• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

En af verdens bedste serier!

Broen sæson 1 - 4

Prisbelønnet krimiserie om den fagligt dygtige, men socialt hæmmede efterforsker Saga Norén (Sofia Helin). Serien starter da en kvinde bliver fundet myrdet på grænsen mellem Sverige og Danmark. Det, der til at begynde med, ligner ét mord, viser sig at være et dobbeltmord. Overkroppen stammer fra en kendt svensk politiker - resten fra en dansk prostitueret. Sofia Helins danske kollega spilles i de første to sæsoner af Kim Bodnia, som fra tredje sæson afløser Thure Lindhardt.

Baseret på trilogien af Cecilia og Rolf Börjlind

Springfloden

Du kan også se krimiserien Springfloden, hvor den unge politielev Olivia Rönning får til opgave at kigge på en 25 år gammel mordsag om et yderst brutalsk mord. I løbet af efterforskningen må hun have fat i den daværende efterforskningsleder, der nu bor på gaden. Hun bliver nærmest besat af de uopklarede sag, da hun opdager, at hendes afdøde far, var dybt involveret i den oprindelige efterforskning. Krimiserien er baseret på trilogien af forfatterparret Cecilia og Rolf Börjlind.

Baseret på Kristina Ohlssons succesromaner

STHLM Rekviem

Er du vild med nordic-noir stilen fra Broen, så skal du se det neglebidende krimiserie Sthlm Rekviem med blandt andre danske Mikael Birkkjær på rollelisten. Den unge kriminologen Fredrika Bergman (Liv Mjönes) starter som civil efterforsker i politiet, da en ung pige pludselig forsvinder sporløst. Men Fredrika og hendes faglige evner er alt andet end velkommen i afdelingen. Den brutale krimiserie STHLM Rekviem er baseret på Kristina Ohlssons succesromaner.

Baseret på Jens Lapidus' bestsellere

Top Dog

Nu kan du se den nye krimiserie Top Dog, om kollationen mellem to helt forskellige verdener, da advokat Emily (Josefin Asplund) og eksfangen Teddy (Alexej Manvelov) forenes i jagten på en eftersøgt kidnapper. De har forskellige motiver, men begge ser verden på ny, da de havner midt i et beskidt kaos af knuste fremtidsdrømme og mørke hemmeligheder. Krimiserien er baseret på bestsellerne fra Stockholms egen krimikonge Jens Lapidus.

Nervepirrende krimier

På C More kan du altid finde en masse anmelderroste - skandinaviske eller udenlandske krimier, mangler du en god neglebidende krimi til i aften?

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.