• Afslut når du vil
    Afslut når du vil
  • Download og se offline
    Download og se offline
  • Se på flere enheder
    Se på flere enheder

Gysende gode julefavoritter

Gremlins x 2

Er du mere til jule-uhygge, så blænd op for en ægte julefavoritfilm Gremlins! Om et ganske særligt lille kæledyr, der kræver en særlig omsorg fra sin ejer, blandt andet, ingen fodring efter midnat. Du kan streame begge Gremlins film på C More allerede nu.

Se den på C More fra den 1 november

Elf - en julekomedie

Det kan være at Will Ferrell, som den naive alf Buddy, der voksner op hos julemanden på Nordpolen, kan sætte gang i den gode julestemning. Stream det sjove juleeventyr fra den 1 november på C More.

Juleferie og sød musik

The Holiday - hjertevarm juleromance

Måske skal du se kærlighedshistorien om, hvordan et helt tilfældigt bolig-byt kan forandre hele tilværelsen. Amanda og Iris bytter liv i to uger og pludselig opstår nye venskaber, sød musik og ægte kærlighed. Uden tvivl en god julefilm, der vil give varmen på en kold vinterdag.

Kærlighed og juleknas

Love Actually - romantisk julekomedie

Er du i humør til en sjov og romantisk julefilm, så kan du se den stjernespækkede julekomedie Love Actually om kærlighedens op- og nedture og parforholdets vanskeligheder. Måske kan Hugh Grant stadig sætte nogle julehjerter i brand?

De hyggeligste julefilm

De skøre, sjove, romantiske og de mest magiske julefilm, til en hyggelig vinterdag på sofaen. Find den helt rigtige julefilm for dig på C More.

Eventyrlige film

Stream alle 8 Harry Potter film, Fantastiske skabninger og hvor de findes, samt Ringenes Herre på C More

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.