• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

Julefilm for hele familien

På C More finder du hyggelige julefilm for både store og små. Julefilm om nisser, julemænd, julegaver og juleeventyr, der kan nydes af hele familien.

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil

Se den magiske julefilm Astrid Lindgrens jul

Opdag julefilm for børn, du skal se

Julen er for mange en helt særlig tid på året, især for børnene, hvor de mange magiske og eventyrlige indtryk og minder med familien gør det til en unik højtid, som de glæder sig til år efter år. En del af julemagien sker også via skærmen, hvor en god julefilm underholder med en fantastisk og berigende fortælling, der blot får dine børn til at se endnu mere frem til den kommende juleaften. Hos C More kan du opdage alle de bedste julefilm for børn, du og dine børn skal se. Kom i rigtig julestemning lige her.

Stream magiske julefilm for børn

Trænger dine børn til lidt juleforkælelse, er der intet som en god julefilm for børn til at få dem i godt julehumør. Det kan også være, at de blot har behov for underholdende tidsfordriv, der gør det bare lidt nemmere at tælle ned til den længe ventede juleaften med gaver og juleslik. Vi sørger for at få både dine børn og dig selv i dejlig julestemning med de bedste børnefilm til julemåneden. Med vores samling af fantastiske julefilm for børn har du chancen for blandt andet at finde:

 • Julefamiliefilm
 • Juletegnefilm
 • Julefortællinger i børnehøjde

Her på siden kan du vælge alt fra sande juleklassikere, som du selv husker fra din egen barndom, til nyere julefilm for børn. Dermed kan du nemt underholde dine børn med eller skabe lidt dejligt hygge sammen hjemme under dynen. Vores samling af julefilm for børn gemmer både på film for hele familien og unikke juletegnefilm, der kan sprede julemagien ud til langt de fleste.

Stream juletegnefilmen Julemandsforvirring i Venskabsbyen

Oplev fortryllende juletegnefilm

For mange er de bedste julefilm for børn også lig med juletegnefilm. På tegnebrættet kan alt ske, og dette resulterer som regel i en hel unik julefilm, der tryllebinder enhver seer, både børn som voksne. Med vores udvalg af tegnefilm og animationsfilm for børn omhandlende julen kan du opleve en flot række af kreative mesterværker, dragende universer og hjertevarmende fortællinger.

Tag på en rejse til nissernes hjemland, besøg hyggelige juleverdener, og mærk blot juleglæden sprede sig. Hos C More kan du også genopleve de altid elskværdige juletegnefilm eller se de nyere skud på stammen af populære animerede julefilm for alle aldre. Du har chancen for at finde julefilm til både de mindre og de lidt større børn her på siden.

Kom i julehumør med C More

Hos C More har hele familien god mulighed for at komme i rigtig julestemning, Om du vil se julefilm som optakt til den store juleaften, eller om du vil tilbringe lidt af juleferien med hygge foran skærmen sammen med resten af familien, byder vi dig på alle de bedste julefilm, du skal se. Nyd en god juletegnefilm eller julefamiliefilm fra hjemmets og dynens varme, eller tag juleunderholdningen med rundt på jeres julerejser.

Du kan nemt streame alle vores titler, hvor og hvornår du vil, ved at downloade dem ned på din foretrukne streamingenhed. Dermed er den gode julefilm aldrig langt væk. Skru op for hyggen, og byd julen hjerteligt velkommen med julefilm til børn og resten af familien hos C More. God fornøjelse og god jul.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.