• Afslut når du vil
    Afslut når du vil
  • Download og se offline
    Download og se offline
  • Se på flere enheder
    Se på flere enheder

The Secrets She Keeps

4 stjerner fra Jyllands Posten

Er du til serier som Big Little Lies, må du ikke snyde dig selv for krimiserien The Secrets She Keeps. Om den succesfulde influencer Meghan og den introverte butiksarbejder Agatha, der mødes og hvor det eneste, de har til fælles, er deres dystre hemmeligheder.

Den britiske serie Deep Water

Hvad gemmer sig under overfladen?

Krimiserien Deep Water handler om tre mødre, der alle kæmper med forskellige hemmeligheder og moralske dilemmaer. Roz forsøger desperat at løse sine gældsproblemer, Lisa rammes af en uventet attraktion og Kates verden ramler, da hendes datter pludselig forsvinder...!

BBC-serien Gold Digger

Er det ægte kærlighed?

Hun er 60 og rig. Han er 36. Men er det kærlighed eller er han i virkeligheden ude efter hendes penge? Det er det, Julias (Julia Ormond) tre voksne børn vil finde ud af, da deres mor forelsker sig og indleder et forhold med den betydeligt yngre Benjamin (Ben Barnes).

Den engelske serie Penance

Et spind af løgne

I krimiserien Penance smuldrer Rosalies ægteskab, da hendes søn dør. Livet ændrer sig dog, da datteren Maddie får en kæreste - den mystiske Jed. Jed bliver en slags reservesøn for Rosalie, men under overfladen lurer et livsfarligt trekantsdrama.

Hvad koster ønskebarnet?

Se også den nye BBC-krimi The Nest

I krimiserien The Nest, har det succesrige par Dan (Martin Compston) og Emily (Sophie Rundle) alt, hvad de kan ønske sig, bortset fra deres eget barn. Da det barnløse par møder en potentiel rugemor, skal de tage stilling til, om de er villige til at betale prisen for ønskebarnet?

Nervepirrende krimier

På C More kan du altid finde en masse anmelderroste - skandinaviske eller udenlandske krimier, mangler du en god neglebidende krimi til i aften?

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.