• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

De bedste filmoplevelser

På C More finder du både prisvindere, IMDb-topscore, publikumssucceser og anmelderdarlings, så hvad end du er til action, drama eller gys, så venter dig fantastiske filmoplevelser på C More.

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil
Særtilbud

29 kr./md i 6 mdr.

 • Fuld adgang til film og serierStream på alle dine enheder
 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Min. pris i bindingsperiode 174 kr. Efter endt bindingsperiode overgår abonnement til normalpris, såfremt brugeren ikke selv opsiger det.
 • Tilbuddet gælder frem til 27. feb. 2022

Se Oscarvinderen Joker fra den 27 august på C More

Stream de bedste film uden afbrydelser

Leder du efter det bedste af det bedste, som vi har at byde på til din næste filmaften? Her på siden finder du en perlerække af udvalgte filmiske mesterværker, som du bare skal se eller gense. Fra prisvindende titler til kanone kultfilm og ufravigelige filmklassikere, de bedste film hos C More leverer fornem cinematek i hjemlige omgivelser.

Om du har lyst til se en suveræn actionfilm, altopslugende og intense dramafilm eller noget helt tredje, byder vi på en flot række af fortræffelige filmperler, der har gode chancer for at gøre et særpræget indtryk på dig. Vores filmudvalg gemmer på mange muligheder for at forkæle flere sanser og træne hele dine følelsesspektrum.

De bedste film du skal se

Hos C More elsker vi film, og derfor sørger vi for, at du har mulighed for at opleve nogle af de absolutte bedste værker fra gennem tiden. Det er dog også relevant at stille spørgsmålet: Hvad er en rigtig god film egentlig? Der kan være flere grunde til, at filmene i vores udvalg her på siden skiller sig særligt ud fra mængden. De bedste film kan for eksempel levere et ekstra højt niveau af:

 • Exceptionelle skuespillerpræstationer
 • Enestående underholdning
 • Forbløffende filmiske virkemidler
 • Mesterlige manuskripter
 • Overdådig og gennemført originalitet

Oplev alle de største filminstruktører og skuespillere i storform, eller opdag de næste nye håb i deres skelsættende gennembrud på den helt store filmscene med talentfuldt skuespil, manuskriptforfatning og instruktørarbejde. Vi opdaterer løbende vores udvalg af nye filmtitler i topklasse, så du ikke kommer til at gå ned på eminent underholdning og frisk inspiration til din filmklub.

Se den firedobbelt oscarvinder Parasite

Stream fabelagtige film for alle

Det kan være svært at udnævne blot én film som værende den bedste af alle. Dog kan filmens antal af priser og nomineringer samt anmeldelser være et godt pejlemærke for dens kvalitet. Det kan dog forskelligt, hvad der gør størst indtryk på folk. Lægger du for eksempel særligt mærke til de tekniske detaljer og veludført kameraarbejde, hvor hvert eneste billede fremstår virkeligt velovervejet?

Nogle gange kan de bedste film også være dem, som vender totalt op og ned på de traditionelle filmkonvensioner og skaber en helt unik form for originalitet. Det kan både være i form af, hvordan filmens historie er struktureret eller det unikke univers og personer, vi møder. Andre gange skyldes det virkningsfuldt skuespil og sammenspil mellem filmens karakterer, hvor dialogen og interaktionerne i sig selv gør filmen seværdig.

Se flere af de bedste film med C More

Kvaliteten er i top, og det samme er underholdningen, når du udforsker vores fornemme udvalg af de bedste film, som vi kan præsentere for dig. Har du endnu ikke adgang til alle de forbilledlige filmtitler hos C More? Opret din profil nu, og oplev hele vores samling af ekstraordinære film, som du ikke bør gå glip af.

Hos os kan du få timevis af topunderholdning uden afbrydelser. Du kan også downloade, og se alle vores fremragende filmperler, lige hvor og hvornår du ønsker. Den gode underholdning er dermed sikret. Alt du mangler, er dine foretrukne filmsnacks og at samle hele selskabet foran skærmen til en gang fantastisk filmmagi. God fornøjelse.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.