• To streamingtjenester i én
  To streamingtjenester i én
  Med stærke BBC-krimier
 • Dansk kundeservice
  Dansk kundeservice
  Åbent hverdage 10 - 18
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I Ind- og udland

Hyggelige familiefilm for store og små

På C More kan du se et stort udvalg af hyggelige familiefilm til børn i alle aldre, sæt popcorn over og blænd op for eventyr, mystisk og latter for hele familien.

Få 2 uger for 0 kr.!

C More Film og Serier

 • Få 2 uger for 0 kr. Herefter normalpris 99 kr./md.
 • Vær med i Krimiklubben – et online fællesskab med Ann Lind
 • Største udvalg af krimiserier fra Norden & Storbritannien.
 • To streamingtjenester i 1 med Britbox
 • Nordisk streamingtjeneste – dansk kundeservice
 • Nem og overskuelig platform
 • Håndplukkede kvalitetskrimier fra hele Europa
 • Se alle sæsoner af klassikere som Beck, Vera, Hercule Poirot og mange flere
 • Afslut når du vil

Mest populære familiefilm

Her kan du se et udvalg af de sjove familiefilm, som børnene streamer allermest! Se gode familiefilm, populære serier for børn - og meget mere på C More.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.

Se den danske familiefilm Antboy med blandt andre Nicolas Bro

Skru op for hyggen med familiefilm

Hvem elsker ikke eventyr, latter og hyggelige stunder sammen med familien? Har du det ligesådan, er vores samling af hyggelige familiefilm det ideelle valg for dig. Hos C More finde du et stort udvalg af underholdende film for hele familien. Fra animerede historier med elskværdige figurer til seje og sjove børnefilm med modige hverdagshelte og stærkt sammenhold - her kan du opdage flere gode familiefortællinger.

Opdag alle børnenes favoritter, og se flere skønne film med danske skuespillere og dansk tale. Der er både lagt op til gådefulde mysterier, vilde eventyr og dannelse af ubrydelige bånd mellem nye og gamle venner. Vi har samlet en lang række af gode forslag til familiefilm, som I alle kan se.

Fantastiske film for hele familien

Film kan i den grad samle folk, og det kan samle familier til afslappende hygge. Det handler blot om at glemme eventuelle bekymringer, og lade dig rive med af de spændende, sjove og hjertevarmende film. Hos os finder du masser af inspiration til jeres næste skønne stund sammen. Med C More kan du blandt andet streame løs af:

 • Danske og nordiske familiefilm
 • Internationale animationsfilm
 • Udenlandske familiefilm med dansk tale

Oplev fine familieeventyr i hjemlige omgivelser, tag til andre dele af verdenen eller udforsk unikke universer. Filmen og dens handling kan foregå mange forskellige steder og i flere særlige og spøjse virkeligheder. Fælles for alle er dog deres evne til at skabe en helt speciel og dragende fortælling, som stjæler alt dit fokus, så længe filmen ruller.

Stream klassikeren Dyrene i Hakkebakkeskoven med dansk tale

Se film for alle hos C More

Hos C More kan du se masser af film for alle. Om det er live action eller animationsfilm, har vi flere familiefilm, der byder på uovertruffen underholdning for både børn, teenagere og voksne. Leder du for eksempel efter et lille gys, sjove komediefilm, lidt sej action eller andet, som alle kan være med på, har vi sikkert den rette film for dig lige her.

Kan du ikke finde en bestemt familiefilm, som du gerne vil se? Heldigvis opdaterer vi hver uge vores udvalg af film og serier, så du kan opdage en helt frisk portion af god underholdning til familiehyggen. Vi har et stort udvalg af både dansk og internationalt indhold, som løbende får en frisk indsprøjtning. Du kan holde øje med alle de seneste filmtilføjelser her.

Stream alle de bedste familiefilm nu

Med C More kan du se mange gode film for alle. Fyld skålen med dine yndlingssnacks, hæld dit glas på med lidt dejligt at drikke, læn dig godt tilbage, og nyd en underholdende film i familiært selskab. Du kan både streame løs derhjemme uden afbrydelser, eller downloade filmen ned på din smartphone, tablet eller PC, og se offline, når du er på farten med familien.

Timevis af fantastisk familieunderholdning er kun ét hurtigt klik væk hos os. Har du endnu ikke oprettet en profil hos C More? Så kan nemt og hurtigt oprette din konto, og få adgang til en sublim samling af de bedste familiefilm og meget andet suverænt indhold for enhver smag, lyst og alder. God fornøjelse.