• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

De bedste svenske serier

Er du i humør til at løse kriminalsager eller se nervepirrende spænding. Om du er til komedie, krimi eller drama kan du altid finde gode svenske serier på C More.

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil

De bedste svenske krimier

Vi har kriminalgåder baseret på bedstsælgende bøger og vi har krimiserier baseret på true crime – vi har det hele! Så er du til svensk krimi, nordisk krimi eller bare verdensbedste krimiserier, så se med!

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil

Se den nye svenske serie Agatha Christies Hjerson

Find en svensk serie for dig

Kan du heller ikke få nok af svenske serier fra vores nordiske naboer? Til dig, der er vild med serier fra Sverige, har vi samlet et særligt udvalg, der gemmer på timevis af nordisk underholdning i særklasse. Grib chancen, og find en fantastisk svensk serie, der er falder lige i din smag her på siden, uanset om du er til krimi, drama eller en af de mange andre genrer.

Se en suveræn svensk serie hos C More

Har du lyst til lidt svensksproget underholdning? Hos C More har du suveræne chancer for at finde en god svensk serie, der er lige dig. Er du humør til let spiselige og latterfremkaldende svenske serier, eller er du måske klar på en ordentlig udfordring, hvor du kan se, om du kan knække koden og løse mordmysteriet? Find nemt en ny mulig favorit fra Sverige hos C More.

Om du er til serie-maraton eller blot lige skal nå ét enkelt afsnit til at koble fra med, har vi lagt op til svensksproget streaming i særklasse. Mangler du mere inspiration til en svensk serie? Vi opdaterer løbende vores udvalg af svenske serier og film med et friskt indspark af ny underholdning for hele familien. Hold derfor øje her på siden for en mulig ny svensk serie, som du kan blive opslugt af.

Se den actionfyldte serie Hamilton baseret på Jan Guillous bestsellere

Opdag nervepirrende svenske krimiserier

En genre, som Sverige i den grad også har bevist sig at mestre, er krimigenren. Med en dramatisk og dunkel svensk krimiserie fra C More kan du opleve mesterlige bestselleradaptioner og originale krimifortællinger, der sikkert vil holde dig helt ude på kanten af stolen i nervepirrende spænding. Med vores svenske serier fra krimiland er der lagt op til både:

 • Grufulde gerningssteder
 • Gådefulde mordmysterier
 • Neglebidende kapløb mod tiden

Med de svenske krimiserier er der tit også skruet helt op for en karakteristik og mørk atmosfære til at danne de ideelle rammer for en dyster og urovækkende krimifortælling og som blot løfter det uhyggelige element til nye højder. Krydret med flere exceptionelle skuespillerpræstationer og medrivende historier, er der kridtet op til svensk krimiunderholdning i top.

Stream timevis af topunderholdning

Er du på udkig efter flere fantastiske serier eller måske en film, som du kan blive dejligt underholdt af? Hos C More kan du opdage et stort udvalg af både dansk, nordisk og international underholdning for hele familien. Uanset om du leder efter flere gode serier, som du kan blive opslugt af, eller om der er lagt op til hyggelig filmaften med jeres foretrukne snacks, kan du finde rigeligt med inspiration til god underholdning i sofaen eller på farten.

Som bruger hos C More kan du downloade, og se alle vores titler offline når, og hvor du vil på din foretrukne digitale enhed. Er du klar til at trykke start og nyde en god svenske serier eller en af vores mange andre titler? Oplev en verden af fantastiske film og serier for langt de fleste lige her hos C More.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.