• Behold din C More profil
  Behold din C More profil
  Tidl. Adgang via Telmore/Yousee
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
Særtilbud til Telmore Play kunder

29 kr./md i 6 mdr.

 • Fuld adgang til film og serierBehold din C More profil
 • Min. pris i bindingsperiode 174 kr. Efter endt bindingsperiode overgår abonnement til normalpris, såfremt brugeren ikke selv opsiger det.
 • Tilbuddet gælder frem til 27. februar 2022
Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil

premiere den 19. november

Serie: Tell Me Your Secrets

Amerikansk dramathriller fra producenterne af Big Little Lies og The Undoing, med Lily Rabe (American Horror Story) og Amy Brenneman (Amys ret) i hovedrollerne. Serien handler om en ung kvinde, en tidligere sexforbryder og en sørgende mor, der alle bærer en mystisk fortid. Efterhånden som deres godt skjulte hemmeligheder afsløres, bliver grænsen mellem offer og gerningsmand mindre og mindre indlysende.

premiere den 22. november

Serie: Deceit

True crime-serie i 4 dele, om en af de mest kontroversielle politiefterforskninger i England. En ung mor myrdes ved højlys dag i London. Utraditionelle metoder tages i brug i jagten på den brutale morder. Det hemmelige våben er at finde en betjent, der ligner offeret, som så skal forføre den mistænkte.

premiere den 1. december

5 x Bourne film

Julemåneden kickstartes med et ordentligt brag, du kan nemlig se alle fem actionfyldte film om agenten Jason Bourne, der mister hukommelsen og derfor konstant er på flugt fra bagmænd der vil ham til livs: Bourne Identity, Bourne Supremacy, Bourne Ultimatum, Bourne Legacy og Jason Bourne! Filmene er baseret på Robert Ludlums succesromaner.

premiere den 3. december

Lady Boss - The Jackie Collins Story

Dokumentar om forfatteren Jackie Collins som i 1980'erne blev kendt for en række populære bestsellere bl.a. Hollywood Wives og Lucky. Dokumentaren tager os med bag det glamourøse ydre hos en dygtig forfatter og iværksætter, der skjulte sig bag en nøje skabt offentlig personlighed, alt imens hun kæmpede for kvindernes frigørelse.

premiere den 3. december

Escobar by Escobar

Ny britisk dokumentar, der skildrer en mand som i 25 år har forsøgt at undgå sin skæbne. For Pablo Escobar endte alt den 2. december 1993. Samme dag startede et sandt helvede for Juan Escobar - arvtager og eneste søn til historiens mægtigste, rigeste og mest frygtede narkokonge. Den dag blev Juan Pablo et bytte - jagtet for såvel sit navn som for farens formue.

premiere den 3. december

Billie

Britisk dokumentar om Billie Holiday baseret på journalisten Linda Lipnack Kuehls omfattende interviews og materiale. Dokumentaren fortæller historien om hvordan den utrolige sangstemme hjalp Billie Holiday ud af en svær barndom præget af fattigdom, narko og prostitution. Hun blev en af 1900-tallets mest banebrydende kunstnere.

premiere den 6. december

Serie: Det forsvundne tegn

Thrillerserien er baseret på Dan Browns bestseller og er en videreførelse af Ron Howards populære filmserie om professor Langdon. I serien skal Langdon løse en række dødbringende mysterier for at redde sin kidnappede mentor og inden længe er han på sporet af en global sammensværgelse.

premiere den 9. december

Serie: Pretty Hard Cases

Underholdende krimikomedie om de to kvindelige strømere Sam og Kelly som starter et problemfyldt samarbejde, da deres efterforskninger kolliderer. Sam og Kelly er uenige om det meste og især Sam er kritisk over for Kellys konstante evne til at ændre reglerne. Hovedrollerne spilles af Adrienne C. Moore (Orange Is the New Black) og Meredith MacNeill.

premiere den 10. december

JFK Revisited: Through the Looking Glass

Ny dokumentar af Oliver Stone, fortalt af de Oscarbelønnede skuespillere Whoopi Goldberg og Donald Sutherland. 30 år efter Oliver Stones filmsucces JFK tager han endnu en gang et kig på Kennedy-mordet gennem nyligt frigivet bevismateriale, som ikke længere er hemmeligt. Til at hjælpe sig har han retsmedicinere, våbentekniske eksperter, historikere og vidner.

premiere den 10. december

Last Man Standing: Suge Knight and the Murders of Biggie & Tupac

Ny amerikansk dokumentar af Nick Broomfield, der skildrer den brutale gangsterkultur, der førte til to af hiphopverdenens største stjerners død og om Suge Night og Death Row Records, gadebander og Los Angeles’ korrupte politikorps. De spillede alle med i bandernes rivaliseren, og i sådan en verden synes døden uundgåelig.

Premiere den 13. december

Serie: A Million Little Things sæson 4

Ny sæson: Efter udfordringerne med både en pandemi og svære sociale spørgsmål i den forrige sæson, så genforenes vennerne i Boston for at støtte hinanden gennem livets uforudsigelige hændelser. Da sæson fire starter, kæmper Gary stadig efter mødet med Peter. Regina og Roma står stadig skulder ved skulder efter nedlukningen af Someday.

Premiere den 14. december

Serie: Hightown sæson 2

Der venter Jackie Quinones en personlig efterforskning og en kamp for at holde sig ædru, da en dødbringende opioidbølge hærger Cape Cod, i den nye sæson af serien Hightown. Den nyudklækkede politibetjent Jackie og hendes makker Leslie, sætter ind overfor byens store narkoleverandør, Frankie Cuevas.

Premiere den 16. december

Serie: Cobra sæson 1 og 2

Hvad sker der, når cyberangreb slår en vigtig infrastruktur ud og fake news bruges til at ødelægge demokratiet? Efter flere år med ustabilitet og forværrede udenrigsforhold står Storbritanniens premiereminister Robert Sutherland over for nye udfordringer. Task force gruppen COBRA tilkaldes for at håndtere en farlig situation i Kent samtidig med, at en usynlig fjende slår til!

Premiere den 25. december

Beck - Et nyt liv (43)

Ny Beck film: Martin Beck er tilbage efter sin sygeorlov, da en dansk narkogangster findes død og alt tyder på at Beck-gruppen står over for en blodig dansk-svensk bandekrig. Den døde mand var medlem af en ukendt dansk narkobande med konkurrenter i Sverige. Bandens leder sidder i et svensk fængsel og han vil kun tale med Steinar Hovland.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.