Februar premierer
C Moreinfo kommende premierer

Kommende film og serier

Her kan du se et udvalg af, hvad C More tilbyder i december og januar

Udvalgte premierer i januar

The Shape of Water
Premiere d. 12 januar

The Shape of Water

Oscar for bedste film i 2018 gik til dette romantiske fantasydrama. I begyndelsen af 60'erne, hvor den kolde krig raser, gør den stumme Elisa, rengøringshjælpen, en vild opdagelse på et tophemmeligt laboratorium.

Red Sparrow
Premiere d. 19 januar

Red Sparrow

I actionthrilleren Red Sparrow, med en skræmmende god Jeremy Irons som iskold general, bliver den tidligere russiske balletdanser Dominika (Jennifer Lawrence) viklet ind i et livsfarligt spionspil mellem øst og vest.

Udvalgte premierer i februar

Kong: Skull Island
Premiere d. 1 februar

Kong: Skull Island

Året er 1973, og den amerikanske regering sender en ekspedition afsted til den mystiske Skull Island. Officeren Preston Packard (Samuel L. Jackson) og hans mænd har fotojournalisten Mason Weaver (Brie Larson) med for at dokumentere oplevelsen!

Bryllup, begravelse og dåb
Premiere d. 7 februar

Bryllup, begravelse og dåb

Fra skaberen af C More-serien Savnet kommer nu miniserien Bryllup, begravelse og dåb. Kirkeklokkerne ringer for Meja og Sunny og to vidt forskellige familier forenes, men en dramatisk hændelse fører senere til en begravelse - og en dåb!

Den Of Thieves
Premiere d. 8 februar

Den Of Thieves

Den kyniske gangster Ray Merrimen (Pablo Schreiber) planlægger et vovet kup mod USA's topsikrede centralbank i L.A. En eliteenhed med den barske politimand 'Big Nick' O'Brien (Gerard Butler) er på sporet af røvere og sætter alt ind på at fange dem.

Hulemanden Sten
Premiere d. 15 februar

Hulemanden Sten

Oscarbelønnet animationsfilm om hulemanden Sten og hans bedste ven Grøffe der bor i et lille stenaldersamfund med en flok excentriske typer. Sten drømmer om at jage mammutter, men han får andet at tænke på, da den idylliske dal invaderes!

Se trailer Harry Potter video

Harry Potter 1 - 8

Stream alle 8 Harry Potter-film på C More nu!Forfatteren J.K. Rowlings ekstremt populære bøger er grundlaget for den mange gange prisbelønnede serie om de tre venner Harry Potter (Daniel Radcliffe), Hermione (Emma Watson) og Rons (Rupert Grint) og kampen mod den onde Voldemort (Ralph Fiennes).