Misbrug, angst og andre sjove ting

Film og serier

99 kr/md

Få 2 uger for 0 kr

Misbrug, angst og andre sjove tingSæson 1, afsnit 3

Comedy201822 minutter

Hvert andet ægteskab i Danmark ender i skilsmisse. Mænd er dårlige til at tackle det, siger Brian Mørk, der har svoret aldrig mere at blive gift igen. Gordon Kennedy er heller ikke kommet sig over sit brud, mens Geo oplevede sin skilsmisse som lidt af en befrielse. Hør dem fortælle, hvordan de har oplevet et rungende ja blive til et klart nej.

Om Misbrug, angst og andre sjove ting

Alle har prøvet at have ondt i sjælen - også dem, som er sjove. Nu taler kendte danske komikere åbent med hinanden om deres udfordringer med angst, depression, skilsmisse, stress og stofmisbrug. Dan Andersen er idemand og vært på serien, der blandt de medvirkende tæller Christian Fuhlendorff, Jacob Wilson, Ane Høgsberg, Geo, Gordon Kennedy, Brian Mørk, Martin Høgsted, Martin Nørgaard og Karsten Green. Ambitionen og budskabet er, at vi som mennesker skal blive bedre til at fortælle vores omverden, hvis livet gør ondt og vi har det ad helvede til - uden omsvøb.

Tilgængelig til

14 juli 2021

Skuespillere

Christian FuhlendorffJacob WilsonAne HøgsbergGeoGordon KennedyBrian MørkMartin HøgstedMartin NørgaardKarsten GreenGordon Kennedy

4 af 4 afsnit

Lignende titler