• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

Kom nærmere - hvis du tør!

Skrækindjagende genfærd, vanvittige stalker-typer og brutale spøgelsesjagter - skal du se en hårrejsende gyserfilm i aften?

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil

Se Stephen Kings Doctor Sleep med Ewan McGregor

Find den bedste gyserfilm online

Er du den helt store gyserfan, og trænger du til et godt gys i topklasse? Så er du landet det helt rette sted. Her på siden har du chancen for at finde den bedste gyser til den helt store gyseraften for alle ikke-sarte sjæle. Hos C More er vi også vilde med et godt gys. Derfor har vi udvalgt en perlerække af vores grufulde favoritter med de bedste gyserfilm, du skal se. Dyk ned i vores gysersamling med det samme, men kun hvis du tør.

Opdag alle de bedste gyserfilm online

For dig der er vild med en god gyserfilm, præsenterer vi et helt særligt udvalg af sande gyserfavoritter, der allerede har fået utallige personer rundt om i de forskellige hjem til at krybe godt sammen i sofaen af ren rædsel. Med de bedste gyserfilm hos C More kan du opleve flere skelsættende gyserhistorier, hvor sikkerhed og tryghed er ikkeeksisterende for filmens karakterer, der har den tvivlsomme ære at befinde sig midt i et levende mareridt.

Heldigvis for dig, kan du dog finde lidt mere tryghed fra sofaens varme komfort. Vi kan dog ikke garantere, at du ikke vil komme til at gispe eller se noget af gyserfilmen fra mellem dine fingre. Vi har nemlig sørget for at samle et kvalitetsudvalg af de bedste gyserfilm, der byder på meget mere end blot billige “jump scares”. Her har du blandt andet mulighed for at finde den bedste gyser, der indebærer:

 • Ubekvemmelig atmosfære
 • Uforudsigelige psykologiske twists
 • Originale gyserfortællinger
 • Skuespilpræstationer i top

Stream den nye Gyserserie Chucky på C More

Se den bedste gyser med C More

De bedste gyserfilm fra C More gør det svært for dig at blot læne dig tilbage og slappe af med en god film. I stedet kan du risikere at få svært ved at sidde stille og tilbagelænet i sofaen på grund af den høje hjertebanken og den nervepirrende usikkerhed om, hvad der lurer i mørket. Vi har så sandelig skruet helt op for uhyggen, lige meget om du er til dæmoniske gysere, psykologiske gysere eller noget helt tredje.

Intet øjeblik lader dig slappe af i kroppen i de bedste gyserfilm, som vi kan byde dig på. Den bedste gyser kan optræde i flere forskellige formater. For eksempelvis kan det være en film med underspillet gys, hvor alt umiddelbart virker ret så almindeligt på overfladen, men hvor der også lurer mørke og dystre hemmeligheder længere nede. Tit er forventningens og forundringens spænding også med til at gøre filmen til en rigtig god gyser.

Stream flere film og serier, du skal se

Er du også lige så vild med gys og spænding, som vi er, eller leder du efter andet underholdning i topklasse? Hos C More kan du opdage en stor samling af film og serier, du skal se. Vi har underholdning for enhver smag og til hele familien. Har du endnu ikke oprettet din profil hos C More? Få med det samme adgang til en verden af film og serier, som du kan se hjemme eller tage med på farten - hvor og hvornår det passer dig.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.