• Afslut når du vil
    Afslut når du vil
  • Download og se offline
    Download og se offline
  • Se på flere enheder
    Se på flere enheder

Dansk julefamiliefilm - se den 15. november på C More

Familien Jul

I den danske familiefilm Familien Jul, bliver den 6 årige Hugo (Pelle Falk Krusbæk) gode venner med nissen Pixy (Herman Knop) ved et tilfælde. Nissen Pixy nåede nemlig ikke at komme hjem ved juletid sammen med de andre nisser. Hugo går langt for at skjule Pixy fra sin julefjendske far (Paw Henriksen) og resten af familien, men et helt år er lang tid at skjule en nisse, der ikke ligner andre mennesker, taler et mærkeligt sprog og udøver magi! Den danske julefilm kan streames på C More fra den 15. november.

Et klassisk juleventyr

Dr Seuss' The Grinch

Det kan være I skal se den nye animationsfilm Grinchen, om den ensomme og vrisne Grinch, der bor alene med sin hund. I nabobyen har borgmesteren planlagt den største julefest nogensinde og den julehadende Grinch beslutter sig for at stjæle julen, for at sætte en stopper for den glade julestemning! Men den lille juleglade Cindy-Lou kommer i vejen for Grinchens onde juleplan. Den hyggelige julefilm, kan både streames med dansk tale og på original sprog med danske undertekster.

Dansk familiefilm - se den 15. november på C More

Familien Jul i nissernes land

I efterfølgeren til den danske familiefilm om Familien Jul. Dukker Nissen Pixy (Herman Knop) op hjemme hos Hugo (Pelle Falk Krusbæk) igen. Han er kommet for at hente den nissehue, han glemte sidste år. Den gemmer nemlig på en magisk hemmelighed, som selve julen afhænger af. For at redde Pixy og julen må Hugo flyve med sine søskende til nissernes land - en rejse med mange forhindringer. De to danske julefilm om Familien Jul, kan streames på C More fra den 15. november.

Julet familiefilm baseret på Astrid Lindgrens univers

Astrid Lindgrens jul

I kan julehygge med Astrid Lindgrens jul! Her er samlet klassiske juleepisoder med otte af Astrid Lindgrens berømte figurer. Kom indenfor i Villa Villekulla, hvor Pippi Langstrømpe bager honningkager. Tag med til røverskoven, hvor Ronja sidder fast med skien i sneen og møder rumpenisserne for første gang. Emil arrangerer er stor julefest på Katholt for de gamle på fattiggården. På Junibakken vil Madicken give Abbe noget rigtig fint til jul og så hjælper Kitty Kry mormor med at sælge karameller på julemarkedet.

Sjov julefilm for hele familien

Den bedste jul nogensinde

Det kan være at julefilmen med bondemanden Peddersen og katten Findus, bliver en ny julefavorit, for både de mindste, mellemste og helt store. I julefilmen Peddersen og Findus - Den bedste jul nogensinde, nærmer julen sig og hjemme på gården er alle i fuld gang med juleforberedelserne. Peddersen og Findus er overbeviste om, at julen bliver den bedste nogensinde, men så går alt pludselig galt! Den juleglade Findus er bange for, at der slet ikke bliver nogen højtid og han begynder derfor at planlægge sin egen julefest.

Hyggelig julefilm for de mindste

Kasper og Sofies vidunderlige jul

Julen er børnenes fest, men når man er lille, så føles tiden som om den snegler sig afsted! Sådan har 5 årige Kasper, Sofie og tøjdyrene Løveungen og Frøken Kanin, det også i julefilmen Kasper og Sofies vidunderlige jul! De to venner tæller utålmodigt ned til juleaften. Da Sofies morfar fortæller, at han skal fejre julen med hans kæreste Esther, må Kasper og Sofie lægge en plan for, hvordan de kan få morfar til at ændre mening. Julefilmen Kasper og Sofies vidunderlige jul er tredje film i serien om vennerne Kasper og Sofie, de foregående to film kan også streame på C More.

Snefyldt men hjertevarm familiefilm

Smallfoot

Det kan også være at julehyggen skal være med familiefilmen Smallfoot, om det fortryllende ved uventede venskaber. En Yeti får sig en overraskelse, da han for første gang ser et menneske - den sagnomspundne Smallfoot. Ingen fra Yeti-landsbyen tror på ham. Han beslutter sig derfor for at fremskaffe bevis på, at han taler sandt og drager ud i sneen for at finde et vaskeægte menneske. Animationsfilmen fik 4 stjerner i EKKO med ordene: formår med humor at formidle svære etiske problemstillinger i børnehøjde. Smallfoot kan ses på original sprog eller med danske stemmer som; LOC, Szhirley, Silas Holst, Pernille Schrøder og Laus Høybye.

Se begge familiefilm om Paddington

Paddington 1 & 2

I kan også se eventyrklassikeren om bjørnen Paddington. Den marmelademadselskende Paddington rejser hele verden fra Peru til London, hvor han ved et tilfælde møder den pudsige familien Brown, der lader ham flytte ind hos dem. Paddington forsøger at passe ind, men livet som nysgerrig bjørn i en storby, kan være temmelig svært! I anden film er Paddington på udgik efter den perfekte gave til faster Lucys 100 års fødselsdag. Begge de eventyrlige familiefilm om Paddington kan streame med dansk tale på C More.

Julefilm for hele familien

På C More finder du hyggelige julefilm for både store og små. Julefilm om nisser, julemænd, julegaver og juleeventyr, der kan nydes af hele familien.

Eventyrlige film

Stream alle 8 Harry Potter film, Fantastiske skabninger og hvor de findes, samt Ringenes Herre på C More

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.