• Afslut når du vil
    Afslut når du vil
  • Download og se offline
    Download og se offline
  • Se på flere enheder
    Se på flere enheder

Se den på C More fra den 1 november

Elf - en klassisk julefilm

Måske kan Will Ferrell, som den naive alf Buddy, der voksner op hos julemanden, kickstarte dit julehumør, stream den klassiske julefilm fra den 1 november på C More.

Stjernespækket romantisk komedie

Love Actually - romantisk julefilm

Er du mere i humør til en romantisk julefilm, så kan du se den prisvindende julefilm Love Actually om kærlighedens op- og nedture og parforholdets vanskeligheder.

Se begge familiefilm om Paddington

Paddington - Julefilm for hele familien

Skal du nyde en rigtig hyggelig julefilm med familien, så skal I se eventyret om den elskede lille bjørn Paddington. Du kan streame begge familiefilm om Paddington på C More.

Se begge Gremlins film

Gremlins - gysende gode julefilm

Er du mere til jule-uhygge, så blænd op for julefilmene om Gremlins, et kært lille kæledyr, der kræver en særlig omsorg, blandt andet - ingen fodring efter midnat.

Julefilm på C More

På C More finder du gode julefilm, der passer til alle slags julehumør. Nisser, julemænd og hyggelige juleeventyr for hele familien.

Romantiske komedier

Trænger du til en god kærlighedskomedie, så har vi samlet et udpluk af de bedste her, som du kan streame på C More, når det passer dig

Eventyrlige film

Stream alle 8 Harry Potter film, Fantastiske skabninger og hvor de findes, samt Ringenes Herre på C More

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.