• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

Krigsfilm

På C More finder du medrivende krigsfilm om Verdenskrige, nyere væbnede konflikter og kampe mellem fjender.

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil

Stream krigsdramaet Vores mand i Amerika med Ulrich Thomsen

Se krigsfilm med krudt i hos C More

Filmland har gennem tiderne budt på utallige titler, der skildrer krigens rædsler, men også de venskaber, der bliver dannet undervejs. Enhver krig er som altid en kamp om liv og død, men også en kamp om hvordan historien vil forme sig. Med en god krigsfilm fra C More kan du blandt andet opleve enestående skildringer af disse intense kampe for overlevelse og om at blive sejrherre.

Er du på jagt efter en suveræn film om krig til din filmaften? Så er C More stedet for dig. Her har vi et eksplosivt udvalg af hektiske og nervepirrende krigsfilm, der skildrer alt fra nyere til ældre krige i et underholdende filmformat - fra 2. Verdenskrig og Vietnamkrigen til nyere væbnede konflikter og kampe mellem fjender. Dyk med det samme ned i vores udvalg af fremragende film om krig her på siden, og vælg din favorit.

Opdag fantastiske film om krig

De største krige gennem tiden har også resultatet i et utal af krigsfilm, der enten skildrer udvalgte slag på mere eller mindre autentisk vis, såvel som andre film om krig, der bygger mere på fiktive fortællinger i en overordnet historisk ramme. Fra usandsynlige helte til karakterfyldte kompagnier og grufulde rædselsmomenter, vores samling af krigsfilm kan så sandelig levere indlevende og hektiske historier, som du sent vil glemme.

Oplev prisbelønnede fortællinger, publikumsfavoritter og anmelderroste film om krig fra flere forskellige vinkler af berømte, mindre kendte og fiktive slag fra forskellige krige gennem historien. Vi opdaterer desuden løbende vores filmbibliotek med spritnye udgivelser, nyere og ældre klassikere samt andre glimrende krigsfilm, du skal se.

Se Quentin Tarantinos krigsfilm Inglourious Basterds med Brad Pitt

Krigsfilm er krig og meget mere

Den voldelige side af historien kan på både interessant og grufuld vis blive genfortalt i filmformat. Dog kan nogle af de mest mindeværdige krigsfilm handle om meget mere end blot timevis af skudvekslinger, eksplosioner og dødelige sammenstød. Med en film om krig har du for eksempel også mulighed for at opleve små og store fortællinger om:

 • Personlig udvikling
 • Savn
 • Tapperhed
 • Tab
 • Venskab

Som nævnt, involverer mange krigsfilm som regel en masse af drabelige kampe og sammenstød mellem venner og fjender. Når der dog ikke flittigt bliver udvekslet kugler, kan du også opdage de andre sider af krigen, hvor de små øjeblikke og sjove momenter blandt krigskammerater virkelig kan få lov at blomstre blandt de destruktive og dødelige omgivelser.

Se flere film, du skal se hos C More

Hos C More er vi vilde med gode film og serier i alverdens genre. Derfor har vi også samlet et stort og alsidigt udvalg af underholdning til både dig og resten af familien. Er du for eksempel til flere fortællinger med krudt i, kan du tage et kig på vores sprængfyldte udvalg af actionfilm med masser af gang i den.

Har du endnu ikke adgang til alle vores formidable film og serier? Så kan du nemt og hurtigt oprette din profil, og begynde din streaming af alle de bedste titler, som vi har at byde på. Hos os kan du nemt streame løs af alle dine favoritter, uanset tid og sted. Download, og se alle vores film og serier offline, uden at være afhængig af upålidelige internetforbindelser. Opdag en verden af krigsfilm og meget mere hos C More i dag.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.