Misbrug, angst og andre sjove ting

Film og serier

99 kr/md

Få 2 uger for 0 kr

Misbrug, angst og andre sjove tingSæson 1, afsnit 2

Comedy201821 minutter

Karsten Green har ifølge ham selv nærmest røget for, hvad der svarer til værdien et lille parcelhus, men hvornår er der tale om et egentligt misbrug? Christian Fuhlendorff og Martin Nørgaard er langt fra enige, hvilket er garanti for et interessant og underholdende afsnit, hvor Dan Andersen som vanligt styrer slagets gang.

Om Misbrug, angst og andre sjove ting

Alle har prøvet at have ondt i sjælen - også dem, som er sjove. Nu taler kendte danske komikere åbent med hinanden om deres udfordringer med angst, depression, skilsmisse, stress og stofmisbrug. Dan Andersen er idemand og vært på serien, der blandt de medvirkende tæller Christian Fuhlendorff, Jacob Wilson, Ane Høgsberg, Geo, Gordon Kennedy, Brian Mørk, Martin Høgsted, Martin Nørgaard og Karsten Green. Ambitionen og budskabet er, at vi som mennesker skal blive bedre til at fortælle vores omverden, hvis livet gør ondt og vi har det ad helvede til - uden omsvøb.

Tilgængelig til

14 juli 2021

Skuespillere

Christian FuhlendorffJacob WilsonAne HøgsbergGeoGordon KennedyBrian MørkMartin HøgstedMartin NørgaardKarsten GreenChristian Fuhlendorff

4 af 4 afsnit

Lignende titler