• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

Julefilm på C More

På C More finder du gode julefilm, der passer til alle slags julehumør. Romantik, magi, julemænd, nisser og hyggelige juleeventyr for hele familien.

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil

Stream bl.a. de to danske julefilm om Familien Jul

Oplev alle de bedste julefilm

Er december måned for dig også lige med julefilm i lange baner? Uanset om du har en særlig række af gode julefilm, du bare skal se ved hver julehøjtid, eller om du er på jagt efter nye og underholdende julefortællinger, du endnu ikke har set, har vi her på siden nøje udvalgt en perlerække af de bedste julefilm, du skal se. Dyk ned i vores samling, og find en god julefilm i topklasse for dig og resten af familien.

Find gode julefilm for hele familien

De bedste julefilm er altid dem, der frembringer en helt særlig følelse i dig. Det kan enten være, at en helt særlig julefilm får dig til at tænke på et specielt minde, fra da du så filmen med familie eller venner. Julen er traditionernes tid, og derfor har vi også gjort søgningen nem for dig ved at samle alle de bedste julefilm, som gang på gang hitter i mange hjem. Med vores særlige udvalg af de bedste julefilm kan du læne dig godt tilbage og blandt andet nyde:

 • Animerede julefilm
 • Julefilm for børn
 • Julefilm for hele familien
 • Julefilm for voksne

Vores gode julefilm for børn byder ofte på fortryllende juleeventyr, hvor magiske julevæsener, Julemanden ham selv og fortryllende juleuniverser tit spiller en central rolle. Her er både lagt op til klassiske live-action film samt eventyrlige animationsfilm. Til de voksne kan vi blandt andet præsentere en række af de bedste juleromancer og julekomedier, hvor den henholdsvis står på lykkelig kærlighed og mavekrampende latter i lange baner.

Se den romantiske julefilm Last Christmas med Emilia Clarke

Stream de bedste julefilm, du skal se

Uanset hvad dit valg står på for i aften, kan du glæde dig til juleunderholdning i særklasse, der helt sikkert vil efterlade et særligt indtryk på dig. Du har mulighed for både at streame originale julefortællinger samt klassiske julefilm, der tjekker alle de velkendte bokse, når det kommer til at skabe en god julehistorie.

Vores samling af gode julefilm byder på en lang række af fantastiske fortællinger, som du ikke bør gå glip af. Du kan også lave din egen alternative adventskalender eller julekalender, der indeholder film i stedet for chokolade og lignende. Hver advent eller hverdag indtil den 24. december, kan du vælge en ny julefilm, du skal se. Så har du i den grad god mulighed for at skrue helt op for julehyggen og komme i den rette julestemning.

Kom i rigtig julestemning med C More

Er du klar til jul? Find juleglæden frem med de bedste julefilm fra C More. Når det er kold og mørkt udenfor, er der intet som lidt god julehygge indendørs sammen med familien og en af vores mange gode julefilm på skærmen. I kan også altid tage den hyggelige underholdning med på farten, uanset hvor i befinder jer. Med C More kan du nemlig downloade og se samtlige titler offline.

Vi opdaterer også løbende vores af film og titler, så du til hver jul har mulighed for at samle hele familien til frisk og fantastisk juleunderholdning. Vi ønsker jer alle en god jul og god fornøjelse med filmen.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.