• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

Kom nærmere - hvis du tør!

Skrækindjagende genfærd, vanvittige stalker-typer og brutale spøgelsesjagter - skal du se en hårrejsende gyserfilm i aften?

Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil

Se bl.a. Stephen King's Doctor Sleep med Ewan McGregor

Top 10 gyserfilm - få de bedste gys

Decibel-skalaen bliver virkelig testet, den skrækindjagende filmkunst er i højsædet, og de klassiske gyserklichéer har fået en ordentlig overhaling. Med vores top 10 gyserfilm har vi lagt op til en uforglemmelig aften i godt og grufuldt selskab fra en perlerække af de vildeste gyserfilm, du skal se. Her på siden har vi håndplukket en række af de bedste visuelle gyserværker og samlet dem til en særlig liste over top 10 gysere for enhver fan af horror.

Glæd dig til mesterlig og makaber underholdning i særklasse med 10 af de bedste gyserfilm, som vi kan præsentere for dig blandt vores store gysersamling. Start fra én ende af, eller hop direkte til den gyserfilm, der lige nu sidder på tronen som den bedste af alle - valget er dit.

Oplev vores samling af top 10 gyserfilm

Er du tosset med psykologisk horror, elsker du de underspillede ubehageligheder, der lurer i mørket, eller er den visuelle foragt fra de spektakulære splatterfilm din klare favorit? Med vores top 10 gyserfilm har du mulighed for at opleve en udvalgt samling af de bedste spydspidser, der repræsenterer alt det bedste ved gysergenren. I vores top 10 over gyserfilm, har vi nøje udvalgt centrale gysertitler, der blandt andet indebærer:

 • Anmelderroste film
 • Klassiske gyserpionerer
 • Publikumsfavoritter
 • Prisvindende værker
 • Vores egne favoritter

Uanset hvilken gren af gysergenren, du har en særlig forkærlighed for eller et ambivalent forhold til, har vi lagt i ovnen til rædselsvækkende horrorværker i særklasse med en helt særlig top 10 liste over de bedste gys gennem tiden. Vi har både nye gyserfilm og klassiske horrorflicks på menuen, når du begiver dig ud i vores ubehagelige udvalg af top 10 gysere, du skal se.

Se gyserfilmen It - Del 2 med Bill Skarsgård som klovnen Pennywise

Top 10 gyserfilm, du skal se hos C More

Hvad gør egentlig en gyserfilm særlig god for dig? Er det masser af originalitet, velskrevne karakterer eller eventuelt mesterlig scenografi, der underbygger den uhyggelige atmosfære? Med vores liste over top 10 gyserfilm kan du opleve meget mere end irriterende klichéer, overspillede karakterer og billige jumpscares. De allerbedste gyserfilm er dem, der efterlader et særligt indtryk hos dig længe efter, at rulleteksterne er færdige.

Fælles for vore stop 10 gysere er, at de virkelig formår at forstå og udnytte din dybeste frygt og fobi. Det er rendyrket horror i sin fineste og mest frygtindgydende form, og vi kan derfor ikke garantere, at du ikke før eller siden vil søge flugt dybt bag dynens komfort eller afskærme dit udsyn ved at se de mest skrækindjagende scener gennem dine fingre.

Stream løs af vores top 10 gysere

Kan du klare mosten, og kan du ikke få nok af gode gysere? Hos C More er vi også vilde med et godt gys. Derfor præsenterer vi dig med et stort udvalg af gyserfilm for enhver fan af den dystre og drabelige filmgenre, der gennem generationer har fremprovokeret utallige skrig blandt adskillige husstande verden over.

Nyd masser af gode gyserfilm og andet nervepirrende underholdning hos os. Med en profil hos C More kan du streame uafbrudt løs af alle dine yndlingsgyserfilm samt alle vores andre film og serier, hvor og når det passer dig. Slå benene op hjemme i den bløde sofa, eller tag den frygtindgydende underholdning med på farten. God fornøjelse eller rettere sagt misfornøjelse.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.