• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

Populære sci-fi og fantasy film

Hvad skal du se i aften? Her kan du se et udpluk af de mest sete sci-fi og fantasy film, der bliver set på C More lige nu!

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil
Særtilbud

29 kr./md i 6 mdr.

 • Fuld adgang til film og serierStream på alle dine enheder
 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Min. pris i bindingsperiode 174 kr. Efter endt bindingsperiode overgår abonnement til normalpris, såfremt brugeren ikke selv opsiger det.
 • Tilbuddet gælder frem til 27. feb. 2022

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.

Stream action-fantasy filmen Hellboy

Se fabelagtige fantasyfilm hos C More

En god fantasyfilm tager dig væk fra hverdagens realisme og drager dig ind i et helt særligt univers fyldt med fiktion, særlige væsener samt små og store eventyr og udfordringer. Hos C More er vi også vilde med fantasygenren, og derfor har vi samlet alle vores fantasyfavoritter her på siden til dig. Hvad venter du på? Tag på en rejse langt væk fra virkelighedens verden og begrænsninger med vores udvalg af gode fantasyfilm for enhver fan af opslugende eventyr, spektakulær action og imponerende filmværker.

Fantasyfilm - en genre med særlige træk

Mange fantasyfilm har en eller flere fælles træk, som bidrager til at definere genren som helhed. Tit kan du for eksempel opleve en overordnet handling, der centrerer om en form for rejse eller eventyr for vores hovedperson eller hovedpersoner. Dette kan enten være med formål at bekæmpe onde kræfter eller besidde en særlig og magisk genstand. I vejen for vores helte og heltinder står der oftest også en ond hersker og vedkommendes håndlangere, som de skal overkomme.

Med sig har helten eller heltinden også en eller flere følgesvende, der hjælper vedkommende i kampen for at opnå sit overordnede mål. Derudover skiller fantasyfilm sig også ud for de unikke og fantasifulde universer samt imponerende kostumedesign, der ikke holder igen på hverken sminke eller unikke klæder. Desuden kan du også opleve imponerende visuelle effekter og storslåede kampe og dueller, hvor magi heller ikke er et helt fremmed element.

Se den eventyrlige film Tomb Raider med Alicia Vikander

Opdag gode fantasyfilm online

C More hjælper dig med at finde formidabel fantasyunderholdning til filmhyggen. Uanset om du jagter filmatiseringer af din yndlingsfantasybøger, historier om legender, eller film fyldt med animation og eventyr, byder vi på et uforglemmeligt udvalg for enhver fantasy fan. Med vores samling af underholdende og gode fantasyfilm, har du mulighed for at opleve både:

 • Filmatiseringer
 • Originale fortællinger
 • Fantasysagaer

Mulighederne er uendelige, og fantasien får frie tøjler i de spektakulære og ambitiøse fantasyfilm. Der bliver som regel ikke sparet noget; hverken på filmiske virkemidler, special effects eller CGI til at bringe de imponerende og dragende fortællinger til live. Du kan desuden opleve storslåede kamerabevægelser samt grandios underlægningsmusik og symfonier. Det er blot at læne dig tilbage og lade dig blive betaget af de fantastiske fantasyfilm.

Stream alle dine yndlingsfantasyfilm

Kan du næsten ikke vente med at se en af vores mange gode fantasyfilm? Med en C More konto har du adgang til timevis af topunderholdning fyldt med fantasy og fabeldyr. Stream uafbrudt på din foretrukne streamingenhed - lige når du vil. Download, og se alle vores titler offline, så du altid har den gode underholdning lige ved hånden - uanset om du er på farten eller mangler en ordentlig internetforbindelse.

Oplev nye film hver uge

Mangler du noget nyt at se til filmhyggen? Vi opdaterer hver uge vores film bibliotek med nye film og serier, du skal se. Dermed har du gode muligheder for løbende at få frisk inspiration til underholdning foran skærmen, uanset om dit humør er til fantasy, action, drama eller noget helt fjerde. God fornøjelse.