• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

De bedste serier - du SKAL se!

På C More finder du altid et hav af gode serier. Skal du se prisvindende serier med høj IMDb-score eller er det anmelderroser, der tæller mest?

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil

Se eks. 5 sæsoner af den prisvindende krimiserie Line of Duty

Find masser af gode serier her

Hvad skal jeg se nu? Det er ikke altid helt nemt at finde noget nyt at se. Har du det netop sådan, kan du her på siden finde rigeligt med inspiration til at finde en ny og god serie, som måske kan blive din næste nye favorit. Hos C More kan du opdage et ocean af gode serier for enhver smag. Lad dig blot inspirere af vores nøje udvalgte serier, som bestemt kan levere underholdning i verdensklasse.

Få inspiration til gode serier hos C More

Er din serieliste blevet lidt tom, eller har du bare lyst til at se noget andet? Her på siden har vi samlet en sand perlerække af de bedste serier, der højst sandsynligt kan resultere i, at du ender med at sige: “Måske bare lige ét enkelt afsnit mere?”. Vi byder på et stort udvalg af gode serier i alverdens genrer. Hos os kan du blandt andet streame løs af:

 • Action
 • Drama
 • Komedie
 • Krimi
 • Thriller
 • Originals

Der er meget mere...

Er du mest til et godt grin med en morsom komedieserie, eller er du til dramaserier fyldt med intriger, chokerende begivenheder og personlige rivaliseringer den perfekte makker til en dejlig kop te eller kaffe? Hos os kan du få rig med inspiration til en god serie. Vi har gjort søgningen lidt nemmere for dig og har fundet frem til udvalgte serier, som du ikke må gå glip af.

Se blandt andet de fire nye afsnit af Beck

Stream eksklusive serier med C More Originals

Hos C More kan du foruden mange populære serier fra Danmark, Skandinavien og internationalt se en lang række af eksklusive serier med C More Originals. Her har vi blandt andet lagt op til en masse af gode krimiserier, der blandt andet er rig på gådefulde mordsager, personlige konflikter og karakterfyldte atmosfære.

Vores originale serier byder så sandelig på rivende historier og fremragende underholdning for enhver smag. Vi har naturligvis også en skøn række af diverse storserier, som du sikkert allerede kender til, men måske ikke lige er nået dertil, hvor du er klar til at kaste dig ud i et nyt eventyr.

Du har rig med mulighed for at “binge” et væld af underholdende episoder fra en flot række af nogle af de bedste serier, som vi kan byde dig på. Fra eksklusive fortællinger til populære og anerkendte internationale serier, vi præsenterer dig med sæsoner i særklasse fra alle de bedste titler. Oplev elskværdige karakterer, hverdagens klovne, slemme skurke og meget mere lige her.

Se de bedste serier fra C More i dag

Uanset om du er til en rivende fortælling, latter i lange baner eller intense dramaer, kan du hos os nemt streame løs af alle dine favoritter - lige når det passer dig. Få top underholdning på farten, eller slap af foran fjernsynet med C More. Du bestemmer helt selv. Til sidst er det blot at spørge dig selv: “Hvilken serie skal jeg se i aften?”.

Hvilken serie skal du se først?

Har du endnu ikke en konto hos C More? Opret din konto med det samme, og få adgang en verden af fantastisk underholdning med alle de bedste serier. God fornøjelse.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.