• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

Romantiske film, der får hjertet til at slå

Trænger du til en romantisk film, med en masse hjertevarme, drama og kærlighed? På C More finder du lige den romantiske film du skal se.

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil

Se den romantiske film Emma med Anya Taylor-Joy (The Queen's Gambit)

Stream de mest romantiske film

Kærlighed og romantik er et tidløst tema, der gang på gang bliver skildret i diverse kreative kunstformer, der oftest bliver modtaget med stor popularitet. Synes du heller ikke, der er noget som en dejlig kærlighedshistorie? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden har vi skruet helt op for romantikken og samlet hele vores udvalg af romantiske film. Gense dine foretrukne kærlighedsfilm, eller opdag nye romantiske fortællinger her hos C More.

Her på siden fejrer vi både den unge og ældre kærlighed, de gamle kærlighedsklassikere og nye romantiske filmfavoritter samt kærlighed og romantik i alverdens former, kulturer og tidsaldre mellem to eller flere personer. Vi har adskillige enestående romantiske film, som du bør se mindst én gang.

Oplev en bred samling af romantiske film

Står din hyggestund på formidable film i romantikkens tegn? Uanset om du ser med veninder eller venner, en helt særlig person eller alene, kan du hos C More sikre den gode filmaften med en perlerække af romantiske film, du skal se. Vores udvalg af skønne kærlighedsfilm indeholder flere forskellige typer af fantastiske fortællinger, der på hver sin vis sætter fokus på den stærkeste kraft i universet: kærligheden. Opdag blandt andet:

 • Romantiske komedier
 • Romantiske dramafilm
 • Ægte chic flicks

Kærligheden er så sandelig i luften med vores skønne samling af de bedste romantiske film. Uanset om der er tale om lykkelig og ulykkelig kærlighed, kærlighed ved første blik, usandsynlige soulmates, eller tunge temaer som tab og savn, er der lagt i ovnen til en god film, som langt de fleste kan lide. Der er chance for både tårefremkaldende fortællinger, uovervindelig kærlighed, hjertelig glæde og grin og ikke mindst romantik i særklasse.

Se det romantiske komediedrama med Jennifer Lopez og Vanessa Hudgens

Find den rette romantiske film for dig

Der er passion, følelser, udfordringer og ikke mindst underholdning i topklasse. Kærlighed kan optræde i mange særlige former og kan blive skildret i en lang række af unikke fortællinger. Med alt fra sande klassikere til nyere originaler har du rig mulighed for at få en dejlig dosis af kærlighed med vores samling af romantiske film.

Er du typen, der er helt vild med de dybe og dragende historier om kærlighed, eller er du mere til lettere romantiske film, der for eksempel også indeholder et klart element af komedie? Hos C More kan du både streame de altid elskværdige og letfordøjelige romantiske komedier samt de dybt seriøse og intense dramaer, der skildrer kærlighedens mange opture og nedture eller de farlige forhindringer fra omverdenen, der sætter en kæp i hjulet for kærlighedens fulde blomstring.

Stream kærlighedsfilm uden hæmninger

Er du ivrig efter at se en god kærlighedsfilm? Vi sætter i hvert fald aldrig en stopper for kærligheden, tværtimod. Med en profil hos C More har du adgang til alle vores romantiske film samt alle vores andre film og serier, lige meget hvor og hvornår du har lyst til god underholdning på skærmen. Download, og se samtlige af vores titler offline, så du altid har film og serier, du skal se, lige ved hånden. God fornøjelse.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.