• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

Den rystende beretning fra de brændemærkede sex-slaver

Seduced: Inside The NXIVM Cult

True crime-dokumentarserien Seduced: Inside The NXIVM Cult, handler om sexkulten NXIVM og dens leder Keith Raniere. I 2020 blev Keith Raniere idømt 120 års fængsel for menneskehandel og seksuel udnyttelse af kvinder og børn.

I serien kan du høre ofrenes beretning, her iblandt India Oxenberg, datter til Dollars-skuespilleren Catherine Oxenberg, der i true crime-serien forsøger at forklare, hvordan hun endte som sexslave i 7 år.

True crime-serie om Muswell Hill-morderen

Des

Se den nye true crime-serie Des, der får 7,8 på IMDb, om forhørerne af seriemorderen Dennis "Des" Nilsen efter hans tilståelse i 1983, Muswell Hill-morderen som han også blev kaldt tilstod at han havde taget mere end 15 liv.

I serien kæmper efterforskeren Peter Hay (Daniel Mays) og forfatteren Brian Masters (Jason Watkins) for at få et indblik i morderens dystre sind. Serien blev ITVs største seersucces i mere end 10 år.

Amerikansk true crime-serie i 10 afsnit

Interrogation

Nu kan du prøve kræfter med en ægte politisag i den nyskabende true crime-serie Interrogation, der får 7,3 på IMDb. Året er 1983, da en kvinde findes brutalt myrdet i sit hjem.

Efterforskningsleder Dave Russell (Peter Sarsgaard) retter straks mistanke mod offerets søn Eric, en 17-årig stofmisbruger og presser ham hårdt allerede fra det første af flere politiforhør. Men slog Eric virkelig sin mor ihjel? Den innovative true crime-serie Interrogation er produceret således at du selv bestemmer hvilken rækkefølge du vil se de ti afhørringer (afsnit).

True crime-serien kan ses på C More fra den 23. november

The Real Des

Hvis du er til true crime serier som "Conversations with a Killer", så skal du også se dokumentaren The Real Des. Serien handler om Dennis "Des" Nilsen som udadtil virkede som en helt almindelig tjenestemand, men som viste sig at være en af Storbritanniens værste seriemordere.

Serien er en samling af interviews og arkivmaterialer, heriblandt et hidtil ukendt tv-interview med Dennis Nilsen, hvor han fortæller om de skræmmende forbrydelser han har begået. I serien møder du også kriminologen professor David Wilson, som i flere årtier havde kontakt med Des Nilsen i fængslet.

True crime: Husker du terrorbomben under OL i 1996?

Manhunt: Deadly Games

Er du vild med serier som True Detective, så skal du se true crime-serien Manhunt: Deadly Games, baseret på terrorbomben under OL i Atlanta 1996, serien får 8,1 på IMDb.

Manhunt handler om hvordan sikkerhedsvagten Richard Jewell, spillet af Cameron Britton (Mindhunter) gik fra folkehelt til skurk på 72 timer. Under en vagt fatter han mistanke til en rygsæk, der senere viser sig at indeholde en 18 kilo tung rørbombe. Det lykkes Richard at advare en masse mennesker, inden bomben eksploderer. Men pressen stiller straks spørgsmålstegn ved Richards heltegerning, kunne han i virkeligheden være manden bag bomben? True crime-serien Manhunt: Deadly Games er efterfølgeren til den første succesfulde Manhunt-serie om den berygtede Unabomber.

Et mørkt kapitel i amerikansk historie

True crime-serien Waco

Er du vild med true crime-podcsasts, kan det være, du er stødt på historien om tragedien i den amerikanske by Waco tilbage i 1993. Fra den 9. december kan du streame true crime-serien Waco, der får 7,9 på IMDb. Serien er baseret på det blodige opgør mellem en religiøs sekt og politiet, der endte i flammer.

En dag i året 1993 får myndighederne et tip om våbenaktivitet i Waco, hvor en religiøs sekt befinder sig. FBI slår til, men det går ikke som planlagt. Tragedien i Waco er den længste skudduel i USAs historie og kostede 76 personer livet. Hovedrollerne spilles af Taylor Kitsch (True Detective) og Michael Shannon (The Shape of Water).

True crime: De overlevendes beretninger

Surviving Jeffrey Epstein

Du kan også se den barske true crime-serie Surviving Jeffrey Epstein i 4 dele. Serien handler om forretningsmanden og milliardæren Jeffrey Epstein, der anklages for seksuelt misbrug og handel med mindreårige piger over en længere årrække.

Dokumentaren sætter fokus på ofrenes beretninger om, hvordan de blev lokket hjem til Epstein med løfter om penge og gaver, uvidende om det mareridt, der ventede dem. Gennem interviews og hidtil uset materiale afsløres en chokerende og mørk historie, der har efterladt mange unge kvinder traumatiseret, og en sag, der trækker tråde til nogen af verdens mest magtfulde mennesker. Efter Jeffrey Epsteins død i 2019 fortsætter hans ofre med at søge retfærdighed.

True crime: Uskyldigt dømt?

To sæsoner af Wrong Man

Wrong Man er en amerikansk true crime serie af den prisbelønnede Joe Berlinger (Paradise Lost). Et hold eksperter søger sandheden bag tre retssager, hvor amerikanske borgere hævder, at de er uskyldigt dømt. Efterforskningen omfatter både jagten på nye beviser, men også meget kritiske interviews. Hver enkelt sag efterforskes grundigt over to episoder.

Den 16-årige Evaristo Salas bliver kendt skyldig i mord og bliver fængslet. 30 år senere vælger en gruppe eksperter at gennemgå sagen for at slå fast, om det er den rigtige person, der sidder i fængsel? I 1996 blev fire sælgere dræbt i en møbelbutik i Mississippi. Curtis Flowers, der for nylig var blevet fyret fra selv samme arbejdsplads, kom hurtigt under mistanke for mordene. To årtier og seks appelsager senere fastholder han sin uskyld.

True crime: Kampen imod højreekstremismen og nazisme

Manden der legede med ilden

Dokumentarserie i fire dele om succesforfatteren Stieg Larsson (Millenium-bøgerne) og hans utrættelige kamp for at afdække højreekstremistiske kræfter i Sverige. I 1980'erne arbejdede Stieg Larsson som grafiker på nyhedsmediet Tidningarnas Telegrambyrå. Nætterne brugte han til at kortlægge nazister og højrefløjsekstremister.

Gennem interviews, rekonstruktioner og unikt arkivmateriale tegner serien et nærgående portræt af ildsjælen, der levede med konstante trusler og som gennem Millenium-bøgerne lykkedes at nå bredt ud med sit budskab. Serien når også omkring mordet på statsminister Olof Palme, der ryster hele Sverige, hvor Stieg Larsson, som landets førende ekspert har viden, som ikke engang politiets efterretningvæsen har.

True crime: Lars-Inge Svartenbrandts liv

Svartenbrandt - Sveriges farligste mand

I true crime-serien Svartenbrandt - Sveriges farligste mand i tre dele forsøger pårørende og vidner at sammenstykke et komplekst portræt af Svartenbrandt som en både voldelig og karismatisk person.

Serien fortæller ved hjælp af en række eksklusive interviews om Sveriges mest berygtede forbryder og om de 40 år han har tilbragt bag lås og slå. Udover flere røverier, voldelige forbrydelser og flugtforsøg fra fængsler, tæller Svartenbrandts liste over barske lovovertrædelser også, et spektakulært postrøveri på Döbelnsgatan i 1979, hvor Svartenbrandt tog et kirkekor som gidsler. Hvordan kan en person handle så brutalt og kynisk?

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.