• Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Bliv så længe det passer dig

Premiere den 9. november

Serie: Crossfire

Keeley Hawes (Line of Duty) har hovedrollen som Jo, hvis drømmeferie med familie og venner bliver til en nervepirrende kamp for overlevelse. Ferien bliver til et mareridt, da der høres skud på hotellet. En gruppe hævntørstige mænd vil gøre dette ferieparadis til et sandt helvede. Samtidig kommer meget mørke hemmeligheder kommer op til overfladen.

Premiere den 11. november

Call Me by Your Name

Anmelderrost drama af Luca Guadagnino, der blev nomineret til 4 Oscars og vandt for bedste manuskript, skrevet af James Ivory. Året er 1983 og den 17-årige amerikaner Elio tilbringer sin sommerferie i familiens hus i det nordlige Italien. En dag ankommer den studerende Oliver for at hjælpe Elios far, en fremtrædende professor. Det bliver en sommer, der vil ændre Elio og Olivers liv for altid.

Premiere den 14. november

Serie: Bloodlands sæson ll

BBC-krimiserie af manden bag Bodyguard og Line of Duty. Tom Brannick og hans politikollega Niamh McGovern får en ny sag på deres skrivebord, da den lyssky revisor Colin Foyle findes skudt. Mordet viser sig at være forbundet til en stak forsvundne guldbarrer til en værdi af millioner. Tom indser, at han skal finde guldet før alle andre, men for at få succes må han alliere sig med Foyles enke Olivia.

Premiere den 15. november

Serie: Transplant sæson lll

Canadisk dramaserie om en skadestuelæge fra Syrien kæmper for at få et nyt liv i Canada. I 3. sæson får akutafdelingen på York Memorial Hospital ny chef; Dr. Neeta Devi, der har store visioner. Bash satser hårdt på for ham og Amira for at blive canadiske statsborgere, men med hver ny milepæl følger en ny udfordring.

Premiere den 16. november

Serie: National Treasure

Serien National Treasure er baseret på virkelige hændelser og blev rost af kritikerne med en fantastisk rolleliste, hvor Robbie Coltrane og Julie Walters står i spidsen. Den offentlige opfattelse af den elskede britiske komiker Paul Finchley, der har en lang og succesfuld karriere bag som del af en komiker-duo, forandres pludselig efter anklager om voldtægt.

Premiere den 18. november

Four Christmases

Romantisk julefilm om Brad (Vince Vaughn) og Kate (Reese Witherspoon), der hver jul gør alt for at undgå alle de akavede familiesammenkomster. I år har de besluttet at rejse til Fiji, men da deres fly bliver aflyst, er de tvunget til ikke kun at acceptere en familiemiddag, men skal fejre årets store familiefest med alle fire af deres fraskilte forældre. Det bliver en jul, de sent vil glemme!

Premiere den 19. november

Bad Moms 2

Sjov julefilm om de tre overbebyrdede og underkendte mødre Amy, Kiki og Carla der står overfor den ultimative test af moderskabet: Julen. De skal skabe god julestemning og være de perfekte værter, når de får besøg af tre helt specielle gæster - nemlig deres egne mødre. Første film om Bad Moms kan allerede ses på C More fra 15. november.

Premiere den 21. november

Serie: Inspector Riccardi

Italiensk krimidramaserie med Lino Guanciale og Antonio Milo. Kommissær Ricciardi har en enestående evne til at læse døde menneskers sidste tanker i 1930'ernes Napoli og efterlader ingen forbrydelse uopklaret. Privat er han splittet mellem sine følelser for den unge lærer Enrica og den passionerede enke Livia.

Premiere den 22. november

Serie: Gangs of London sæson ll

Den brutale og blodige magtkamp om herredømmet over London fortsætter, når den hårdtslående 2. sæson af actiondramaserien Gangs of London får premiere. Forsvorne fjender er tvunget til at arbejde sammen for at få bugt med byens nye kriminelle konge, som er en dødsensfarlig diktator. Et år efter blodsudgydelserne og Sam Wallaces død har bykortet og selve sjælen i London forandret sig.

Premiere den 24. november

Serie: Unge Morse sæson Vlll

Britisk krimiserie med Shaun Evans, inspireret af Colin Dexters romaner. Unge Morse er en forløber til den populære serie om kriminalkommissær Morse, og også her foregår handlingen primært i Oxford. Vi er sidst i 60'erne og starten af 70'erne, hvor Shaun Evans spiller den unge Morse i starten af sin karriere som kriminalbetjent og senere som kriminalkommissær i Oxford.

Premiere den 1. december

Friends With Money

Komediedrama med Jennifer Aniston. Fire veninder sætter spørgsmålstegn ved deres livsvalg, da de nærmer sig overgangsalderen. Tre af dem er gift og går mest op i karriere, shopping og velgørenhed, men en af dem er single, gør rent og er ikke helt det samme sted i livet. Veninderne er bekymrede for hende og forsøger at hjælpe hende så godt de kan, men de har deres egne problemer at slås med...

Premiere den 2. december

4 x The Karate Kid

Se eller gense Kultklassiker-filmene om The Karakte Kid. De første film i serien handler om teenageren Daniel, der bliver karateelev hos den vise lærermester Mr. Miyagi. Den seneste film (fra 2010) handler om den 12-årige Dre Parker, der flytter til Kina med sin mor og derfor starter på en ny skole. Men Dre har svært at passe ind, heldigvis bliver han gode venner med viceeværten, Han, som viser sig at være en kung fu-mester.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.