• To streamingtjenester i én
  To streamingtjenester i én
  Med stærke BBC-krimier
 • Dansk kundeservice
  Dansk kundeservice
  Åbent hverdage 10 - 18
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I Ind- og udland

Storbritanniens største udvalg af krimiserier

Er du til Line of Duty, Barnaby, Inspector Morse eller Vera? Med alt det bedste krimi fra BritBox, får du Storbritanniens stærkeste udvalg af krimiserier på C More.

Få 2 uger for 0 kr.!

C More Film og Serier

 • Få 2 uger for 0 kr. Herefter normalpris 99 kr./md.
 • Vær med i Krimiklubben – et online fællesskab med Ann Lind
 • Største udvalg af krimiserier fra Norden & Storbritannien.
 • To streamingtjenester i 1 med Britbox
 • Nordisk streamingtjeneste – dansk kundeservice
 • Nem og overskuelig platform
 • Håndplukkede kvalitetskrimier fra hele Europa
 • Se alle sæsoner af klassikere som Beck, Vera, Hercule Poirot og mange flere
 • Afslut når du vil

BritBox - meget mere underholdning!

Med BritBox på C More får du også adgang til prisvindende krimiserier, episke fortællinger og topgearet underholdning.

BritBox en del af C More

BritBox er nu en del af C More, det betyder at du får tusindvis af timers kvalitetsindhold fra Storbritannien! Så er du til prisvindende dramaserier, sjove komedieserier, nervepirrende engelske krimiserier eller livsstilsprogrammer, så finder du det her!

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.

Stream alle sæsoner af Line of Duty

BritBox – Rendyrket britisk underholdning

Holder du af britiske krimiserier, dramaserier og komedieserier vil du ikke gå glip af BritBox.

BritBox er en del af C More og giver dig adgang til timevis af britisk underholdning, når det er er allerbedst. Her har vi samlet de bedste serier fra Storbritanien, der byder på alt fra de klassiske og gådefulde krimiserier til prisvindende og historiske dramaserier.

Med BritBox kan du se en lang række tv-klassikere, hvor du kan opleve den britiske landsby-idyl, det smukke landskab og den særegne humor, der ikke er til at komme udenom. Hos C More kan du få 2 ugers underholdning for 0 kr., der giver dig ubegrænset adgang til BritBox og hele C Mores underholdningsunivers.

Nyd nyt og klassisk indhold med BritBox

Storbritanien har en lang og stolt tradition for at lave tv og serier i verdensklasse – og det gælder særligt deres kundskaber inden for krimi- og dramagenren. Med BritBox har vi samlet alt fra tidløse klassikere til nyeste originaltitler, så du kan gense dine favoritter og dykke ned i nostalgien eller begive dig i kast med nyeste skud af serier. Her er der mulighed for at følge din yndlingsserie eller binge-watche søndagen væk i britisk kvalitetsunderholdning.

Se den nye BritBox Original serie Irvine Welsh's Crime

’Whodunit’ – BritBox er din adgang til kriminalgåder

Vi er mange, der er fan af en god kriminalgåde, hvor de små grå virkelig kommer på arbejde for at finde frem til forbryderen. Sammen med kriminaldetektiven drages vi ind i krimi-verdenen, hvor den ene ledetråd leder os tættere og tættere på gerningsmanden. Og netop krimiserier fra Storbritanien er kendte for deres gådefuldhed og mystik, der lynhurtigt placerer os midt i dramaet. BritBox er fyldt med ’whodunit’-serier, hvor du som seer kan dele dine teorier og gætværk, mens krimien udspiller sig på skærmen, eller gemme dine tanker til det sidste afsnit er afspillet. Uanset hvad du foretrækker, kan du vide dig sikker på, at en god, klassisk krimiserie fra BritBox-universet vil underholde, engagere og overraske dig med sine plot-twist.

Få BritBox med C More

Hos C More kan du få lov til at dykke helt ned i alt det bedste underholdning fra Storbritanien. Udover de populære krimiserier, byder BritBox også på en række komedieserier, hvor den til tider tørre og underspillede humor udfolder sig. Derudover kan du også følge med i historiske og nutidige dramaserier, hvor de helt store følelser udspiller sig i bedste stil. Med C More er der uanede timers underholdning til rådighed, når som helst og hvor som helst. Følg dramaet, komedien eller krimien fra stuen, tablets og mobilen – din næste stille stund med britisk underholdning er altid lige ved hånden.

Udover BriBox kan du også se internationale filmperler og -serier samt C Mores egne Originals. Du har altid mulighed for at prøve C More i 2 uger for 0 kr, og hvor du kan udforske et underholdningsunivers for alle i familien – store som små.