• Afslut når du vil
    Afslut når du vil
  • Download og se offline
    Download og se offline
  • Se på flere enheder
    Se på flere enheder

premiere den 1. oktober

Every Day

Romantisk drama om Rhiannon, der forelsker sig i en mærkelig sjæl, der kalder sig for "A". For A er livet alt andet end normalt. Sjælen vågner op hver morgen i en ny krop, til et nyt liv, uden at vide hvordan eller hvorledes. Filmen er baseret på David Levithans bestseller.

premiere den 1. oktober

A Nightmare on Elm Street

Freddy Kruger er tilbage på Elm Street i denne nyindspilning af Wes Cravens klassiske gyserfilm. Fem unge hjemsøges i deres drømme af en skrækindjagende mand med brændskader. Snart indser de, at det som sker i drømmene også sker i virkeligheden!

premiere den 2. oktober

A Star Is Born

Countrylegenden Jackson Maine (Bradley Cooper) har succes, men slås med alkoholproblemer. Da han ser Ally (Lady Gaga) optræde på en bar, tager hans liv imidlertid en drejning. Han lover at gøre det spirende talent til en stjerne - og følelser opstår. Film vandt en Oscar for bedste sang.

premiere den 2. oktober

Happy Death Day 2 U

Efterfølgende til gyserhittet "Happy Death Day," hvor den studerende Tree formåede at bryde tidssløjfen, der fik hende til at gennemleve den samme dag igen og igen - en dag, der altid endte med hendes mord. Denne gang sker det samme for vennen Ryan.

premiere den 5. oktober

Gooseboy

Dansk familiefilm om drengen Viggo, der mest af alt elsker at spille computerspil, men en dag får noget helt andet at tænke på, da en gås styrter ned på hans altan - en talende gås vel at mærke. Nu må Viggo hjælpe sin nye ven med at finde vennerne. Med blandt andre Rasmus Bjerg og Nicolas Bro.

premiere den 5. oktober

Overboard

Komedie med Anna Faris og Eva Longoria. Da en rig playboy får hukommelsestab, øjner hans nyligt fyrede rengøringsdame en chance for at få hævn ved at foregive at være gift med ham. "Overboard" er en genindspilning af "Pige overbord" med Goldie Hawn og Kurt Russell.

premiere den 7. oktober

Serie: Top Dog

Svenske krimiserie baseret på Jens Lapidus 'hit-trilogi. To helt forskellige verdener mødes, da advokat Emily (Josefin Asplund) og eksfangen Teddy (Alexej Manvelov) forenes i jagten på en eftersøgt kidnapper. De har forskellige motiver, men begge ser verden på ny, da de havner midt i et beskidt kaos af knuste fremtidsdrømme og mørke hemmeligheder.

premiere den 9. oktober

Crazy Rich Asians

Romantisk komediedrama om New York'eren Rachel Chu, der følges med kæresten Nick Young til hans hjemby Singapore, da hans bedste ven skal giftes. Først da hun er der, opdager Rachel, at Nick kommer fra en meget fornem og ekstremt velhavende familie. Baseret på Kevin Kwans bestseller af samme navn.

premiere den 12. oktober

Serie: The Nest

Psykologisk thrillerserie med Martin Compston (Line of Duty) og Sophie Rundle (Peaky Blinders). Det succesrige par Dan og Emily bor i Glasgow og har alt, hvad de kan ønske sig, undtagen et barn. En mulighed opstår, da de møder Kaya, der tilbyder at blive deres rugemor i bytte for et bedre liv.

premiere den 13. oktober

Devil's Gate

Da Maria og hendes søn forsvinder fra deres gård i det nordlige Dakota, retter mistanken sig hurtigt mod den dybt religiøse familiefar Jackson. På trods af sin mistanke er FBI-agent Daria Francis dog helt uforberedt på de uhyrlige hemmeligheder, der gemmer sig i det faldefærdige hus.

premiere den 16. oktober

Aquaman

Actioneventyr om Arthur Curry (Jason Momoa), halvt menneske og halvt havgud, der i DC-universet er bedre kendt som Aquaman. Hans halvbror Orm (Patrick Wilson) erklærer krig mod menneskeheden, og nu må Aquaman sætte livet på spil i kampen om tronen af undervandsverdenen, Atlantis.

premiere den 20. oktober

Serie: Nashville sæson 1 - 5

Dramaserie om en falmende countrystjerne og et spirende talent. Oplev Connie Britton (Dirty John) og Hayden Panettiere (Heroes) i kampen om at være nummer 1 på hitlisterne i Tennessee. Den Golden Globe-nominerede dramaserie får 7,7 på IMDb og er skabt af Callie Khouri (Thelma & Louise).

premiere den 29. oktober

Mother!

Drømmeagtig psykologisk thriller instrueret af Darren Aronofsky (Black Swan) med Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris og Michelle Pfeiffer. Et ægtepars forhold bliver sat på en alvorlig prøve, da ubudne gæster ankommer til ægteparrets idylliske hjem og vender deres stille tilværelse på hovedet.

premiere den 30. oktober

The Mule

Virkelighedsbaseret krimidrama af og med Clint Eastwood. Earl Stone er en fattig mand i 80'erne, der får tilbudt et job som chauffør. Han skal fragte narko for et mexicansk kartel. Økonomien bliver bedre, men Earls fortid begynder til gengæld at trænge sig på, og snart har han en ihærdig DEA-agent (Bradley Cooper) i hælene.

premiere den 1. november

Elf

Will Ferrell spiller hovedrollen i denne moderne julefilmsklassiker. En baby havner på Nordpolen og bliver opdraget af en alf. Som voksen beslutter han sig for at rejse til New York for at finde sin rigtige far. Han viser sig at være en grådig forretningsmand, som for længst er fjernet fra julemandens liste.

premiere den 4. november

The Circle

Thrillerdrama med Emma Watson og Tom Hanks. Da Mae ansættes på The Circle, verdens største og mest magtfulde sociale medieselskab, ser hun det som sit livs mulighed, men snart forstår hun rækkevidden af deres ambitioner og konsekvenserne af dem.

premiere den 6. november

The Square

Anmelderrost satirisk komediedrama om en kunstnerisk museumsleder, der står overfor en vigtig udstilling, da han trækkes ind i en verden af galskab, der vender hans liv på hovedet. Danske Cleas Bang har hovedrollen i en af 2017 mest omtalte film. Den vandt De Gyldne Palmer i Cannes og blev nomineret til en Golden Globe og en Oscar.

premiere den 10. november

Serie: Gangs of London

I 20 år var Finn Wallace (Colm Meaney) den mest magtfulde gangster i London. Han havde en meget indbringende forretning og stærk organisation, men nu er han død. Derfor er det nu op til hans impulsive søn Sean Wallace (Joe Cole) at træde i faderens fodspor. Med danske Laura Bach (Den som dræber) og Mads Koudal (Upstairs).