• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

Stream Oscar-vindende film

På C More finder du både nye og ældre Oscar-vindende film. Film der vandt for bedste film, bedste instruktør, bedste skuespilpræstationer, bedste sang, bedste musik, bedste kostumdesign eller bedste manuskript.

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil

Se den 4 dobbelt Oscarvinder Parasite

Stream Oscar-vindende film med C More

Leder du efter veludført underholdning, bliver det nok ikke meget bedre end med Oscar-vindende film på skærmen. Hos C More kan du streame uafbrudt af både nye og ældre Oscar-vindende samt nominerede film i topklasse. Om det er titlens som årets bedste film, eller om du bliver præsentereret for Oscar-vindende skuespilpræstationer, er der her på siden lagt op til fantastisk filmhygge på første klasse.

En eminent aften med Oscar-vindende film

Der er ingen grund til at hoppe i dit fineste puds for at nyde det fine selskab fra vores samling af Oscar-vindende film. Vores udvalg af de særlige film, der tilhører en eksklusiv gruppe, rummer en lang række af forskellige filmgenrer for enhver smag. Så om du er til action, thriller, drama eller noget helt fjerde, tør vi godt love, at vores Oscar-vindende film leverer formidabel filmkunst og pragtfuld underholdning, du sent vil glemme. Læn dig tilbage, og nyd blandt andet:

 • Filmiske genialiteter
 • Fortræffelige præstationer
 • Fremragende instruktørarbejde
 • Mesterlige manuskripter

Hos C More har du muligheden for at både opleve amerikanske og internationale Oscar-vindende film, der alle leverer uovertrufne elementer på sin egen unikke facon. Du kan for eksempel se prisvindende filmatiseringer, definerende hoved- og biroller samt mesterlige musikalske kompositioner. Der er med andre ord gode chancer for at vores vidunderlige filmudvalg her på siden vil efterlade et mindeværdigt indtryk på dig.

Stream den Oscar-nominerede The Wolf of Wallstreet med Leonardo DiCaprio

Se også Oscar-nominerede film her

Vi byder naturligvis også på meget mere underholdning, der glimrer af guldbelagt Oscar-støv. Selvom en Oscar-nomineret film ikke endte med at løbe med den berømte guldstatuette, betyder det ikke, at den ikke er værd at se - tværtimod. Hos C More tilbyder vi også Oscar-nominerede film, som hver især brillerer på forunderlig vis. Blot det at være nomineret til den mest eftertragtede filmpris overhovedet vidner om den høje kvalitet, du kan se frem til.

Med vores samling af Oscar-nominerede film samt Oscar-vindende film er der lagt op til god underholdning i prestigefyldt selskab fra noget den allerbedste filmkunst gennem tiden. Uanset om du er til live-action film eller animationsfilm, står C More klar til at sørge for forrygende filmaften i Oscar’ens tegn.

Nyd de bedste film med C More

Hos C More kan vi ikke få nok af gode film, hvad end det er adrenalinpumpende action, latterfremkaldende komedier eller grusomme gyserfilm. Hvis du er på jagt efter flere af de bedste film, har vi også samlet et håndplukket udvalg filmtitler, du skal se, uanset om det er historien, skuespillet eller den rendyrkede underholdning, der gør det til en sand “must-watch”.

Er du også i humør til at se en god serie, du bare skal se? Dyk ned i vores udvalg af de bedste serier, og oplev et væld af både prisvindende, anmelderroste og andre anbefalede serier for de fleste. Med C More kan du nyde alle vores film og serier, du bare skal se - lige når og hvor det passer dig. Slap af i hjemmets vanlige komfort, eller tag underholdningen med på farten i fornemt selskab på skærmen. God fornøjelse.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.