Kommende marts og april
C Moreinfo kommende premierer

Kommende film og serier

Her kan du se et udvalg af, hvad du kan glæde dig til at se på C More i marts og april.

Udvalgte premierer i marts

The Mummy
premiere d. 22 marts

The Mummy

Storslået actioneventyr med Tom Cruise om en egyptisk dronning, der genopstår fra de døde for at få hævn over den verden, der engang slog hende ihjel.

 wonder woman
Premiere d. 29 marts

Wonder Woman

Actioneventyr om Diana Prinsesse af Amazonerne(Gal Gadot), der forlader sit isolerede paradis for at stoppe krigsguden Ares, som hun mener står bag Første Verdenskrig. Filmen får 7,5 på IMDb og har vundet flere filmpriser!

Udvalgte premierer i april

Halløj på badehotellet
premiere d. 1 april

Fawlty Towers

Den populære engelske sitcom fra 70'erne med John Cleese i hovedrollen som kolerisk hotelejer blev kåret til det bedste engelske tv-program nogensinde af British Film Institute tilbage i år 2000.

Deadpool 2
premiere d. 5 april

Deadpool 2

Den rapkæftede lejesoldat Deadpool (Ryan Reynolds) er tilbage. Her må han samle en flok kulørte helte for at beskytte en ung mutant mod cyborgen Cable (Josh Brolin). Filmen får 7,9 på IMDb.

Game of Thrones image
premiere d 15. april

Game of Thrones sæson 8

Den længe ventede ottende og sidste sæson af hitserien Game of Thrones har premiere til april - også på C More! Stream den sidste og altafgørende sæson af George R Martins episke fantasydrama Game of Thrones.

American made topimage
premiere d. 17 april

American Made

Autentisk actiondrama om en piloten Barry Seal(Tom Cruise), der i 1980'erne arbejdede for både CIA og colombianske narkokarteller. Filmen får 7,2 på IMDb og blev belønnet med 4 hjerter i Politiken.

Se trailer her Line of Duty video

Hvem efterforsker hvem?

Politiken skrev: "...et eksempel på godt britisk håndværk."

Er du vild med serier som Bodyguard, Luther og Broadchurch, så vil du elske krimiserien Line of Duty - Under mistanke!

Serien handler om enheden C-12, politiets bedste afdeling, ledet af den ikoniske Tony Gates (Lennie James), men kan det virkelig være sandt, at hans resultater er så gode?

Du kan streame Line of Duty fra den 11 marts på C More


Vild med Harry Potter?

Se eller gense alle 8 magiske Harry Potter-film, baseret på J.K. Rowlings populære bøger, på C More.

Harry Potter og de vises sten (Dansk tale)Harry Potter og hemmelighedernes kammer (Dansk tale)Harry Potter og fangen fra Azkaban (Dansk tale)Harry Potter og flammernes pokal (Dansk tale)Harry Potter og Fønixordenen (Dansk tale)Harry Potter og Halvblodsprinsen

Glæd dig til...

Der kommer hele tiden nye spændende film og serier på C More, du kan godt begynde at glæde dig. Er du til action, krimi eller drama, så har vi film og serier du SKAL se!

Into the Badlands 3b
premiere den 6. april

Into the Badlands 3B

Allerede i marts kan du se de første tre sæsoner af den badass postapokalyptisk blanding af Mad Max og Kill Bill, actionserien Into the Badlands. Til april kan du så se den vilde efterfølger - sæson 3B!

Game of Thrones image
premiere den 15. april

Game of Thrones Sæson 8

Den længe ventede ottende og sidste sæson af hitserien Game of Thrones har verdenspremiere til april - også på C More! Stream den sidste og altafgørende sæson af George R Martins episke fantasydrama Game of Thrones.

Catch-22 topimage
premiere den 20. maj

Catch-22

Glæd dig til George Clooneys nye serie Catch-22, der får premiere på C More den 20 maj. Serien har også stjerner som Hugh Laurie (The Night Manager), Kyle Chandler (Friday Night Lights) og Christopher Abbott (Girls) på rollelisten.

Sanctuary
premiere den 30. maj

Sanctuary

Josefin Asplund (Vikings) og Matthew Modine (Stranger Things) spiller hovedrollerne i C Mores nye thrillerserie Sanctuary, der får premiere 30. maj. Serien er en psykologisk thriller om de tvillinger Siri og Helena, der blev adskilt som børn.