• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

Astrid Lindgrens fantastiske univers

Kom med Emil og Ida til Lønneberg, skrig forårsskrig med Birk og Ronja Røverdatter i skoven eller besøg alle børnene i Bulderby. Der venter mange eventyrlige oplevelser i Astrid Lindgrens filmunivers.

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil

Emil vil det så godt - og alligevel går det altid galt!

Stream Emil fra Lønneberg film

Han forsøger som regel altid blot at hjælpe andre, men ofte ender det galt, og det resulterer altid i, at han ender ude i snedkerskuret, hvor han snitter endnu en træfigur. Dette er den typiske historie om Emil fra Lønneberg, der på mange måder er synonym med ballade, selvom han inderst inde er en god dreng. Hos C More har du rig mulighed for at blive underholdt af adskillige skarnsstreger i vores udvalg af Emil fra Lønneberg film.

Opdag Emil fra Lønneberg film online

“Emil!” - Dette er den gennemtrængende lyd, som kommer fra hans hidsige far, når Emil fra Lønneberg atter en gang har lavet ballade. Han er en selvstændig vildbasse der har en uheldig evne til at hidse sin far gevaldigt op og gøre sin mor rigeligt bekymret på trods af uskyldige intentioner.

Emil er rendt ind i talrige problemer gennem tidernes løb - fra at hejse sin lillesøster op i flagstangen til have suppeterrinen siddende fastklemt op sit hoved. Med vores af udvalg Emil fra Lønneberg film kan du se alle de mest mindeværdige skarnsstreger, der blot i bund og grund udspringer fra hans stærke retfærdighedssans. Problemet er blot, at Emil oftest er lidt for spontan i sine handlinger. Dette resulterer som regel i ret så underholdende historier om Emils uheldige hverdag på gården Katholt i Lønneberg.

Emil laver flere gale streger end der er dage i året, siger hans mor!

Oplev flere Astrid Lindgren fortællinger

Kan du ikke få nok af Astrid Lindgrens eventyrlige fortællinger om seje, stærke, modige og kære børn som Emil fra Lønneberg og Pippi Langstrømpe? Hos C More kan du opdage flere andre Astrid Lindgren film om både store og små eventyr. Kom for eksempel på besøg hos verdens stærkeste pige med de strittende røde fletninger, Pippi Langstrømpe, og følg Tommy og Annikas møde med den ret så specielle nabo i Villa Villekulla.

Fælles for Astrid Lindgrens historier er hendes unikke tilgang til børnefortællinger. Her kan du nemlig opleve historier, der ikke blot handler om glade dage og idylliske tilværelser. I stedet kan du blive draget ind i universer, hvor de knap så muntre sider af livet også kommer tæt på vores hovedpersoner. Med Emil fra Lønneberg film og alle de andre Astrid Lindgren filmatiseringer, har du nemlig også mulighed for at reflektere over nogle af de centrale elementer i livet.

Se film og serier for hele familien

Hos C More er vi også vilde med fortællinger for hele familien. Om du er til dansk, nordisk eller internationalt indhold, præsenterer vi et stort udvalg af film og serier for alle aldre. Hvad vil du se i aften? Opdag blandt andet skønne familiefilm, der byder på underholdning for både de mindre og de større børn.

Vi opdaterer løbende vores udvalg af film og serier med helt friske udgivelser, populære filmhits, kulturelle klassikere og meget mere, så du kan få timevis af underholdning i topklasse. Vil du ikke gå glip af nye tilføjelser hver uge? Som bruger hos C More kan du streame løs lige når, og hvor det passer dig. Du kan desuden downloade, og se alle vores titler offline, så du altid kan få underholdning på farten. Nyd Emil fra Lønneberg film og meget mere med C More.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.