
 • Nyfortolkning af dramagenren
 • Dragende skuespilpræstationer
 • Suveræn skildring af historien

For mange gemmer dramafilm på nogle af de bedste film, som du kan finde. Tit sker det også, at de kommer i betragtning til diverse filmpriser grundet denne dragende intensitet, som de bedste dramafilm virkelig formår at skabe. Der er i den grad lagt op til en god filmaften med imponerende og storslåede værker

Se det Oscarvindende autentiske drama The Imitation Game

Opdag flere gode dramafilm, du skal se

Dramagenren bliver af mange betragtet som en af de mest brede filmgenre, da du kan tolke drama på flere forskellige måder. Dette betyder også, at med vores specielle udvalg af de bedste dramafilm har du mulighed for at opleve en bred vifte af unikke fortællinger i topklasse. Dog er der en række fællesnævnere såsom et særligt fokus på karakterudvikling, konfliktfyldte handlinger og et intensiveret spektrum af stærke følelser.

Du kan blive budt på et væld af særlige subgenrer, der giver dramafilmen et særligt præg. Dette kan være alt fra politiske dramaer til romantiske dramaer og meget andet. Med vores samling af gode dramafilm kan du blandt andet følge en række virkelighedsnære scenarier, der har forstærket dramatikken for underholdnings skyld, samt ekstreme situationer, der presser vores hovedperson til det yderste.

Er du også vild med gode og dragende serier, byder vores samling af dramaserier blandt andet på flere anmelderroste titler og populære fortællinger for langt de fleste dramafans.

Oplev mere intens underholdning

Synes du, at der ikke er noget som en dragende og nervepirrende film, der opsluger dig på samme måde som de bedste dramafilm, har vi sikkert mere, der er lige dig. Er du også vild med mørke mysterier og hjernevridende kriminalsager, kan du med vores udvalg af spændende krimifilm blive involveret i en lang række af unikke sager, der håndterer alt fra mord og mesterkriminelle til berygtede serieforbrydere og intens efterforskning.

Derudover kan du også få masser af dystert drama med vores samling af hektiske thrillerfilm. Uanset hvad den kommende filmhygge byder på af genrer og fortællinger, kan du med C More streame løs af alle dine favoritter, hvor og hvornår du vil. Nyd en god film fra hjemmets komfort, eller download, og se alle vores titler offline, så du altid har underholdningen lige ved hånden. God fornøjelse med filmen.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.