Premiere i december
C Moreinfo kommende premierer

Kommende premierer i december og januar

Her kan du se et udvalg af, hvad C More tilbyder i december og januar

Se trailer Harry Potter video

Harry Potter 1 - 8

Nu kan du fordrive ventetiden til juleaften med at se alle otte Harry Potter-film. Forfatteren J.K. Rowlings ekstremt populære bøger er grundlaget for den mange gange prisbelønnede serie om de tre venner Harry Potter (Daniel Radcliffe), Hermione (Emma Watson) og Rons (Rupert Grint) og kampen mod den onde Voldemort (Ralph Fiennes).

Stream alle 8 Harry Potter-film på C More nu!

Se trailer Little Drummer Girl

The Little Drummer Girl

Ny spionserie instrueret af Park Chan-wook, kommer snart kun på C More! Serien er baseret på romanen af samme navn oprindeligt skrevet af krimimesteren John Le Carré.

Florence Pugh spiller en britisk skuespillerinde, der på sin ferie i Grækenland møder den mystiske og forførende Becker, spillet af Alexander Skarsgård. Han arbejder for den Israelske sikkerhedstjeneste, og vil rekruttere hende til at spille sit livs mest krævende rolle: forføre en formodet terrorist.

Se flere trailers her

Udvalgte premierer i december

Get Out
Premiere d. 21 december

Get Out

Oscarbelønnet succesgyser om en ung, sort mand, der oplever skræmmende ting, da han besøger sin hvide kærestes familie på deres landsted.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Premiere d. 28 december

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Se den Oscarbelønnede Three Billboards Outside Ebbing, Missouri om en mors kamp for retfærdighed efter mordet på hendes datter. Filmen får 8,2 på IMDb og på rollelisten ses navne som Frances McDormand og Woody Harrelson.

Dirigenten prem
Premiere d. 24 December

Serie: Dirigenten

Spændingsserie instrueret af Oscarsnominerede Mikael Håfström. Den unge finansmand Tom Blixen arbejder for en investeringsbank i 90'ernes Moskva. En uskyldig handel udvikler sig uventet til et dødeligt spil, fuld af bedrag og hævn.

Lego Batman
Premiere d. 29 December

Lego Batman

Der sker ting og sager i Gotham, og hvis den forbryderbekæmpende Batman skal kunne redde byen fra Jokerens fjendtlige overtagelser, må han droppe sit egotrip og lære at samarbejde. Og måske også tage en slapper en gang imellem.

Udvalgte premierer i januar

All The Money In The World
Premiere d. 4 januar

All The Money In The World

Den 16-årige John Paul Getty III bliver kidnappet i Rom. Hans desperate mor prøver at overtale den stenrige bedstefar til at betale løsesummen, men han nægter. I et sidste forsøg på at redde sin dreng allierer hun sig med bedstefaderens rådgiver.

The Shape of Water
Premiere d. 12 januar

The Shape of Water

Oscar for bedste film i 2018 gik til dette romantiske fantasydrama. I begyndelsen af 60'erne, hvor den kolde krig raser, gør den stumme Elisa, rengøringshjælpen, en vild opdagelse på et tophemmeligt laboratorium.