• Afslut når du vil
    Afslut når du vil
  • Download og se offline
    Download og se offline
  • Se på flere enheder
    Se på flere enheder

Med blandt andre Hugh Grant, Colin Firth og Liam Neeson

Love Actually - romantisk julefilm

Er du i humør til en romantisk julefilm, så kan du se den prisvindende julefilm Love Actually fra manden bag filmhits som "Notting Hill" og "Fire bryllupper og en begravelse". Den stjernespækkede julefilm Love Actually handler om kærlighedens op- og nedture og parforholdets vanskeligheder. Det er december i London og med julen lige om hjørnet kommer der knas i forholdet, varme venskaber og nyforelskelser.

Med Will Ferrell, James Caan og Zooey Deschanel

Elf - en klassisk julefilm

En julemand, en helt masse alfer og fuld fart på julehumøret. Måske skal du se den klassiske julefilm Elf med Will Ferrell, som den naive alf Buddy, der voksner op hos julemanden på Nordpolen. Da det går op for Buddy, at han ikke er en alf, men et menneske, rejser han til New York, for at finde sin far. Det viser sig dog, at faren er en grådig forretningsmand, med en ny familie, der slet ikke har tid til en ekstra søn og slet ikke sønnens jule-fjollerier.

Tag på juleferie med Jude Law og Cameron Diaz

The Holiday - en hjertevarm juleromance

Det kan være du har lyst til at se den hjertevarme og romantiske julefilm The Holiday med stjernerne Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law og Jack Black. The Holiday er historien om, hvordan et helt tilfældigt bolig-byt kan forandre hele tilværelsen. Kvinderne Amanda og Iris, der begge har uheld i kærlighed, bytter liv i to uger mellem jul og nytår - pludselig opstår nye venskaber og mødet med den sande kærlighed? The Holiday er en romantisk julefilm, der kan sætte dit julehjerte i brand, på en ellers kold vinterdag i december.

Et klassisk juleventyr for både børn og voksne

Dr Seuss' The Grinch

December venter lige om hjørnet så, hvad bedre end at sætte gang i julestemningen med den nye julefilm Grinchen. Om den ensomme og vrisne Grinch, der bor alene med sin hund Max. Borgmesteren i nabobyen har planlagt den største julefest nogensinde og den julehadende Grinch beslutter sig, derfor at stjæle julen, for at sætte en stopper for den gode julestemning! Men den lille juleglade hvem Cindy-Lou kommer i vejen for Grinchens onde juleplaner. Den sjove julefilm, kan både streames med dansk tale og på original sprog.

Et ganske særligt juleønske kan ændre alt

Family Man - eventyrlig julefilm

Du kan også se den magiske og romantiske julefilm Family Man med Nicholas Cage, hvor et særligt juleønske måske går i opfyldelse? Den velhavende og hensynsløse finansmand Jack, der slår sine folder på Wall Street, tror at livet kun handler om penge. Men efter et magisk møde med en mand i en butik, får Jack muligheden for at se, hvordan hans liv kunne have været, hvis han vel at mærke havde truffet andre valg i livet.

Se alle otte Harry Potter film på C More

Harry Potter og de vises sten - magisk jul

Er du til julehygge, troldmandsskak og magi, så sæt gang i julehumøret med et fortryllende Harry Potter-marathon i juleferien. Ron og Harry bliver på Hogwarts i julen, mens Hermione tager hjem til sine forældre i juleferien, i Harry Potter og De vises sten, den første af otte fortryllende Harry Potter film. Du kan streame de første fem film med dansk tale og se alle otte film med original sprog.

En uventet - men vidunderlig julegave til jul

12 Gifts of Christmas - romantisk julefilm

Tænk hvis man kan få kærligheden i julegave? I den romantiske julefilm 12 Gifts of Christmas, har Anna taget et job som personlig shopper for at tjene penge. Hendes første kunde en meget attraktiv ung mand, der har brug for hjælp til sine julegaveindkøb til familien. Anna gør sit bedste for at hjælpe sin kunde, men snart bliver forretningsaftalen til mere end et arbejde for Anna, og hun får svært ved at holde sit julehjerte i slår.

Danske julefilm med Paw Henriksen og Marie Askehave

Familien Jul 1 og 2

Skal der rigtig julehygges med familien, skal I se de to danske julefilm om Familien Jul. I filmene møder du drengen Hugo, som bliver gode venner med nissen Pixy. Pixy når ikke at komme hjem til jul med de andre nisser, så nu må Hugo gøre alt for at skjule nissen for sin julefjendske far. Men et år er lang tid at skjule en nisse. I julefilmen Familien Jul i nissernes land, kommer Pixy på besøg igen. Han har nemlig brug for Hugos hjælp til at redde julen!

Juleferie i julens egen forlystelsespark?

Christmas Land - tag med til juleparken

Hvad siger du til en juleferien i juleparken Christmas Land? I julefilmen Christmas Land, arver den succesfulde karrierekvinde Jules (Nikki Deloach), sin mormors juletræsplantage og en tilhørende julepark. Alle Jules' bedste julebarndomsminder stammer fra landet, hvor hun som lille holdte juleferie med familien hos sin mormor. Da hun pludseligt arver juleparken, skal hun vælge mellem at sælge eller genoprette den nedslidte juleforlystelsespark, som både store og små sætter overordentlig stor pris på.

Dansk julefamiliefilm for store og små

Max Pinlig - julekærester og juleknas

Midt i julepynt og julekonfekt, vokser Max's hjerte to størrelser for pigen Ofelia, men Max har, som så mange andre teenagere, en MAX-pinlig mor (Mette Agnete Holm) der siger en masse kiksede ting! Juleferien nærmer sig og Max drømmer om at fejre jul og nytår sammen med Ofelia, men hans max pinlige mor har andre planer. Den sjove danske julefilm vandt en Robert i kategorien Årets Børne-/Familiefilm.

Pas på med, hvad du ønsker dig til jul!

I'm Not Ready for Christmas - sød julefilm

Du skal passe på, hvad du ønsker dig til jul! I den søde julefilm I'm Not Ready for Christmas, opfylder julemanden et lidt usædvanligt juleønske. Julefilmen handler om karrierekvinden Holly, der nogle gange kommer til at stikke afsted med en lille løgn. Men da løgnene pludselig rammer hendes elskede niece Anna, beder Holly julemanden om akut hjælp. En trylleformular gør Holly ude af stand til at lyve. Men hvad sker der, når man kun kan tale sandt? I Hollys tilfælde komplicerer det hendes liv en hel del.

Se begge Gremlins film

Gremlins - gysende gode julefilm

Er du til jule-uhygge, så blænd op for de klassiske 80'er julefilm med Gremlins. Teenageren Billy, der får et kært, loddent kæledyr i julegave - en såkaldt mogwai, som han kalder Gizmo. Med den lille krabat følger nogle helt klare instrukser: Hold ham væk fra vand og skarpt lys, og uanset hvad - ingen fodring efter midnat. Det er dog nemmere sagt end gjort, og snart er situationen fuldstændig ude af kontrol.

Hvad betyder julen for dig?

Julebutikken - en sød julefilm

Forkort ventetiden til jul med den søde julefilm Julebutikken med Ellen Hollman og Bobby Campo i hovedrollerne. I julefilmen trues Stephanies julebutik af opsigelse, da en bygherre køber huset, med planer om at forvandle det til luksuslejligheder. Heldigvis møder hun ejendomsmægleren Michael, som er projektleder for bygherren, og hun forsøger at få ham over på sin side, ved at viser ham, hvor meget julebutikken betyder for hende og naboerne.

Fra folkene bag Hannibal og Jerry

Gooseboy - dansk familiefilm til juleferien

Når man er lille føles ventetiden til juleaften rigtig lang, men så kan man jo bruge dagene til jul på at se en rigtig god film. Måske den danske familiefilm Gooseboy, om drengen Viggo, der elsker at spille computerspil, men en dag får noget helt andet at tænke på, da en gås styrter ned på hans altan - en talende gås vel at mærke. Rollelisten tæller blandt andet stjerner som Søren Malling, Ulrich Thomsen, Rasmus Bjerg og Nicolas Bro.

Kan streames på C More fra den 3. december

Julefilmen Fars fede juleferie

Sæt fut i julehumøret med den hylende sjove julefilm Fars fede juleferie, om familien Griswold og deres jul. I juleklassikeren gør Far Clark (Chevy Chase) alt hvad han kan for at forberede den mest perfekte jul og har inviteret den nærmeste familie. Men allerede da juletræet skal hentes, begynder det skøre juleræs og det bliver ikke bedre, da julelysene skal hænges op og der kommer uventet besøg.

Se begge familiefilm om Paddington

Paddington - Julefilm for hele familien

Skal du nyde en rigtig hyggelig julefilm med familien, så skal I se eventyret om den elskede lille bjørn Paddington. Den marmelademadselskende Paddington rejser fra Peru til London, hvor han ved et tilfælde møder den pudsige familien Brown, der lader ham flytte ind hos dem. Paddington forsøger at passe ind, men livet som nysgerrig bjørn i en storby, kan være temmelig svært! Begge familiefilm om Paddington kan streame med dansk tale på C More.

Julefilm på C More

På C More finder du gode julefilm, der passer til alle slags julehumør. Nisser, julemænd og hyggelige juleeventyr for hele familien.

Romantiske komedier

Trænger du til en god kærlighedskomedie, så har vi samlet et udpluk af de bedste her, som du kan streame på C More, når det passer dig

Eventyrlige film

Stream alle 8 Harry Potter film, Fantastiske skabninger og hvor de findes, Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser og mange andre eventyrlige film på C More.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.