• Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Bliv så længe det passer dig

De bedste serier - du SKAL se!

På C More finder du altid et hav af gode serier. Skal du se prisvindende serier med høj IMDb-score eller er det anmelderroser, der tæller mest?

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indhold
 • Timevis af serier fra BritBox
 • Krimiserier i verdensklasse
 • Nye film og serier hver uge
 • Alle børnenes favoritter
 • Download og se offline
 • Normalpris 99 kr./md.
 • Afslut når du vil

Stream den stjernespækkede krimiserie Dr. Death

Opdag serier, du skal se

“Hvilken serie skal jeg se?”. Er det tit et spørgsmål, som du stiller dig selv? Nogle gange kan det bare være svært at finde på noget nyt at se, som muligvis kan interessere dig. Uanset om du er løbet tør for nye afsnit af dine favoritserier eller ønsker at udvide din horisont med nye serier i særklasse, kan du her på siden finde masser af frisk inspiration til underholdning foran skærmen. Opdag en perlerække af gode serieanbefalinger fra os lige her.

Få en god serie anbefaling her

Slip for den besværlige jagt efter en god serie, og lad C More stå for at finde en god anbefaling eller to til dig. Har du én bestemt favoritgenre, eller er du typen, der både nyder underholdende komedier og intense dramaer? Lige meget hvad dine normale serievaner er, byder vores samling af serier, du skal se på noget for langt de fleste. Vi har samlet et særligt udvalg af både nordiske, britiske og internationale serier, der blandt andet indeholder:

 • Anmelderroste serier
 • Prisbelønnede serier
 • Seernes favoritserier

Hos C More er vi også vilde med serier - især når underholdningen er helt i top. Hvad en god serie indeholder kan spænde vidt fra øst til vest, men fælles for langt de flere af de serier, vi anbefaler her på siden, indeholder eminent skuespil og karakterer, rige og originale fortællinger samt masser af kreativitet og kælen for detaljerne. Lad dig inspirere af vores udvalgte anbefalinger til streaming af serier, du skal se, og nyd det uafbrudt med C More.

Den romantiske komedieserie Zoey's Extraordinary Playlist

Hvilken serie skal jeg se?

Hvad du leder efter og har lyst til at se kan variere af en række faktorer: Leder du for eksempel efter en serie med episoder, du kan se på under tredive minutter, eller jagter du den altopslugende episode, der stjæler hele din opmærksomhed fra omverdenen for en længere stund? Mulighederne for en god serieanbefaling er mange. Spørgsmålet er blot, hvad din mavefornemmelse siger dig, at du skal se.

Enhver genre gemmer på sine egne unikke forcer og følelser, som kan blive eksekveret på genial og effektiv vis. God og eksplosiv action kan for eksempel føles som et fantastisk adrenalinsus, mens en god komedie byder på underholdende karakterer og typer samt intelligent og original humor i lange baner. Det kan også være, at du har lyst til eksempelvis at blive draget ind i de mystiske og makabre mordsager fra vores mange gode krimiserier?

Stream film og serier, du skal se

Har du fundet en mulig ny serieanbefaling her på siden, som du kan kaste dig over? Med en profil hos C More kan du streame uafbrudt af alle dine foretrukne favoritter samt nye og interessante titler - når og hvor det passer dig. Du kan nemlig downloade og se samtlige af vores titler offline. Dermed går du aldrig glip af vores mange fantastiske film og serier, du skal se, uanset hvor i verden du befinder dig. Med C More Originals kan du også streame en perlerække af serier, du skal se - helt eksklusivt hos os.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.