• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

Nervepirrende krimier

På C More kan du altid finde en masse anmelderroste - skandinaviske eller udenlandske krimier, mangler du en god neglebidende krimi til i aften?

Se 5 sæsoner af politiserien Line of Duty

Hvem efterforsker hvem?

Politiken skrev: "...et eksempel på godt britisk håndværk."

Er du vild med serier som Bodyguard, Luther og Broadchurch, så vil du elske krimiserien Line of Duty - Under mistanke, der får 8,6 på IMDb. Serien handler om korruption internt i den britiske politistyrke, om efterforskningsarbejdet med at finde de brodne kar og helst inden nogle kommer til skade! Du kan streame fem sæsoner på C More nu.

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil

Stream BBC-krimiserien Bloodlands fra holdet bag Line of Duty

Oplev de bedste krimiserier hos C More

Er du vild med at løse komplekse og koldblodige mordmysterier fra sofaens komfortable puder? Så er det blot på med din detektivhat og lade dig blive draget ind i en dunkel verden af mørke hemmeligheder, forfærdelige forræderier og drabelige handlinger. Her på siden har samlet en perlerække af de bedste krimiserier og krimifilm for enhver krimifan.

Der er lagt op til mørke og spændingsfyldte fortællinger i lange baner med vores samling de bedste krimier. Du kan både finde gode krimier fra lande med stolte krimitraditioner som Sverige og Storbritannien samt fortræffelige krimifortællinger fra flere andre lande. Fælles for alle krimierne er deres formidable evne til at skræmme og forundre langt de fleste seere. Der er sikkert en krimi for dig.

Alle de bedste krimiserier og film Er du på jagt efter en fortræffelig krimi? Hos C More kan du opdage de bedste krimiserier og krimifilm fra verden over. Om du er til stemningsfyldte svenske krimiserier, klassiske og nyere krimier fra de britiske øer eller om du foretrækker andre internationale krimier, har du mulighed for at få krimiunderholdning i topklasse for enhver smag og lyst.

Hvad gør egentlig en krimi god? For nogle handler det om makabre detaljer og unikke drabssager, mens andre elsker selve jagten på den ukendte gerningsperson. De bedste krimiserier og film formår oftest at drage dig ind i et betagende univers og et gådefuldt mordmysterie, der som regel resulterer i, at du bliver helt ivrig efter at få svar på de centrale spørgsmål, der knækker koden og løser mordet.

Se krimiserien The Beast Must Die med Jared Harris

Stream timevis af de bedste krimier

C More sørger for underholdningen til dig. Vi er også helt vilde med gode krimier, og derfor har vi fundet de bedste af de bedste krimiserier og film frem fra vores store udvalg. Lige meget om du gætter ihærdigt med fra sofaen eller blot læner dig tilbage og nyder en nervepirrende mordhistorie, kan du her på siden sikkert finde en god krimi for dig.

Hos os kan du streame uafbrudt af de bedste krimier lige når, og hvor du ønsker. Tag krimiunderholdningen med på farten, og se alle vores titler offline. Download blot din foretrukne film eller serie, og nyd timevis af underholdning uden afbrydelser. Med C More er den næste gode krimi aldrig langt væk.

Se meget mere spænding med C More

Hvis du savner mere spændingsfyldt underholdning, behøver du ikke at lede længe. Du kan for eksempel også tage et dyk ned i vores samling af hektiske thrillere, der både gemmer på actionprægede scener og nervepirrende undertoner, der virkelig kan gøre det svært for dig at holde dig roligt siddende i sædet.

Har du endnu ikke adgang til vores nervepirrende udvalg af de bedste krimiserier og film? Opret din profil hos C More i dag, og nyd timevis af neglebidende underholdning i topklasse fra krimiland her på siden. Vi opdaterer hver uge vores samling af film og serier, så du løbende kan få adgang til frisk underholdning, uanset om du har lyst til krimi, thriller, eller noget helt tredje. Vi ønsker dig god fornøjelse.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.