• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

Kom nærmere - hvis du tør!

Skrækindjagende genfærd, vanvittige stalker-typer og brutale spøgelsesjagter - skal du se en hårrejsende gyserfilm i aften?

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil
Særtilbud

29 kr./md i 6 mdr.

 • Fuld adgang til film og serierStream på alle dine enheder
 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Min. pris i bindingsperiode 174 kr. Efter endt bindingsperiode overgår abonnement til normalpris, såfremt brugeren ikke selv opsiger det.
 • Tilbuddet gælder frem til 27. feb. 2022

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.

Se bl.a. Stephen King's Doctor Sleep med Ewan McGregor

Opdag nye gyserfilm, du skal se

Er du til uhyggelige fortællinger og overjordiske kræfter? For mange er der intet som en intens gyserfilm, der virkelig holder dig helt ude på kanten af sædet. Som en rigtig forlystelse er den første tur i den filmiske gyserkarrusel som regel den bedste. Her er du tit helt uvidende om, hvilke faretruende væsener eller personer, der venter lige om hjørnet. Få din puls helt oppe at køre, og gør dig klar til at gemme dig dybt bag dynen med vores samling af nye gyserfilm, du skal se.

Er du løbet tør for gode gyserfilm, du mangler at se? Har på siden har vi samlet alle vores nye gyserfilm med både spritnye udgivelser og de seneste tilføjelser af alt fra ældre klassikere til nyere gyserfavoritter. Udnyt den mørke og stormfulde nat til at streame en af vores mange nye gyserfilm her hos C More.

Få det seneste gys med nye gyserfilm

Horrible rædsler, morderiske mareridt og ugunstige odds - ingen karakterer kan føle sikker i vores skrækindjagende samling af nye gyserfilm. Dog kan du være ret så sikker på, at den neglebidende underholdning er i top. Blandt vores friske udvalg af nye gyserfilm kan du se frem til at få skræmmende underholdning fra eksempelvis:

 • Gyserfilm du skal se
 • Nye genindspilninger
 • Originale gyserhistorier

Der er dermed lagt op til en god og gyselige aften foran skærmen med ny gyserunderholdning fra C More. Er du på jagt efter en række af de bedste af de bedste gyserfilm? Hop over på vores side med en top 10 over de bedste gyserfilm, du skal se mindst én gang - men kun hvis du tør.

Se den nye gyserserie Chucky - baseret på de 8 film

Oplev massevis af gys og gru med C More

Du har mulighed for at opdage nye gyserfilm for de fleste typer af gyserfans. Har du for eksempel en lidt ambivalent forkærlighed for de visuelt voldsomme splatterfilm, der får dig til at væmmes, men alligevel har et dragende element, der gør, at du bliver ved med at sætte dem på?

Det kan også være, at du er mere til underspillet horror, hvor alt på overfladen virker til at være i den fineste orden, men som seer ved du, at dette er langt fra tilfældet. Spørgsmålet er ofte: Hvilke dystre hemmeligheder gemmer sig længere nede i de mørke afkroge? Med nye gyserfilm kan du opleve en perlerække af friske og frygtelige gyserfortællinger, der nok også lige kræver, at du kommer ned igen med en hyggelig komedie eller lignende, inden du lægger dig til at sove.

Stream mere nervepirrende underholdning

Nogle gange kan det være, at når det kommer tættere på virkeligheden, kan det virke endnu mere skræmmende. Hos C More har du mulighed for at få mere neglebidende underholdning og skelsættende fortællinger med vores samling af nervepirrende krimier, der både kan indeholde makabre scener og en risikabel jagt på den uhyggelige og farlige bagmand.

Vi opdaterer hver uge vores samling af film og serier, så du altid har mulighed for at få et nyt gys eller andet underholdning i topklasse. Stream løs af alle dine yndlingsfilm, eller opdag massevis af nye film og serier, du ikke bør gå glip af som bruger hos C More. God fornøjelse og godt gys.