• Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Bliv så længe det passer dig

Premiere den 11. juli

Serie: Five Bedrooms

Australsk dramakomedieserie om fem singler der mødes til et bryllup og beslutter sig for at flytte sammen. Det bliver startskuddet til et år med venskab, kærlighed og frustration. De er forskellige steder i livet, men ingen af dem ønsker længere at bo alene. De har råd til det meste også swimmingpool - men hvem tager opvasken? 2. sæson får premiere til august.

Premiere den 14. juli

Rocketman

Musikalsk oscarbelønnet drama om Elton Johns liv og karriere krydret med alle de klassiske hits, som har skrevet ham ind i historiebøgerne. Vi oplever den generte dreng, Reginald Dwight, blive forvandlet til en international superstjerne takket være et enormt talent og mødet med nøglepersoner som komponisten Bernie Taupin. Men i skyggen af rampelyste kæmper han også med indre dæmoner.

premiere den 20. juli

Serie: Agatha Christie's Partners in Crime

Agatha Christie's Partners in Crime handler om det berømte detektivpar Tommy og Tuppence Beresford. Miniserien er baseret på Christies novellesamling fra 1929. Tuppence er karismatisk, impulsiv og intuitiv, mens Tommy er mindre fantasifuld, men også mindre tilbøjelig til at vige fra sandheden. Sammen løser de mysterier og leder efter spioner i 1950'ernes England.

premiere den 20. juli

Serie: Zoey's Extraordinary Playlist ll

Emmyvindende romantisk komedieserie med Jane Levy og Skylar Astin, om den unge Zoey, der pludselig kan høre andres tanker og følelser gennem ikoniske popsange. I den nye sæson vender Zoey tilbage til arbejdet hos SPRQ Point, men hun opdager hurtigt, at meget har forandret sig for hende - både privat og på arbejdet.

Premiere den 22. juli

Margrete den Første

Storslået prisbelønnet historisk drama med Trine Dyrholm og Jakob Oftebro. I 1402 står en kvinde i spidsen for et nyt nordisk stor-rige. Margrete I har samlet Danmark, Norge og Sverige i en union, som hun egenhændigt styrer gennem sin adoptivsøn, Kong Erik. Unionen er omgivet af fjender, og Margrete planlægger derfor et ægteskab mellem Erik og den engelske Prinsesse Philippa.

Premiere den 1. august

John Wick 2

Amerikansk actionthriller med Keanu Reeves. John Wick er tilbage! Den legendariske lejemorder gider ikke mere, men tvinges til at udføre et mord mere på en gammel ven i Rom. Men attentatet i Rom bliver ikke Johns sidste drab; pludselig vender hele sammenslutningen af lejemordere sig mod ham! Det går ikke stille af, når John Wick skyder sig gennem Italiens hovedstad og tager kampen hjem til gaderne i New York.

Premiere den 1. august

3 x Smølferne-film

Kom med smølfterne på eventyr i familiefilmene Smølfterne, Smølferne 2 og Smølferne - Den hemmelige landsby. I sidste nye film finder Smølfine og hendes tre venner Brillesmølf, Klodsetsmølf og Stærksmølf et mystisk landkort, drager de ud på eventyr. Kortet leder dem gennem Den forbudte skov med alle dens magiske skabninger, og videre mod den hemmelig landsby.

Premiere den 2. august

Headhunterne

Norsk thriller med Nikolaj Coster-Waldau og Aksel Hennie, filmen er baseret på Jo Nesbøs besteller. Roger er Norges mest succesfulde headhunter, men på grund af dyre vaner supplerer han sin indtægt med risikable kunsttyverier! Da han finder et uvurderligt maleri hos én af sine kandidater, øjner Roger chancen for at komme sin dårlige økonomi til livs. Men maleriets ejer er tidligere elitesoldat, og han spiller sit helt eget spil.

Premiere den 3. august

The Post

Oscarnomineret drama af Steven Spielberg med Tom Hanks og Meryl Streep. The Post fortæller den sande historie om, hvordan avisen The Washington Post i 1971 får fingrene i statshemmelige papirer, der dokumenterer, at den amerikanske regering over en lang årrække har løjet for vælgere og kongressen om Vietnamkrigen. Men præsidenten truer med at lægge avisen i grus, hvis de udgiver papirerne. Hvilken pris har sandheden?

Premiere den 4. august

Tre sekunder

Thriller baseret på bogen af samme navn skrevet af krimiforfatterne Roslund & Hellström. Pete Koslow har lagt sit kriminelle liv bag sig og arbejder nu som informant for FBI i New York. Som et led i jagten på mafiaen, får han en dag en dødsensfarlig opgave at gå undercover i Bale Hills fængslet, hvor en afsløring af ham kan blive livstruende for både ham og hans familie.

Premiere den 5. august

4 x The Hunger Games

Successfilmatiseringerne af Suzanne Collins bestsellere: The Hunger Games, The Hunger Games: Catching Fire, The Hunger Games: Mockingjay del 1 & 2 med Jennifer Lawrence i hovedrollen. Et dystopisk fremtidseventyr om en brutal diktator i et land, hvor teenagere tvinges til at kæmpe for deres liv i et direkte underholdningsprogram. Vinderen er den ene, der står levende tilbage.

Premiere den 7. august

Pagten

Prisvindende drama instrueret af Bille August, om mødet mellem den unge digter Thorkild Bjørnvig og verdensstjernen Karen Blixen(Birthe Neumann). De indgår en pagt, hvor hun vil tage forfatterspiren under sine vinger til gengæld for, at han udviser hende ufravigelig troskab. Pagten får stor indflydelse på begges liv, og det driver dem ud i ekstremerne. Bjørnvigs privatliv sættes på en prøve, mens Blixen kæmper med sine egne dæmoner og sygdom.

Premiere den 8. august

Serie: Mord i Skærgården S8

Ny sæson af den svenske krimidramaserie baseret på Viveca Stens populære bøger om anklageren Nora Linde, der opklarer mordsager i Stockholms Skærgård. Da vi vender tilbage til Sandhamn, står Nora over for mange forandringer, både privat og i arbejdslivet. Hun er nu anklager for straffesager og med på sit nye job har hun sin trofaste assistent Pär. Kemien mellem Nora og Alexander er der stadig, men Alexander forsøger primært at lappe sit forhold til Vicky, ikke mindst for Thors skyld.

Premiere den 10. august

I, Tonya

Oscarvindende autentisk drama om kunstskøjteløberen Tonya Harding (Margot Robbie) der aldrig er blevet accepteret i miljøet på grund af hendes baggrund i den fattige del af Portland, Oregon. Som voksen er hun blandt de bedste i verden, men til OL i 1994 bliver hendes rival overfaldet. Med et ry som én der ikke skyr nogen midler for at vinde, bliver Tonya beskyldt for overfaldet.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.