• Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Bliv så længe det passer dig

Premiere den 5. oktober

Serie: Rillington Place

Virkelighedsbaseret krimiserie om Storbritanniens berygtede seriemorder John Christie, som i 1940'erne og 1950'erne myrdede mindst 8 mennesker. Da Christie (Tim Roth) og hans kone genforenes efter ni års adskillelse, flytter de ind i huset på 10 Rillington Place i Notting Hill, London, men snart begynder ægteskabet at slå revner.

Premiere den 5. oktober

Serie: The Long Call

Den britiske krimiserie baseret på Ann Cleeves bedst sælgende roman. Kommissær Matthew Venn vender tilbage til sin hjemby for at deltage i sin fars begravelse og for at opklare en mordsag. En person bliver fundet død på en strand i landsbyen, og der er ingen vidner eller spor. Der ser heller ikke ud til at være noget motiv til drabet. Men landsbyen rummer nogle mørke hemmeligheder.

Premiere den 6. oktober

Serie: In the Dark

Krimiserie er produceret af Ben Stiller. Den unge kvinde Murphy har destruktive vaner og en forkærlighed for cigaretter og tilfældig sex. Hun er også blind. Da hun en dag er ude og gå en tur, finder hun sin bedste ven, Tyson, død i en gyde. Da politiet ankommer, er liget væk. Murphy er knust over ordensmagtens manglende engagement og beslutter sig for at tage sagen i egen hånd.

Premiere den 6. oktober

Crawl

Amerikansk gyser med Kaya Scodelario og Barry Pepper. En massiv orkan er på vej til Florida, men Haley ignorerer alle evakueringsråd for at lede efter sin far. Hun finder ham besvimet i kælderen i familiens hus ved Coral Lake. Snart spærres de inde, da orkanen slår til. De stigende vandmasser er dog intet imod de glubske blodtørstige alligatorer, der er på vej.

Premiere den 8. oktober

You're Next

Amerikansk gyser instrueret af Adam Wingard (Blair Witch). Familien Davis er samlet til en hyggelig sammenkomst. Stemningen er som den plejer at være ved familiesammenkomster - en smule anspændt, men det bliver kun værre. Pludselig hærger en gruppe sadistiske mordere iført dyrelignende masker det ellers så pæne kvarter.

Premiere den 10. oktober

Serie: Headhunters

Ny C More Original serie med absurde og komiske indslag frit baseret på Jo Nesbøs bestseller Headhunterne. Vi følger manipulatoren Roger Browns under hans første tid som headhunter. Roger har lige fået job på et eksklusivt rekrutteringsbureau, da han forelsker sig i Diana, og indser, at han har brug for hurtige penge for at vinde hendes hjerte. Løsningen bliver at forsøge sig som kunsttyv.

Premiere den 10. oktober

Serie: Blood Pact sæson ll

Blood Pact er en del af de håndplukkede kvalitetsserier, som serieekspert Walter Presents har udvalgt. I 2. sæson rydder Hugo og Marius op efter hændelserne, da vi mødte dem sidst. De bliver enige om at holde lav profil for at undgå mistanke og vil starte på en frisk. Men skæbnen har andre planer med dem. Deres liv bliver igen rodet sammen og denne gang bliver det en endnu sværere og indviklet situation.

Premiere den 12. oktober

Serie: DI Ray

Fra seriehitmageren Jed Mercurio, der står bag Line of Duty, Bodyguard og Bloodlands, kommer her den gribende britisk krimiserie DI Ray. Parminder Nagra spiller hovedrollen som kriminalkommissær Rachita Ray ved Birminghams politi. Da Rachita bliver forfremmet til drabsafdelingen, tvinges hun til at håndtere en indre konflikt mellem sin britiske identitet og sit kulturelle ophav, hvilket påvirker hendes politiarbejde.

Premiere den 19. oktober

Serie: Ramy sæson lll

Den Golden Globe-vindende komedieserie om Ramy vender tilbage med endnu en sæson, denne gang med selskab af supermodellen Bella Hadid. I 3. sæson må Ramys familie se konsekvenserne af at have levet et liv dedikeret til verdslige bekymringer, og nogle gange endda løgne. I mellemtiden lægger Ramy sin åndelige rejse til side for udelukkende at fokusere på sin diamantforretning med onkel Naseem.

Premiere den 26. oktober

Serie: The King

Krimiserie fra de italienske fængselsgange. Bag San Michele-fængslets mure ophører alle offentlige love med at eksistere. Her er det fængselsdirektør Brunos egen idé om retfærdighed, der styrer. Samtidig kan Bruno forholde sig til fangerne og deres knuste sjæle, det minder meget om hans eget liv. Pludselig bliver institutionen rystet af to mord, som på sigt kan føre til Brunos fyring. Kan han redde sit eget skind?

Premiere den 31. oktober

Serie: Natrytterne

Ny C More Original serie baseret på de rystende seksuelle overgreb, som foregik på et velkendt ridecenter i 90'erne. Serien følger 5 kvinder med forskellige relationer til ridelæreren, som senere blev dømt. Jonas Karlsson (kendt fra Beck) spiller hovedrollen som ridelæreren Tommy og Hanna Ardéhn spiller Tommys ældste datter. Ulf Kvensler (skaber af serien Solsidan) står for manuskript.

Premiere den 31. oktober

Serie: Chucky sæson 2

Den besatte dræberdukke Chucky vender tilbage! Chucky fortsætter sin blodige hærgen i 2. sæson af gyserserien. Brad Dourif lægger igen stemme til Chucky, som i den nye sæson vil tage hævn mod teenagerne Jake (Zackary Arthur), Devon (Björgvin Arnarson) og Lexy (Alyvia Alvin Lind), samt sin ekskone – dukken Tiffany (Jennifer Tilly), der med succes ødelagde hans morderiske planer i første sæson.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.