• To streamingtjenester i én
  To streamingtjenester i én
  Med stærke BBC-krimier
 • Dansk kundeservice
  Dansk kundeservice
  Åbent hverdage 10 - 18
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I Ind- og udland

Står den på C More Originals i aften?

På C More kan du streame mange C More Original serier, alt fra anmelderroste og nervepirrende krimier, spændende thrillerserier og tragiske familiedramaer.

Se alle Beck film

Kan du ikke få nok af efterforskning med Martin Beck? Nu kan du se eller gense alle film i Beck-serien på C More. Se dem i kronologisk rækkefølge eller hver for sig.

Få 2 uger for 0 kr.!

C More Film og Serier

 • Få 2 uger for 0 kr. Herefter normalpris 99 kr./md.
 • Vær med i Krimiklubben – et online fællesskab med Ann Lind
 • Største udvalg af krimiserier fra Norden & Storbritannien.
 • To streamingtjenester i 1 med Britbox
 • Nordisk streamingtjeneste – dansk kundeservice
 • Nem og overskuelig platform
 • Håndplukkede kvalitetskrimier fra hele Europa
 • Se alle sæsoner af klassikere som Beck, Vera, Hercule Poirot og mange flere
 • Afslut når du vil

De 12 bedste C More Original serier og film

Hos C More elsker vi film og serier, og derfor har vi også kastet os ud i originalproduktioner – det er hvad vi kalder C More Originals. Det er vores egen produktion, som vi er utroligt stolte af. Her finder du alt fra spændende krimiserier og mystiske dramaer til romantiske komedier og nervepirrende thrillere.

Så hvis du mangler et godt bud på en film eller serie, som kan holde dig klistret til skærmen i timevis, så er C More Originals med garanti noget for dig. Vores indhold er skabt i et samspil med de dygtigste skuespillere, manuskriptforfattere og instruktører fra både ind- og udland.

Vi har samlet 12 af vores C More Originals favoritter, så du nemt kan finde den næste serie, du kan bingewatche. Med et abonnement hos C More får du adgang til en verden spækket med underholdning, hvor og hvornår du vil. Vi har noget for hele familien, og vores originalproduktioner er altid tilgængelige hos os. Dét er god underholdning on demand.

Se alle 48 Beck film med Peter Haber på C More

1. Beck - Noget for noget (48)

Første C More Original serie på listen er Beck – Noget for Noget. Denne Beckfilm er nummer 48 i rækken og sender Martin Beck og hans team ud på endnu en spændende rejse. I denne film findes en mand død på et loppemarked i en forstad til Stockholm. På overfladen ligner det et røveri, som er gået galt, men efterforskningen tager en uventet drejning.

Peter Haber er fortsat i titelrollen og sammen med Kristofer Hivju i rollen som Steinar Hovland arbejder de for at løse sagen, som viser sig at handle om rigets sikkerhed. Hele Beck filmserien er blevet lidt af et ikon inden for nordisk krimi, og det er vi utroligt stolte af. Med 47 film forud for denne er der nok underholdning at gå i gang med. Stream Beck - Noget for noget (48)

Har du set den nyeste 9. sæson?

2. Mord i Skærgården

Næste C More Originals er den svenske krimiserie Mord i Skærgården. Denne serie strækker sig over 9 sæsoner og garanterer spænding fra start til slut. Her følger vi kriminalinspektør Thomas Andreasson og Nora Linde, der sammen arbejder for at løse mystiske mord på øen Sandhamn i Stockholms skærgård.

Hver episode omhandler en ny forbrydelse, der spænder fra mord og forsvindinger til afpresning og bedrageri. Mord i Skærgården er en spændingsfyldt krimiserie, hvor drama og intriger sætter rammen. Følg med når en fascinerende kamp mellem lys og mørke udspiller sig i den svenske skærgård. Se Mord i Skærgården

Virkelighedsbaseret serie

3. Natrytterne

Træd ind i den nervepirrende verden af svensk true-crime med C More Original serien Natrytterne. Denne uhyggelige fortælling er baseret på virkelige hændelser og følger fem modige kvinder, der har været ofre for chokerende seksuelle overgreb, begået af deres egen ridelærer, Tommy. Den berygtede ridelærer portrætteres af den talentfulde skuespiller Jonas Karlsson, som vi blandt andet kender fra hans rolle som politikommissær Klas Fredén i Beck-serien.

Natrytterne kaster et skarpt lys på udnyttelse og misbrug af magt, status og tillid. Serien udforsker også, hvordan verden svigtede disse unge piger, da de desperat forsøgte at få hjælp og retfærdighed. Med et autentisk og hjertegribende drama giver serien stof til eftertanke. Stream Natrytterne

Se begge sæsoner af spionserien

4. Hamilton

Som nummer fire på listen finder vi den svenske krimiserie Hamilton, som er baseret på Jan Guillous populære bøger. Serien følger specialagenten Carl Hamilton, der er tidligere officer i den svenske hær, på farlige missioner hvor terrorbekæmpelse og spionage er øverst på agendaen.

Hamilton er en kompleks karakter, der kæmper med traumer og balancen mellem arbejde og familieliv. Serien er kendt for sin realistiske portrættering af efterretningsarbejde og politiske intriger. Med intens spænding og intelligente plotdrejninger tager serien os med på en rejse ind i en skjult verden af hemmeligheder og personlige ofre. Se Hamilton

Se serien baseret på Jens Lapidus romaner

5. Top Dog

I den svenske C More Original krimiserie Top Dog følger vi det umage makkerpar – den unge advokat Emily og det tidligere mafiamedlem Teddy, der slår sig sammen for at afsløre korruption og kriminelle aktiviteter inden for politi- og retssystemet.

Serien udforsker temaer som kriminalitet, retfærdighed og komplekse menneskelige relationer. Emily kæmper for at rense sit navn efter sin fars død, mens Teddy forsøger at genopbygge sit liv efter en turbulent kriminel fortid. Top Dog er kendt for sin spændende handling, dybtgående karakterer og realistiske skildringer af det kriminelle miljø i Sverige. Stream Top Dog

Se alle 9 sæsoner af krimiserien

6. Maria Wern

Næste C More Original serie på listen er Maria Wern. Denne spændende og medrivende krimi byder både på karakterudvikling og nervepirrende drama når seriens hovedperson, Maria Wern, står overfor udfordringer i sin karriere og i sit personlige liv.

Hver episode præsenterer en ny kriminalgåde, som Wern arbejder hårdt på at opklare, mens hun forsøger at balancere sit liv som kriminalinspektør og stresset småbørnsmor. Serien udforsker både de intense efterforskningssager, såvel som Werns personlige rejse og hendes relationer til kolleger, venner og familie. Stream Maria Wern

Se 2 sæsoner thrillerserien

7. Fartblinda

Thrillerserien Fartblinda er en C More Original, der er baseret på Carolina Neuraths bogserie om finansjournalisten Bea Farkas.

Den unge finansjournalist har lovet sig selv aldrig at blive involveret med de mennesker, hun skriver om. Alligevel indleder hun en affære med Peder, der er bankdirektør i en svensk storbank. En dag bliver Bea tippet om, at banken, som Peder arbejder for, skjuler store finansielle problemer og hun bliver derfor tvunget til at vælge mellem at beskytte den hun elsker og afsløre sandheden. Se Fartblinda

Virkelighedsbaseret serie

8. Knutby

Nummer otte på listen finder vi Knutby, som er svensk krimiserie, fyldt med drama og mystik. I den lille by, der ligger nord for Stockholm, sker et grusomt mord.

Vi følger barnepigen, der er portrætteret af dansk-svenske Alba August, som tilstår mordet. Hun er blevet manipuleret af byens pinsepræst til at slå ihjel i Guds navn. Det viser sig, at han har skabt en religiøs sekt. Intet er som det ser ud. Følg med når magtspil, løgne og radikalisering udfolder sig i denne spændende serie, der afslører mørke hemmeligheder i den tilsyneladende idylliske by.Stream Knutby

Se 2 sæsoner af serien baseret på Leif GW Perssons romaner

9. Bäckström

Træd ind i den mørke og komplekse verden af kriminalitet og efterforskning i den spændende svenske C More Original serie, Bäckström. Vi følger den skarpe, men kontroversielle kriminalkommissær Evert Bäckström, der er kendt for sin skarpe intelligens og uortodokse efterforskningsmetoder.

Bäckström konfronteres med uhyggelige mordmysterier i Stockholms gader og forstæder. Følg med når han forsøger at navigere gennem komplekse spor og løgnehistorier, for at afsløre sandheden. Bäckström er ikke bange for at gå imod strømmen eller træde nogen over tæerne i sin søgen efter de skyldige. Det er især hans selvglade karakter, der gør serien populær og unik.Se Bäckström

Selvstændig efterfølger til hitserien Sthlm Rekviem

10. Kapringen

Denne C More Original er en selvstændig efterfølger til serien Sthlm Rekviem og derfor løst baseret på Kristina Ohlssons bogserie om Fredrika Bergman.

I denne svenske krimi genforenes hun med kommissær Alex Recht i et kapløb mod tiden – denne gang i kampen for at redde Rechts søn og de resterende passagerer på et kapret fly. Makkerparret arbejder sammen med Säpo-agenten Eden Lundell og sammen forsøger de at bringe flyet sikkert til landing.

Serien er blevet rost for spændende fortællinger, karakterudvikling og realistisk skildring af detektivarbejde. Følg med når situationen intensiveres, spændingen stiger og nerverne sidder helt ude på tøjet. Kapringen er det perfekte valg for krimifans, der elsker spænding og dramaSe Kapringen

Se 7 sæsoner af serien med 8,1 på IMDb

11. Solsidan

Er du mere til komedie og lattermilde serier, så er Solsidan det perfekte valg for dig. Denne næste C More Original er nemlig den humoristiske svenske serie, der tager os med til den idylliske forstad til Stockholm, Solsidan.

I denne serie følger vi tre par, som med deres farverige og skæve karakterer tager os med i deres dagligdag, hvor vanskelige forældre, længsel efter børn og uskrevne baderegler i Sydsverige skaber skarp dialog og absurde situationer.

Solsidan er en perfekt serie for alle, der elsker at grine og nyde en let underholdning. Den vil uden tvivl bringe smil frem på læberne og give os et glimt af den skønne skævhed, der findes i vores eget liv. Se Solsidan

Vild med Bridget Jones? Så skal du møde Mathilda!

12. Voksne mennesker

Sidste C More Original i denne omgang er Voksne mennesker. Denne medrivende svenske komediedramaserie kaster os direkte ind i voksenlivets kompleksitet. Her følger vi den 30-årige Mathilda, der forsøger at navigere gennem voksenlivet med karriere, kærlighed og venskaber.

Serien formår at balancere humor og dybde på en enestående måde, hvilket gør den til en uimodståelig C More Original serie, som man ikke kan lægge fra sig igen. Den portrætterer nogle udfordringer, som vi alle kan genkende og afspejle os i.

Serien er frit baseret på den svenske film af samme navn og har blandt andet dansk-svenske David Dencik på rollelisten. Se Voksne mennesker

Se eksempelvis serien Tynd is med Nicolas Bro og Nukâka Coster-Waldau

Hvorfor se en C More Original?

C More Originals serier er et absolut must-see for enhver serienørd og fan af kvalitetsunderholdning. Vores serier leverer en unik og spændende oplevelse, der holder seerne klistret til skærmen, uanset hvilken genre, du kaster dig over.

C More Originals serierne er skabt af talentfulde og visionære filmskabere, der skaber nytænkende fortællinger. Seriernes høje produktionsværdi og æstetik skaber en visuel fornøjelse, der løfter filmoplevelsen til nye højder.

Hvad der virkelig får C More Originals serier til at skille sig ud er deres fokus på at fortælle originale historier, der bevæger sig væk fra de gængse genremønstre. Uanset om det er spændende krimier, komplekse dramaer eller hjertevarmende komedier, er der noget for enhver smag i vores sortiment af originale serier fra C More.

Hvor kan jeg se C More Original serier fra hele Norden?

C More Originals film og serier er altid tilgængelige på C More. Du har derfor mulighed for at se alle vores originalproduktioner, lige når det passer dig. Det eneste det kræver er et abonnement og en internetforbindelse.

Du kan nemt få adgang til C More Originals ved at oprette en konto her på siden eller ved at downloade vores app til din smartphone eller tablet. Når du har oprettet en konto, kan du logge ind og begynde at udforske det brede udvalg af serier, der er tilgængelige på vores platform.

Uanset om du foretrækker at se serier på din computer, telefon, tablet eller smart-tv, har C More alt, hvad du behøver for at dykke ned i de spændende og underholdende C More Originals serier. Grib fjernbetjeningen eller din mobile enhed og lad dig fordybe i et væld af fantastiske serier, der vil holde dig underholdt i timevis.

Se Reindeer Mafia med blandt andre Mikael Persbrandt

Vil du se flere spændende serier?

Hvis du har udtømt listen over spændende C More Originals serier, så kan du med fordel dykke ned i vores store sortiment af spændende film og serier fra hele verden. Oplev blandt andet et hav af nervepirrende krimiserier fra ind- og udland og internationale klassikere som Men in Black eller The Office.

Du er med andre ord garanteret medrivende og spændende film og serier, der med garanti vil binde dig til skærmen i timevis. Så gør popcornene klar, gå på eventyr i vores store sortiment og find din nye favorit enten blandt vores C More Originals serier eller vores andre spændende tv-serier. God fornøjelse!

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.